Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dirty talk

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Devilofme, στις 19 Ιουνίου 2020.

1. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Μέγας δάσκαλος ο Στέφανος.  

2. Salamander

Salamander Dance into the fire

Ο Κορκοτέτοιος... Με την κοτσίδα και τι πιάνω...??

Παράξενα θηλυκά τι να πεις... 

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Να ερθει και να μου ψιθυρισει στο αυτι...
    "ο μπαμπας μου εχει σουβλατζιδικο..."

Εκσπερματικο!!!

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

5. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

-Τι σου κάνω Μάνα'μ τι σου κάνω;;
    -Σκίσε με Μιτσου'μ να αλλάξω ράφτη!!

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Κακομαθημεεεενηηηη....
    Τι, όχι???

7. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Χρυσή τομή.

8. brenda

brenda FU very much

Σκάσε και γλείφε...

9. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Η προ(σ)κληση ισχύει.

10. Strudast

Strudast New Member

ειναι και αυτο που πανω στην καυλα λες κατι και την επομενη μερα ξυπνας και λες "τι μαλακια ειπα που χιλιες φορες να ειχα ballgag"

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Λοιπόν μετά από τόσα χρόνια και το dirty talk ακόμα μπορεί να με σοκάρει (και είναι ένα εξαιρετικό μέσο εξευτελισμού). Θα μου πεις...αν γλύφεις το μουνι μιας, και σε πηδάει ο άλλος, κι έχεις και στον κωλο σου κάτι, δεν είσαι καριολα, πουτανα, παρτουζιαρα, ψωλαρπαχτρα κλπ; Ναι βρε παιδί μου, αλλά δεν χρειάζεται να το ανακοινώνουμε κιόλας, μην τυχόν μας πούνε παρακατιανούς    

Επίσης, έχω από τις πιο αστείες ιστορίες dirty talk. Έχω μετοικήσει εις την αλλοδαπή για σπουδές, και αποφασίζω τέλος πάντων να πηδηχτώ. Είχα δει έναν στην εστία, τα είχαμε πει, πήγαμε και μια βολτα το κάμπους γύρω γύρω, είχαμε ζεσταθεί και στην επόμενη συνάντηση θα έπαιζε προβλεπόμενος πηδουλος.

Λέω, οπα, τα αγγλικά που μιλούσα εγώ δεν ήταν «τι σου κάνω μάνα μου, χώσε αυτό εδώ, σκισε με ν’αλλαξω ράφτη»...ήταν τα χαουμπουγιουμπου και τα ακαδημαϊκά. Οποτε, λέω κάτσε, να συννενοηθουμε, να καταλαβαίνω τι ζητάει, μην τον έχω κάγκελο και ψάχνω εκείνη την ώρα το λεξικό, «στάσου μάνα μου να δούμε τι είναι αυτό που θες, κι εγώ να στο κάνω, γι’ αυτό ειμαστε εδώ.»

Το ομολογώ δεν έβλεπα τσόντες. Ήμουν φυσικό ταλέντο, και δεν χρειαζόμουν οπτικοακουστικό υλικό   οποτε πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος σε τούτο τον ερμο κόσμο, που είδα τσόντα...για να ακούσω τους διαλόγους     

12. Just_Me

Just_Me Contributor

Απολαυστικότατο!!!!