Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

Ίσως. Αν ο γράφων δεν είχε μια δυσκολία στο να αντιστοιχίσει συναισθήματα σε κοινά παραδεκτές λέξεις.

2. Iwn1989

Iwn1989 Regular Member

3. dim1

dim1 ®

4. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Σε ποιόν απευθύνεσαι;

5. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο το quote που επέλεξες. Απευθύνομαι στα σχόλια περί δικαιώματος.

6. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Τη φορά αυτή κράτησε περισσότερο η αδυναμία.
    Καμια διάθεση για μάχες.
    Και με ποιον να πολεμήσεις ή τι να πολεμήσεις.
    Μια πολιτεία ειρηνοποιών.
    (Θανάσης Ταλαγάνης)

7. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

8. charlotte

Το quote υπάρχει για να κάνουμε γνωστό σ αυτόν που αναφερόμαστε την αναφορά μας. Αυτό είναι το πλέον ευγενές. Τα σχόλια για τα οποία απευθύνεσαι δεν έχουν να κάνουν με τη νηματοθέτρια αλλά στην @vussinada στην οποία και τα απηύθυνα, εσύ με τι διαφωνείς; με την απάντηση μου στην @venus in scorpio ή στην απάντησή μου στην @vussinada ; Και για ποιό λογο;

9. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

'Οταν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα τον κάνω quote. Όταν λέω γενικά την γνώμη μου για ένα θέμα δεν κάνω quote και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ευγένεια αλλά προκειμένου να κυλήσει ή όχι μία κουβέντα.
    Τα quotes που έκανα στο νήμα ήταν από το αρχικό ερώτημα της νηματοθέτριας και είπα την γνώμη μου για τα ερωτήματα που έθεσε και πρόσφερα και την βοήθειά μου μέσω pm. Τέλος σχολίασα ότι δεν χρειάζονταν τα σχόλια περί δικαιώματος αλλά περισσότερο να καταλάβουμε
    τα ερωτήματα πριν δώσουμε άποψη... γενικά.

Η τοποθέτησή μου ήταν περισσότερο η άποψή μου ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μην έχει πρόβλημα με άτομα bi αλλά να μην θέλει να έχει ο ίδιος/α σχέση με άτομο bi.

Δεν καταλαβαίνω πως έφτασες στο συμπέρασμα ότι απευθυνόμουν είτε σε έσένα, είτε στην @vussinada (μόνο αυτές οι δύο επιλογές παίζουν ; ) And for the record όταν έγραψα ότι έγραψα δεν είχα καμία από τις δυό σας κατά νου.

10. charlotte

@Stilvi σε ρωτησα, μου απαντησες, δεν εβγαλα απο μονη μου συμπερασμα!

11. charlotte

Α! Χαααα!!!!!
    Κάνω πολύ καλή φοράδα    
    Εσύ θα κρατάς το κροπ!    

12. Apo

Apo ...

Και θα σε χτυπάω στα καπούλια!!