Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Electro play

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Το όμορφο σ΄ αυτό τον χώρο είναι η πολυφωνία. Κάποιος το ελέκτρο γουστάρει να το ακούει και κάποιος να το απολαμβάνει με άλλους τρόπους.

Πολύ καλό και ενδιαφέρον το άρθρο Κύριε Sadal Melik Σας ευχαριστούμε.  

2. Miss_Kirlian

Miss_Kirlian Regular Member

Lara,μα και βέβαια έτσι είναι τα πράγματα..ελπίζω να μην προσβλήθηκε κάποιος από το πως εξέφερα τη γνώμη μου...με χιούμορ το είπα...

3. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Electro play

Αγαπητέ Sadal Melik πολύ καλή προσέγγιση αλλά ας έχουμε τις αμφιβολίες μας για τα ohm του καθενός μας!!! Τα ohm δηλαδή η μονάδα μέτρησης της αντίστασης έχει να κάνει ακόμα και με την διάθεση μας!!! Με το άγχος κτλ!!! Και αλλάζουν τραγικά είτε πάνω είτε κάτω!! Ένα παράδειγμα είναι ότι την στιγμή εκείνη το άτομο που είναι ο λήπτης της όλης κατάστασης είναι ήδη αγχωμένος!! Ο ιδρώτας φέρει άλας!! Και το αλάτι είναι καλό στοιχείο για την γρηγορότερη κίνηση των ηλεκτρονίων στο σώμα μας. Καθώς και πολλοί εξωγενής παράγοντες που είναι κουραστικό να τους εξηγήσω. Απλά θεωρώ πως η κακοποίηση της υγείας σε τέτοιο βαθμό και το play μαζί της δεν έχει να προσφέρει απόλαυση στο BDSM για αυτούς που σέβονται την ζωή….

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Electro play

Ενδιαφέρουσα γνώση ! Και τι προτείνεις φίλτατε ;

Last edited by a moderator: 24 Φεβρουαρίου 2007
  5. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Re: Απάντηση: Electro play

Πιστεύεις πως δεν σέβομαι την ζωή όχι απλώς κάποιου, αλλά ειδικά της αγαπημένης μου;
    Δεν κουράζεις. Απλά πες μας την άποψή σου ολόκληρη.

6. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Electro play

Καλησπέρα σας Αγαπητοί φίλοι μου!!!

Ίσα ίσα αγαπητέ μου SadalMelik ξέρεις πως σε συμπαθώ και δεν το είπα για εσένα συν το ότι τα έχουμε πει σε κανονικό χρόνο. Το είπα για μυαλά ανθρώπων που ενώ γνωρίζουν το τι εστί electro συνεχίζουν μέσα από την καυλα τους να παίζουν με το ρεύμα.
    Θέλω να σας πω πως εκεί είναι και το πτυχίο μου αλλά και κατά την διάρκεια των σπουδών μου είχαμε μαθήματα με ερευνητικό ενδιαφέρον όπου εκεί έκανα πειράματα σε real time με real καταστάσεις κατά τα οποία αντιλαμβανόμασταν τι μπορεί να μας κάνει ο ηλεκτρισμός και πώς να προφυλασσόμαστε εμείς ειδικά που καθημερινά ασχολούμαστε μαζί του!!!! Για να καταλάβετε τι εστί μαγνητικό πεδίο μέσα στις πόλεις που περνάνε οι εναέριες γραμμές διανομής ηλ τάσης με μετασχηματιστές κανονικά απαγορεύονται να περνάνε λίγα μέτρα από τα μπαλκόνια μας διότι το μαγνητικό πεδίο είναι καταστροφικό πάνω μας. Να σκεφτείτε παιδία στις όχι τριτοκοσμικές χώρες είναι όλα ΥΠΟΓΕΙΑ.
    Πρώην κοπέλα μου προ 2ετίας μου αγόρασε από Αγγλία από σοβαρό μαγαζί συσκευή παθητικής γυμναστικής με ηλεκτρική τάση (με μπαταρίες παρακαλώ), και μετά από 2 εβδομάδες άρχισε να νιώθει αρρυθμίες στην καρδιά από τα Herz και λογικό ήταν!! Ο γιατρός μας είπε να το σταματήσουμε επείγοντος αλλά και πως όλες αυτές οι συσκευές δεν έχουν καμία πιστοποίηση!!! Τότε εμένα μου μπήκα και περεταίρω ψιλοί στα αυτιά και άρχισα να ψάχνομαι.
    Δεν υπάρχει λύση που εσείς μπορείτε να κάνετε για να προφυλαχτείτε!! Διότι η Αντίσταση όπως σας είπα είναι σχετική στον καθένα μας και ανάλογή πολλών παραμέτρων!! Ακόμα και εκεί που πατάει ακόμα και από τα ρούχα μας κτλ κτλ!!
    Θεωρώ τραγική βλακεία το electro play διότι δεν έχεις απόλυτο έλεγχο το τι κάνεις και ακόμα πιο πολύ το τι μπορεί να σου κάνει ύπουλα!!!! Η αντίσταση είναι σχετική του καθενός μας !!!!!!!!!

