Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    χαχαχαχα αν ηξερα θα μουν η πρωτη.. εχω αρκετους...
    αλλα οχι δεν ασχολουμαι με τα σκοταδια εγω    
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    μα ειναι προφανες αλλωστε...  
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Είναι; Δεν νομίζω.
     
  4. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Πες ότι ξεριζώθηκε κιόλας. Ένα κακό ζιζάνιο δε μπορεί να χαλάσει όλη την καλλιέργεια. ΘΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ.
    Καλημέρα!  
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κοζανίτικα γιαπράκια άλλως λαχανοDO(λ)Mάδες

    Τα γιαπράκια είναι κατ’ εξοχήν γιορτινό φαγητό. Στην Κοζάνη εκτός από τις μεγάλες γιορτές (Χριστούγεννα και Πάσχα), τα κάνουμε σε γάμους, βαφτίσεις, ονομαστικές εορτές και γενικότερα στις «χαρές».

    ΥΛΙΚΑ:

    • μοσχαρίσιος κιμάς
    • χοιρινός κιμάς
    • ένα φλιτζάνι ρύζι (ανά 1 κιλό κιμά)
    • ένα κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
    • χυμό από 1 λεμόνι
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
    • 1 κουταλιά φυτίνη
    • Αρμιά ( λάχανο) ζεματισμένο

    • πελτές

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Αφού έχουμε προσθέσει όλα μας τα υλικά σε ένα σκεύος ,κόβουμε το λάχανο σε μικρές μεριδούλες (αναλόγως το μέγεθος που θέλουμε να έχουν τα γιαπράκια μας). Τυλίγουμε ένα ένα τα γιαπράκια και τα τοποθετούμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα.
    Το τύλιγμα γίνεται όπως και στους λαχανοDO(λ)Mάδες.
    Διαλύουμε σε νερό πελτέ ντομάτας ανάλογα πόσο κόκκινα τα θέλουμε και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Στύβουμε ένα λεμόνι και ρίχνουμε την φυτίνη και λάδι.
    Αφού τελειώσουμε με το τύλιγμα σκεπάζουμε τα γιαπράκια με λάχανα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για αρκετή ώρα σε χαμηλή φωτιά.

    ΕΞΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάψετε τα γιαπράκια σας, θα ξέρετε ότι είναι έτοιμα όταν μαλακώσει το λάχανο με το οποίο τα έχουμε σκεπάσει.
    Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αρμιά αντί για απλό λάχανο, γιατί δίνει μια πολύ ιδιαίτερη γεύση στα γιαπράκια και είναι αυτή που τα κάνει να διαφέρουν από τους λαχανοDO(λ)Mάδες.

    Καλή σας επιτυχία! ( Συνταγή από την ιστοσελίδα thessnews.gr )
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2014
  6. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Νοστιμότατο φαγητό...
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ιδιαιτέρως αν είναι λαχανοDOMάδες χαχαχα  
     
  8. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!!! Αχ, το είπα το παράπονό μου τρις! Δεν έχει κουμπί αρεσκείας εδώ, αλλιώς θα γέμιζα "likes" σε πολλές αναρτήσεις σου..
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν χρειάζεται το like μωρέ...φτάνει που οι μαλθακίες μου σε διασκεδάζουν...Τα "βουβά" χειροκροτήματα ποτέ δεν με ενδιέφεραν...Ούτε τα ηχηρά...Γενικά δεν με ενδιαφέρουν πουθενά τα "χειροκροτήματα"...άσε που τα αντιλαμβάνομαι σαν ηχορύπανση...

    Υ.Γ. Και εγώ ΛαχανοDOMάς είμαι αν και λίγο ανάλατος και με φύλλο ψιλομπαγιάτικο χαχαχα   
     
  10. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    χοαοχοαοχοαοχοαοχαοχαοχοαοχοα!! κλακατούρα δεν ήμουν ποτέ και ούτε πρόκειται. Αλλά τα δάχτυλά μου στο ξύλο τα χτυπώ όταν γελάω όξω δυνατά! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Γενικά τα "μπράβο" και οι λοιπές ανοησίες δεν μου έκαναν ποτέ αίσθηση ( ίσως γιατί από μικρό παιδί οι γονείς δεν μου είπαν ποτέ μπράβο για τίποτε )...ούτε στη δουλειά μου...ούτε στην προσωπική μου ζωή η στα hobbies μου....Μου φτάνει να κάνω τα πράγματα "σωστά" εκεί που πρέπει...και να έχω την εκτίμηση εκείνων των ελάχιστων που με ενδιαφέρουν ( αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς εκείνη χαχαχα )....κάνει ευχαρίστηση κάτι δικό μας να αρέσει στους άλλους, μην είμαστε υποκριτές ( εγώ και οι 126475 προσωπικότητες που κατοικούν στο άρρωστο μου κρανίο ) αλλά μέχρι εκεί...Τα υπόλοιπα τα θεωρώ παντελώς ανούσια...              

    Υ.Γ. Έβαλα την κλασική αρμαθιά με άσχετες φατσούλες, γιατί έχω και μια υπόληψη να υπερασπιστώ χαχαχαχα
     
  12. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Το περίμενα πως και πως!!

    εδιτ: την αρμαθιά εννοώ. Χωρίς αυτή δε σε αναγνωρίζω..