Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@tithon @Arioch
    Kεφάκια βλέπω πρω'ι-πρωί...
    Γκουντ!

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Είναι γιατί ο ένας γυρνάει απ' του Βερόπουλου ενώ ο άλλος είναι ο Βερόπουλος.

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ρε, τι σού είναι τα ταξίδια σήμερα...
    Η Στοκχόλμη μια πηδιά δρόμος και δώρο η ταινία με τον αεροπειρατή στον δρόμο...
    Γαμώ τα θεματικά, τύφλα νάχει το ΑlouFunPark...
    Κι αν το κλείσεις έγκαιρα ούτε μια κατοσταρού αλέ-ρετούρ...
    Ούτε τα μισά από το Αθήνα-Σαλονίκη με τουτού κι από την παλιά...

4. -Volt-

-Volt- Contributor

Eπειδή ο άνθρωπος δεν είναι καλά, δεν είναι καν ζωντανός, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τη συζήτηση αυτή κι επειδή κανένας δεν είναι παντογνώστης σέβομαι την άποψη σου, αλλά θα διατηρήσω τη δική μου, διότι οχτακόσια χρόνια μετά από 'κεινη την εποχή, ο καθένας μας έχει μόνο την άποψη του. Κι αν εκείνος την έζησε κι αν εσύ την έζησες, εσείς ξέρετε τι αποκομίσατε. Εγώ όχι. Θα προτιμήσω να μείνω ωστόσο γατζωμένος στην αγάπη μου και το σεβασμό μου για τον πρώτο και καλύτερο μου φίλο και μετά θείο κι όλα τα υπόλοιπα.

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Επιλογές είναι αυτές..!

6. -Volt-

-Volt- Contributor

Χαχαχαχα
    Το Child in time με έβγαλε από το σκοταδισμό αν θες.
    Κι εγώ προτιμώ τους Uriah. Ήταν η πρώτη πλήρης συλλογή που απέκτησα με μεγάλη προσήλωση και που ακόμη με ακολουθεί εδώ και χρόνια και πρόσφατα ψηφιοποιήθηκε  

7. tithon

tithon Contributor

σε βατόμουρο μπορείτε να μου βρείτε κάτι;

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σε βατόμουρο έχει μέσα και παρτούζα γιατί είναι θάμνος και μπερδεύονται τα μελίσσα κι οι μπενταλούντεζ, που είναι πλάι πλάι τα λέλουδα και γίνεται το καμ του σι...
    Έχει όμως πολύ καλό σε κανέλα που είναι κάτι σε μια σκέτη από γιουβέτσι, διγιότι το παιρνουμε από την φλούδα, δεν κολλάμε αρρώστιες και δεν τσιμπάνε οι μέλισσες...
    Πολύ καλό, έχει και αντιοξειδωτικά...
    Πάει πολύ σε όλα τα ορνιθοειδή πάσης φύσεως, πώς λέμε κοτούλα μου, καλώς το κοτοπουλάκι μου, ποιο κοκοράκι θα τσουρομαδήσω κι έτσι...

9. tithon

tithon Contributor

όχι παρτούζες, εξαντλούμαι.
    θα πάρω το άλλο με τη γλάστρα που ανθίζει.

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σοφή εκλογή..!

11. -Volt-

-Volt- Contributor

Υπάρχουν οι λέξεις κι η ουσία, καθένας όπως τη βρίσκει.

12. Και εσύ τρελό σουμπι χαρά γεμάτο, εσπευσες να ταχθεις υπέρ της λύσης της απορίας μου, ωρε που πάμε, που πάμε   χαχαχα