Με εκτίμηση

hermis

7. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

hermis,

θα μπορούσες ίως να πεις τα όσα λές με λιγότερο έντονο ύφος <χ> .

Όσον αφορά τα όσα λες και επειδή και κάποιο δικό μου πτυχίο (μια που χρειαζόμαστε συστατικές επιστολές) είναι "εκεί", θα πω πως συμφωνώ μεν με το γενικό πνεύμα της επίστησης προσοχής (ούτε και το άρθρο διαφωνεί, πολύ δε περισσότερο η εισαγωγή του από τον Sadal) θα ήθελα όμως να σου θυμίσω πως σχεδόν τίποτε από όσα κάνουμε δεν είναι ακίνδυνο και σε τίποτε από αυτά δεν μπορεί κάποιος να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Πιστεύω πως θα συνεισέφερες περισσότερο στην κοινότητα (και βάσει των ισχυρισμών σου μπορείς να το κάνεις) αν αντί να κινδυνολογείς με έντονο ύφος και πολλά (!) ανέλυες τους κινδύνους. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής του καθενός.

Φιλικά.

8. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Re: Electro play

MasterJp ,

Μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση σου αν και με βρήσκεις αντίθετο και έτσι μου δίνει το βήμα να σου απαντήσω για το ύφος μου αλλά και να σου τοποθετηθώ σαν άτομο.
    Δεν θέλω καμία επιλογή κανενός να θίξω αλλά και ακόμα πιο πολύ δεν θέλω να θίξω άτομα. Απλά θα διαβάσεις παρακάτω τους λόγους που με ώθησαν να γράψω έτσι και είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις απόλυτα και θα συμφωνήσεις μαζί μου.

κινδυνολογώ σημαίνει: αναφέρομαι συχνά σε ενδεχόμενους κινδύνους και προβάλλω ως απειλή τους κινδύνους

Όπως είδες από τα 2 μοναδικά μου πόστ δεν το έκανα συχνά παρά μόνο μία φορά και άλλη μία που απάντησα και δεν το έκανα κατ΄ επανάληψη .
    Από την άλλη καλό είναι να καταλάβουμε πως ο καθένας μας έχει δικά του σημεία αναφοράς σύμφωνα με τα όρια του, άρα η απάντηση σου είναι υποκειμενική διότι το ότι παίζουμε με όρια ο κάθε ένας μας σημαίνει πως ο καθένας μας έχει διαφορετικά όρια. Καλό είναι να συμφωνήσεις πως ο γραπτός λόγος με (!!!) διαβάζεται και αποτυπώνεται πολλές φορές με υπερβολή αλλά βλέπουμε ένα άτομο εδώ μέσα από την συνολική του εικόνα και όχι από ένα ποστ με (!!!).

Όμως μη ξεχνάς πως το παιχνίδι αυτό έχει υπερβολή μέσα του άρα σηκώνει και (!!!) , με αποτέλεσμα όποιος βλέπει την απάντηση μου η την σέβεται ή δεν τις δίνει την πρέπουσα σημασία. Ελευθερία έχουμε και κρατάμε και ακούμε ότι θέλουμε.. σεβαστό θεωρώ πως είναι αυτό που λέω.

Και επειδή στάθηκες στο ύφος μου πιο πολύ και όχι στο επιστημονικό ενδιαφέρον της όλης κατάστασης θα σου εξηγήσω την υποκειμενική μου άποψη για το τι εστί υπερβολή ώστε να καταλάβεις εν κατακλείδι και το ύφος μου.

