Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eat from my shoes

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος Ypox, στις 6 Αυγούστου 2008.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eat from my shoes

O ανδρισμός, παλληκάρι μου, δεν ετεροπροσδιορίζεται. Άσ' το καλύτερα, γιά τελείως διαφορετικά πράγματα μιλάμε...

2. Ypox

Ypox New Member

3. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eat from my shoes

Απ οτι φαινεται αγαπητε μου η μονη περιπτωση να συνεννοηθειτε θα ηταν αν αντικαθιστουσες
    τη λεξη ανδρισμος με τις λεξεις Gianmarco Lorenzi

4. Ypox

Ypox New Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eat from my shoes

Δες απίστευτες γόβες Gianmarco Lorenzi!!  
    http://img17.imageshack.us/img17/6576/redfemme3.jpg

MindMaster, Τι ακριβώς ορίζεις όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "ανδρισμός"?

5. cesspit

cesspit New Member

Κάθε τι έχει καί τον ανάλογο κίνδυνο.
    Η διαφοροποίηση είναι στο αν συζητάτε γιά υποτακτικές/ούς ή σκλάβες/ους.
    Καί μιλώντας ως σκλάβος,τον κάθε κίνδυνο τον προσμετράει Η/Ο/Οι Ιδιοκτήτρια/ης/ες πού με κατέχουν
    Σίγουρα πάντως είναι μεγάλη τιμή γιά εμάς να γλείφουμε τα παπούτσια Τους και ότι έχουν πατήσει

6. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

καλά δεν παίζεστε, διάβασα τις απαντήσεις και λύθηκα στα γέλια. Προσωπικά τα κοντοσούβλια - τακούνια και τα γιουβαρλάκια - σόλες δεν τα φαντασιώθηκα ποτέ, αλλά άσχετο, off topic, μ'αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που δεν σιχαίνονται. Γενικά οι υπερβολικά σιχασιάρηδες πιστεύω δεν κάνουν ούτε για απλό σεξ, πόσο μάλλον για bdsm δραστηριότητες. Το bdsm έχει αρκετή "βρωμοδουλειά". Η μπότα είτε γλύφεται γαρνιρισμένη με σουτζουκάκια είτε χωρίς, είναι βρωμοδουλειά λολ.'Οσοι παραβλέπουν ή το εξωραίζουν τη "βρωμιά" του bdsm δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δεν είπα να γίνουμε 120 μέρες στα Σόδομα, αλλά oh yes, το bdsm είναι βρώμικο. Υπάρχουν και χειρότερα, να σιχαίνεται η Domme να γονατίσει ο σκλάβος ας πούμε μπροστά της και να τραβιέται άμα πάει να της φιλήσει τα πόδια (α ξέχασα, με κεφαλαίο το Της).

μμμμννννιέεεεεχ μάνα  

7. Ypox

Ypox New Member

Kοίταξε υπάρχουν και οι καθαρές σόλες για το concept "eat from my shoes". Δηλαδή ένα ζευγάρι καινούργια υποδήματα τα οποία οι γυναίκα δεν τα φορά έξω.

Tώρα εαν κάποιος θέλει περπατημένο υπόδημα για "eat from my shoes", απλώς να είναι έτοιμος για όλα. Σίγουρα το καλύτερο είναι η γυναίκα να έχει κάνει μια σύντομη βόλτα στη γειτονιά. Επειδή το τί έχει η σόλα από κάτω είναι συνάρτηση του πού πάτησε η γυναίκα, εαν έχει κάνει μεγάλη βόλτα έξω (π.χ. για ψώνια στην αγορά) δεν θα θυμάται που πάτησε. Εαν όμως κάνει μια σύντομη βόλτα στη γειτονιά θα μπορεί να είναι προσκεκτική στο που πατεί. Το βασικο είναι να έχει η σόλα natural street dirt. Δηλαδή να μην έχει πατήσει περιττώματα ζώων, μαστίχες, λάδια αυτοκινήτων, κτλ....
    Εαν είχα μια kinky κοπέλα, θα της έλεγα να κάνει μια πολύ σύντομη βόλτα στη γειτονιά με τις γόβες της και ακολούθως θα τις καθάριζα (με γλείψιμο). Φυσικά μετά το πέρας της διαδικασίας θα έκαμα πλύσεις με Listerine. Επίσς προτού κάνει τη βόλτα της έξω, θα καθάριζα τις σόλες της με φαρμακευτικό οινόπνευμα για να διαγραφεί όλο το "παρελθόν" της σόλας.
    Οπότε έτσι, η βρωμιά που θα είχε η σόλα θα ήτανε μονάχα από τη σύντομη βόλτα στη γειτονιά.
    Αλλά εγώ θέλω αυτές τις Gianmarco Lorenzi γόβες με πεντακάθαρη σόλα! Προτιμώ τις πεντακάθαρες σόλες.
    http://img17.imageshack.us/img17/6576/redfemme3.jpg

Υποδηματο-λατρεία στην προκυμαία, με το μοντέλο (που έκανε την γλώσσα του Μαξιμιλιανού να μαυρίσει) και φυσικά τον Μαξιμιλιανό.
    http://image2.clips4sale.com/accounts10/8093/clip_images/a-0408_FashionModels_ShoeWorship_1_WMV.gif

Και εδώ το αγαπημένο μου. Η κυρία Fabienne έκανε μια βόλτα με τις μπότες της στο Berlin-Mitte και μετέπειτα στο σπίτι έβαλε τον Μαξιμιλιανό να φάει από τις απίστευτες μπότες της!!! Η Fabienne με τρελαίνει, επειδή είναι μια εξεραιτικά κομψή Κυρία! Απίστευτη ένδυση!
    http://image2.clips4sale.com/accoun.../a-0371_Fabienne_Boss_In_HighHeels_17_WMV.gif

8. Uranoos

Uranoos Regular Member

9. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Απάντηση: Eat from my shoes

Το βιντεάκι στο post 66 είναι καταπληκτικό.Ομολογώ ότι ζήλεψα.  

10. Ypox

Ypox New Member

Re: Απάντηση: Eat from my shoes

Δες και αυτό​

Και αυτό​

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. ipakouossklavos

ipakouossklavos Regular Member

Απάντηση: Eat from my shoes

Θεωρώ μεγάλη τιμή να φάω είναι πιω από τις γόβες της Αφέντρας μου, το ποτισμένο με τον ιδρώτα Της φαΐ η ποτό. Θεωρώ μάλιστα πολύ αισθησιακό να έχει μείνει το φαΐ αρκετές ώρες ενώ φοράει τις γόβες Της. Π.χ. φανταστείτε να βγεί βόλτα φορώντας της γόβες Της και έχοντας βάλει μία μπανάνα σε κάθε γόβα Της η οποία θα πολτοποιηθεί και θα πάρει την μυρωδιά των ποδιών Της.

12. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Eat from my shoes

Εσυ καλο μου παιδι μαλλον σαδιστης εισαι αλλα προσπαθεις να το κρυψεις......Ακου μπανανα σε γοβα......Εκτος αν εισαι φυσιοθεραπευτης και θες μελλοντικες πελατισες.....