Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@gaby και @espimain, σας εύχομαι να μην δαγκώστε την "γλώσσα" σας, μην πάθετε καμία δηλητηρίαση.
    Η υ μου έχει κεφάλι, είναι υπαρκτό στην ζωή μου πρόσωπο και γουστάρω κι ερωτευμένοι που είμαστε και γκόμενος της να είμαι.

Δεν ήθελα να πιστέψω ότι κάποιοι -εσείς μεταξύ άλλων - είναι τόσο λίγοι, που να ζηλεύετε δυο avatars που δεν θα δείτε ποτέ σας.

Αν έχετε κάποιο ζοράκι μαζί μου, πείτε το μου ευθέως και να σας μην σας δώσω καμία σημασία.
    Διαγράψτε κι εμένα επειδή κάνω flames κι όχι επειδή το ζητώ σαν την @Brigitte.

Anyway, σας αξίζει η μιζέρια που δεν μπορείτε να κρύψτε. Καλά να είστε και καλό bdsm με κουτσομπολίκια, παραβολικές και να ψοφήσουν οι κατσίκες των γειτόνων που περνούν καλά.
    Για σας να ψοφήσουν, εγώ δεν ασχολούμαι με τους σε μένα άσχετους.

Υ. Γ.

Δεν μπορείτε να πείτε, τα πέντε λεπτά της προσοχής μου σας τα χάρισα.
    Μην μου πάθετε και κανά σύνδρομο στέρησης.
    Να βάλω και φατσούλες? Μπα, θα πάνε στράφι.
    Τελικά το Hate Moss που έγραφε μια ψυχή, ήταν καίριο. Ως προς τον άλλο κιούριο, μάλλον μαγειρεύει καλά.

Last edited: 20 Ιανουαρίου 2017
  2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@tithon
    Εεεε, τώρα... Ας το αφήσουμε εδώ... Points made, points taken..!

3. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Πραγματικά είχα αμφιβολία εάν πρέπει αυτό το μήνυμα που ακολουθεί να γραφτεί στο "τι σκέφτεσαι τώρα" ή εδώ.
    Δίνω εξ αρχής κάθε δικαίωμα στην διοίκηση να το μεταφέρει όπου νομίζει καλύτερα ή ακόμα και να το διαγράψει.

Μετά λοιπόν την προμνησία που είδα εδώ και ανέφερα πριν μερικές μέρες έπαθα το ίδιο ξανά.
    Βλέπω συνέχεια μέλη να κατηγορούν το φόρουμ για χίλια μύρια κακά αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι τελικά εκ του αποτελέσματος είναι καλό και ωραίο "μαγαζί" να κάνεις τα "ψώνια" σου.
    Τώρα πως γίνεται να βρίζω και να κατηγορώ πχ τον φραπέ και όταν πηγαίνω στην καφετέρια να τον παραγγέλνω διπλό μόνο μια επίσκεψη σε ειδικό θα μας δώσει την απάντηση.

4. goodevil

goodevil arcade

sorry για το offtopic κ το τροπο πριν καλα κανατε κ το διαγραψατε αλλα δεν αντεξα μετα τη παρεμβαση του σε ενα τοσο σοβαρο θεμα
    οπως η παρενοχληση τετοια ατομα μονο ζημια κανουν κ πρεπει να απομακρυνονται ταχιστα

5. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Τι παίχτηκε;

6. goodevil

goodevil arcade

τιποτα αξιο λογου

7. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Οκ....Από σήμερα σε χρήζω υπεύθυνη για την ανεύρεση γυναίκας που αντέχει την περιγραφική σου θέση ,όπως και επίσης υπεύθυνη για την περιποίηση και επούλωση των τυχών τραυμάτων της....
    Ευχαριστώ...
    Παρακαλώ με έγγραφη βεβαίωση..... 

8. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μποξ παίζεις ρε συ;
    Να κοιμηθείς είπαμε  

9. Kostas.V.

Μήπως θες να έρθεις να κοιμηθούμε....?
    Θα σε προσέξω εσένα σου έχω και αδυναμία....

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Με αυτά που λες σκιαχτηκα ολίγον  

Στα του νήματος πάντως. Αυτό με τις μεριές στο κρεβάτι ποτέ δεν το κατάφερα. Αν μου δώσεις χώρο θα είμαι παντού. Και στο πάτωμα ακόμη θα βρεθώ.  

11. Dasein

Dasein Regular Member

Έτσι είμαστε..αχορταγες και πληθωρικες  
    (ψιθυριστα: το υποκρυπτομενο θεματακι ήταν αποσταση και εγγυτητα, αλλά το κρεβάτι το έχει υπερσκιασει θαρρώ  )

12. Kostas.V.

Χώρο όσο θες αλλά στο κρεβάτι μου δεν σου εγγυώμαι....