Υπερβολή κατ΄ εμέ του electro play έγκειται στο γεγονός το ότι συνηθίζεται να παίζεται από άτομα που δεν κατέχουν την λέξη διηλεκτρικό (λαϊκά δηλαδή μόνωση) . Όταν τοποθετούμε 2 ηλεκτρόδια στο λήπτη για να περάσει το ρεύμα από το ένα στο άλλο ώστε να γίνει αντιληπτή η «τιμωρία» μέσω ρεύματος γίνεται μια βλάβη. Όπως γνωρίζεις το ρεύμα πάντα προτιμάει για να κινηθεί τον ευκολότερο δρόμο (κατ αντίσταση) και κινώντας τα ηλεκτρόνια σπάνε το διηλεκτρικό στο σώμα του λήπτη. Ή το δέρμα ή εσωτερικά όργανα του σώματος μας δηλαδή ότι έχει την μικρότερη αντίσταση. Όταν το κάνουμε αυτό όμως δεν γνωρίζουμε ποιο «δρόμο» θα πάρει το ρεύμα. Ακόμα χειρότερα δεν γνωρίζουμε, σπάζοντας το ρεύμα το διηλεκτρικό του σώματος για να περάσει, τι είδους προβλήματα μπορούμε να προκαλέσουμε.
    Αυτό εγώ το θεωρώ υπερβολή και γιαυτούς τους λόγους έγραψα με αυτό το ύφος…
    Αν οι λόγοι μου όπου με ώθησαν να γράψω έτσι συνεχίζουν να ενοχλούν να με ενημερώσεις ώστε να διαγράψω το ποστ μου και να μην ενοχλώ με τις υπερβολές μου την κοινότητα.

Φιλικότατα

hermis

9. SadalMelik

Μερικές συμβουλές για την καρδιά

Η καρδιά είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο του ανθρώπινου σώματος. Η καρδιά γίνεται ζωοδότης αντλώντας αίμα μέσα σε όλο το σώμα, και το κάνει αυτό καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Κατά μέσο όρο είναι περίπου 2 δις χτύποι στη ζωή μας.
    Το σώμα έχει μόνο μία καρδιά. Μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς το ένα νεφρό ή άλλα όργανα. Αλλά δεν μπορεί κανείς να ζήσει όταν η καρδιά του σταματήσει.
    Στη μηχανική μπορεί κανείς να σχεδιάσει κάτι που θα κρατήσει για αρκετό διάστημα είτε φιάχνοντας κομμάτια περίσσια (ώστε αν χαλάσει κάποιο, να υπάρχουν άλλα που θα το αντικαταστήσουν) ή χρησιμοποιώντας κομμάτια τα οποία είναι πολύ , πολύ αξιόπιστα. Αυτή η κατάσταση περιγράφει τη μονάδική καρδιά του σώματός μας.
    Δεν προσπαθώ να κάνω θέμα τη δίαιτα, την άσκηση και το ότι δεν πρέπει να καπνίζουμε. Με ενδιαφέρει περισσότερο να τονίσω τη σπουδαιότητα του να κρατάτε την καρδιά σας να χτυπά κατά τη διάρκεια του electro play. Πολλοί βασίζονται στην απλούστατη φόρμουλα που υποστηρίζει: «όχι electro play πάνω από τη ζώνη» - το οποίο μπορεί να είναι πολύ συντηρητικό σαν κανόνας για μερικές περιπτώσεις και πολύ ελευθεριάζων σαν κανόνας για κάποιες άλλες. – αντί να μαθαίνουν τις αρχές πίσω από τη σχέση μεταξύ καρδιάς και ηλεκτρισμού. Θα ήταν καλύτερο να κατανοήσετε αυτές τις αρχές έτσι ώστε να λαμβάνετε τις δικές σας ενημερωμένες αποφάσεις. Σε αυτό το σημείο ας ρίξουμε μια ματιά στην καρδιά και στη σχέση της με το electro play.

