Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Do you love me?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Δεκεμβρίου 2010.

1. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Απάντηση: Do you love me?

Έ, φοβούνται μήν τους κάνει "νταντά" το έτερον ήμισυ. Και στο δικό μας χώρο...αυτό πονάει!

2. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

aa τι λές μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι στο δικό σας χώρο δεν πονάει αυτό !!

3. heeler

heeler Regular Member

Απλά όσοι το βλέπουν για γνωριμία και μόνο θα το κάνουν αυτό που λες τριαντάφυλλο. Αν όμως εδώ έχεις φίλους και γνωστούς δεν θα το κάνεις. Θα αραιώσεις μεν, λίγο ή πολύ ανάλογα, αλλά δεν θα φύγεις τελείως. Ένα γεια και κάποιο σχόλιο θα το ρίχνεις...
    Η ζωή κάνει κύκλους.

4. Έτσι λες ότι γίνεται; Μ’ εμένα γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;
    Όταν έχω κάποια γράφω κι όταν δεν έχω δεν γράφω. Περίεργο ε;

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: Do you love me?

ναι ... ενα το κοινοβουλιο και ενα το σαιτ που γινονται συζητησεις .... οσο για το νυφοπαζαρο τι να πω ... ολες ετοιμες για τον π..... .. μπαρδον για τον γαμο ηθελα να πω ειναι ...
    με τον πονο μας παιζεις ? ....

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Eιμαστε εν Ελλάδι, και μαζί με το φιλέτο, όποιο κι αν είναι αυτό, θα πάρεις και πολλάααααααα... κόκκαλα, ιδιαίτερα από αυτά που νομίζουν πως είναι φιλέτα...

7. Re: Απάντηση: Do you love me?

Καλά είναι και τα κόκκαλα , θα τα κάνουμε κομπολόγια

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Do you love me?

Συμφωνώ... όλα χρειάζονται... και μου αρέσει που έχει πολλά κόκκαλα... ιδιαίτερα όταν τα ξεκοκαλίζεις σε λίγα λεπτά ή σε λίγες αράδες...
    και πιο πολύ μου αρέσουν αυτά που τους το λες και αποκρίνονται πως χαίρονται που συμφωνείς μαζί τους για κάποια ...άλλα κόκκαλα... απίθανα αυτά τα κόκκαλα... είναι τόσο κολλημένα που αν τους πεις πως δεν έχουν μεδούλι καταλαβαίνουν μεροδούλι και σου λένε και πού δουλεύουν!
    Ακούγεται σνομπ ή και ελιτίστικο, αλλά πολλές φορές τα αφήνω να με διασκεδάζουν εν αγνοία τους , ιδιαίτερα αν μιλούν ή γράφοτν με ύφος περισπούδαστο....

9. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Do you love me?

σουπα τα κανουμε , πινουμε το ζουμι τους και μετα τα δινουμε στους σκυλους μας ...  
    διοτι τα κομπολογια θελουν υψηλης ποιοτητος κοκκαλο ivoire και βαλε ....

10. Απάντηση: Do you love me?

υποθέτω ότι κάποια άτομα ήρθαν εδώ μόνο για να 'ζευγαρωθούν' και όταν το πετυχαίνουν την κάνουν

άλλα μπορεί απλά να νιώθουν πως δεν έχουν κάτι να μάθουν από εδώ , ότι δεν έχει κάτι ο χώρος να τους προσφέρει

άλλα άτομα μπορεί να έχουν πάρει εντολή από τον Κύριο-Κυρία τους να μην γράφουν rage 

άλλοι μπορεί να μην θέλουν να γράφουν αλλά μόνο να διαβάζουν

11. sk

sk Regular Member

οπότε αν ο "Κ" έχει κυριολεκτικά ολόκληρο χαρέμι, καταλαβαίνεις τι απώλειες μπορεί να έχει το φόρουμ...  

sk

12. Απάντηση: Do you love me?

εμ, δε βλέπεις τις μαζικές αποχωρήσεις;;;; 
    ποιός Μαστεράς κρύβεται άραγες από πίσω;;;;