Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Μισο να φτυσω τα μπουτια μου να κολλησουν η γκουχου δεν κανει δουλεια

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να σ' ανησυχήσω? Υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωπες, που ανοίγουν ερμητικά κλειστά μπούτια μόνο μ' ένα δεξί κλικ στο mouse. Πρόσεχε χαχα... 

3. mad_hatter

Και γω που ειμαι και τα χανω ολα αυτα;;;;!!!! Εμενα κανεις δεν με παιζει!!!! @gazza εσυ φταις για ολα!!!!

4. Tenebra_Silente

Καλύτερα άπαιχτη, παρά παιγμένη. Εγώ ευτυχώς είδα ελάχιστα και μου έφτασαν. Εννοείται ότι φταίει για όλα εκείνος ο υποχθόνιος ο @gazza χαχαχα    

5. mad_hatter

Καλα οτι ο εγκεφαλος μου ειναι μοιρασμενος στα καπελα μου ειναι γεγονος.. παραειναι κουραστικο ολοκληρος μονιμως στο κεφαλι.. εχουμε και μια προδιαθεση για αυχενικο

6. Tenebra_Silente

Λασπόλουτρα και ιαματικά νερά, καταπολεμούν αυχενικό, δάκο, μουχρίτσα, φορουμίτιδα χαχα  

7. mad_hatter

Θα παω να πνιγω στο χαμαμ!!!! Κι αμα με βρειτε γραψτε μου χαχαχαχαχαχα

8. Tenebra_Silente

Χαχαχα, πονάνε και οι νοτισμένες και τυλιγμένες πετσέτες, θα βουδουσουμιάσεις τα μάλα χαχα... 

9. mad_hatter

Αν δεν εχουν πανω χοντρο αλατι...

10. Tenebra_Silente

Λεπτό για να εισχωρεί στις πληγές και να ξεπλένεται δύσκολα.

11. mad_hatter

Χοντρο γι αρχη να καψει

12. Tenebra_Silente

Λες ε? Α ρε κακομοίρα @Brigitte τι σε περιμένει. Αλλά δεν φταίω εγώ, η @mad_hatter φταίει που μου έδωσε την ιδέα. Τελείως splatter χαχα...