​

Σε αυτό το σχήμα βλέπουμε μία κανονική καρδιά. Είναι μία απλή αντλία με τέσσερις σωλήνες άντλησης. Και η καρδιά του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από μυικά κύτταρα τα οποία συστέλλονται όταν λαμβάνουν το σωστό σήμα από τα νεύρα που ελέγχουν την καρδιά. Αντί να ξεκινήσουμε μία λεπτομερή περιγραφή της αντλητικής δράσης της καρδιάς, απλά θέλω να καταλάβετε ότι ο μυς της καρδιάς και τα ελεγχόμενα νεύαρα της αποτελούνται απο κύτταρα τα οποία μπορούν να επηρρεαστούν από τον ηλεκτρισμό.
    Τα νεύρα που ελέγχουν την καρδιά στην πραγματικότητα παρέχουν τον απαραίτητο χρόνο ώστε τα σήματα να κάνουν τους μύες της καρδιάς να αντλούν κανονικά.
    Ο χρόνος συνήθως παρέχεται σε συνεργασία με τα κύτταρα της καρδιάς, του εγκεφάλου, του (SA) δεσμού στην επάνω δεξιά γωνία της καρδιάς. Αν οποιαδήποτε από αυτές τις λειτουργίες αποτύχει, η καρδιά χάνει μέρος των πληροφοριών που χρειάζεται ωστε να συνεχίσει να χτυπά φυσιολογικά.- ή να σταματήσει να χτυπά τελειωτικά.
    Αυτά τα σήματα μπορόυν να επηρρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες. Για παράδειγμα, αν ενθουσιαστείς, τα χημικά όπως η αδρεναλίνη διαχέεται στη ροή του αίματος στέλνοντας ένα ερέθισμα που αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς. Αν χαλαρώσεις αρκετά οι χτύποι μειώνονται.
    Αν κάποιος έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα καρδιάς ώστε το φυσιολογικό νευρικό σήμα μηχανισμού δεν λειτουργεί, έχει μερικές φορές εμφυτευμένο βηματοδότη ο οποίος παρέχει τον απαραίτητο χρόνο για τα σήματα στην καρδιά. Οι μοντέρνοι βηματοδότες είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε ο ρυθμός της καρδιάς να μπορεί να αυξάνεται ή να μειώνεται σε σχέση με τις δραστηριότητες αυτών που τους φορούν. Η μετατροπή του βηματοδότη, ωστόσο, γίνεται από άλλα σήματα και όχι αυτά του εγκεφάλου και τα χημικά σήματα που χρησιμοποιούνται από το σώμα.
    Θυμηθείτε οτι είπα πως αυτές οι μετατροπές του ρυθμού της καρδιάς μπορούν να προκληθούν από (ηλεκτρικά) νευρικά σήματα και χημικά σήματα. Έτσι υπάρχουν δύο θέματα που έχουν σχέση με την καρδιά, τα οποία πρέπει να σας απασχολήσουν όταν κάνετε electro play.
    Μπορεί να είναι πιθανό χρησιμοποιώντας ένα ροοστάτη στο χαμηλότερο επίπεδό του, να καταστείλει τους παλμούς στο πνευμονογαστρικό νεύρο, επιβραδύνοντας έτσι τους χτύπους της καρδιάς ακόμα και σταματώντας τους. Δεν έχω ακούσει ποτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά θεωρητικά είναι πιθανό.
    Πραγματικά, άκουσα μία ανεκδοτική κατάσταση όπου κάποιος έπαιζε με ένα relaxicisor στις ρώγες του για ένα παρατέταμένο χρονικό διάστημα. Ηταν κατενθουσιασμένος από την εμπειρία, αλλά παρατήρησε πως οι χτύποι της καρδιάς του επιβραδύνονταν. Δεν μπορούσε να εντοπισθεί αν αύτη η επιβράδυνση οφειλόταν σε ηλεκτρική ή χημική δράση. Ήταν όμως ακετά ανήσυχος ώστε να σταματήσει το electro play.

Μέχρι εδώ τι γνωρίζουμε για την καρδιά και το electro play?
    Γνωρίζουμε ότι η καρδιά είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό όργανο του σώματος. Είναι μόνο μία, και όταν σταματήσει, πεθαίνουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο ρυθμός των χτύπων της καρδιάς καθορίζεται από ένα πλήθος παραγόντων οι οποίοι πρέπει να δουλεύουν σε συνδιασμό ώστε να κρατόυν την καρδία σε φυσιολογικούς παλμούς. Γνωρίζουμε και από το προηγόυμενο κεφάλαιο ότι και τα μυικά και τα νευρικά κύτταρα από εξωτερικά φερόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Τα μυικά και τα νευρικά κύτταρα υψίστης σημασίας μέρη για το σύστημα της καρδιάς – και επίσης γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προωλήματα καρδιάς.

