Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dirty talk

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Devilofme, στις 19 Ιουνίου 2020.

1. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Πόσο ταυτίστηκα εδώ..   

2. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Λιγκουαφον τσοντα.... το λες και επιχειρηματικη ιδεα!

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Ένα έχω να πω...οι Άγγλοι λένε «έρχομαι σε οργασμο»...οι Ελληνες «φτάνω σε οργασμο»...και οι Γερμανοί «είμαι εδώ»...  που θα τα μάθεις αυτά; Να λέει ο άλλος θέλω να σου κάνω αυτό, να σκέφτεσαι...να πω ναι, και να βρεθώ στα κεραμίδια γυμνή, να πω όχι, να ξενερώσει...να ρωτήσω λεπτομέρειες; Τύπου ο αλλος σολαρει στην καυλα «πες μου ότι θες να στο κάνω αυτό, πες το μου» κι εγώ...οπα μάστορα μισό, ταιμ αουτ...κάτσε πάγκο και εξήγησε μου το σύστημα;   Έπεσε μελέτη στην εστία. Γυαλί, κότσο, λαπτοπ... Ταχύρρυθμα βρωμολογα αγγλικών   σκοιλ ελικικου

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

χαχαχχα σε κάνω εικόνα ....και έχω πέσει κάτω από τα γέλια   

5. blonde mermaid

Λοιπόν τι μου θύμησες τώρα....
    Χρόνια πρίν πιτσιρίκα διακοπές σε νησί..
    Άγγλος γκόμενος....όλα καλά όλα ωραία..
    Πάμε για πήδημα....εεε κάποια στιγμή μου φωνάζει i'm coming i'm coooominggggg.
    Σκέφτομαι καλά χαζό είναι ...από πού έρχεται αφού εδώ είναι.....τι έχει πάρει.... γιατί είμαι μαζί του;  
    Εεε μετά από λίγο κατάλαβα από πού ερχόταν! 

6. Brt

Brt #ολαπολυ

Κλαίω...εεεεμ τα λέω εγώ. Παρακολούθησα 3 τσόντες, και στην κυριολεξία παρακολούθησα. Put-your-dick-in-my-pussy-yes-yes-yes-right-there-right-there. Και μου ξεφυγε κι ένα snowball που ήθελε (τι στο καλό θέλει τώρα, να βγούμε στα χιόνια να παίζουμε με χιονομπαλες...)    

Last edited: 24 Ιουνίου 2020
  7. Afsana

Afsana Batida de coco

Χαχαχα σκοιλ ελικικου και μετζη του νεουκτη! Σε αγάπησα..  

8. blonde mermaid

Χαχαχα και να'ναι λέει ντάλα καλοκαίρι, άντε να βρεις χιόνι...
    Πας καλά άνθρωπε μου;  

9. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Μιας και πιάσαμε dirty talk και στα Αγγλικά... « you are α fucking toss-pot shangy-tart», επίσης «Shut-up wangstain» ή «do the perfect slut deepstick» It works!  

10. sklavos_nikos

sklavos_nikos New Member

Απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο το verbal abuse, με αρεσεί απίστευτα η αφεντρά μου να με βρίζει, να με υποτιμάει και να μου φέρεται σαν άθλια πόρνη.

11. blonde mermaid

Η το fuck me like a horse! 

12. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ναι γίνεται.!   Στις ερμηνείες μεταγλώτησης στα ελληνικά μπορεί να υπάρξουν ενδιασμοί. Π.χ «να την έχει μεγάλη όπως ενός αλόγου»; « μπρούμητα και στα τέσσερα, pegging»; «κατά την συνουσία κάποιος από όλους να χλιμιντριζει»;