Τι σημαίνει όλο αυτό λοιπόν για το electro play?
    Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον/την σύντροφό σας που θέλει να λάβει ηλεκτρισμό είναι: ποιά είναι η κατάσταση της καρδιάς του/της. Και συγκεκριμένα ρωτήστε τον/την αν έχει ή είχε ποτέ:
    έμφραγμα
    καρδιακή διάγνωση για αρρυθμία ή δισρυθμία.
    διογκωμένη καρδιά
    βηματοδότη
    Αν πρόκειται να κάνετε electro play με κάποιον, αυτές οι ερωτήσεις θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στις διαπραγματεύσεις σας – και αν λάβετε «ναι» σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, θα συνιστούσα έσχατη προσοχή, ή καλύτερα να σκεφτείτε κάποιο εναλλακτικό παιχνίδι αντί αυτού.
    Καθώς παίζετε με τον σύντροφό σας, να αντιλαμβάνεστε τα σήματα και τις αντιδράσεις του σώματος του. Συγκεκριμένα, θα ήταν συνετό να ελέγχετε το σφυγμό του ανά περιοδικά διαστήματα με το χέρι, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό μετρητή σφυγμών. Δεν γνωρίζετε πώς να πέρνετε το σφυγμό; - πρέπει να μάθετε!!!
    Αυτό με οδηγεί στο επόμενο σημείο μου. Μάθετε τεχνιτή αναπνοή!!! Μην το μάθετε από βιβλίο αλλά πρακτικά πέρνοντας τα ανάλογα μαθήματα.
    Θυμηθείτε, σας είπα ότι το electro play είναι ακραίο παιχνίδι επειδή δεν μπορεί κανείς να αντιδράσει αρκετά γρήγορα ώστε να αποφύγει τον τραυματισμό ή το θάνατο. Αν πρόκειται να παίξετε με ηλεκτρισμό, θα πρέπει να έχετε απάντηση στην ερώτηση: «οι χτύποι της καρδιάς σταμάτησαν. Τι κάνω τώρα;» Η τεχνιτή αναπνοή είναι πολύ σημαντική – αλλά αφού η τεχνιτή αναπνοή είναι απλά μία τεχνική για να διατηρήσει κανείς τη ζωή μέχρι να φτάσει η ιατρική βοήθεια, μην είστε απρόθυμοι να καλέσετε το 166!!!Η ντροπή είναι πολύ πιο εύκολη τιμωρία από 25 ίσως χρόνια που στη φυλακή που θα στο κάνουν από πίσω τόσο σκληρά και που δεν θα σταματούν όταν θα φωνάζεις «κόκκινο» !

Υστερόγραφο: ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να διαβαστούν όχι σαν εγχειρίδιο αλλά σαν αφορμή για περισσότερο ψάξιμο καθώς είναι αρκετά γενικά και απλώς κάνω μια εισαγωγή στο όλο θέμα
    Ευχαριστώ την zoyzoy_ για την βοήθειά της στην μετάφραση

10. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Electro play

Με αφορμή την συνάντηση μας στην Θεσσαλονίκη θέλω να εκφράσω προσωπικές μου εκτιμήσεις μέσα από ότι έχω διαβάσει και βέβαια μέσα από την προσωπική μου αντίληψη.

Το electro play έχει σχετικό..

Και είναι σχετικό διότι παρατήρησα στο internet συσκευές electro οι οποίες μια χαρά είχαν τα σύνεργά τους κτλ κτλ.

Πρώτα αναρωτιέμαι ..
    Αυτές οι συσκευές λειτουργούν με ένα ροοστάτη (ροοστάτης είναι πάνω στην κονσόλα ένα μεταλλικό κουμπί περιστρεφόμενο) το οποίο καθόριζε το μέγεθος volt & συχνότητας το οποίο θα δεχόταν ο λήπτης.
    Κανείς όμως δεν προεξοφλεί αν αυτός ο ροοστάτης δεν κολλήσει και αν κολλήσει σε τι χρονικό σημείο θα κολλήσει…

Είδα συστήματα μπαταρίας τα οποία και αυτά είχαν τον ροοστάτη τον οποίο ρυθμίζεις το τι και πως αλλά και αυτά ακόμα δεν μου λένε κάτι από θέμα φύλαξης του ροοστάτη.

Από την άλλη πόσο χρόνο χρειάζεται ο λήπτης για να περάσει ρεύμα μέσα του το οποίο δεν θα τον βλάψει? (δεν μπορώ να απαντήσω)
    Προσωπικά 3 πρέπει θα σας αναφέρω…

Πρέπει αυτή η συσκευή να λειτουργεί σε χώρο κατά τον οποίο ο κεντρικός πίνακας θα έχει Ρελέ Διαρροής έντασης.

Πρέπει ο λήπτης να κάθετε σε χώρο κατά τον οποίο δεν θα τον ακουμπάει κανείς άλλος αλλά και σε χώρο κατά τον οποίο ΑΥΣΤΗΡΑ θα βρίσκετε πάνω σε ξύλο ή πλαστικό και τα πόδια του ή άλλο μέλλος του δεν θα έχει επαφή με το πάτωμα ή άλλο στατικό σημείο.

Τέλος πρέπει τα σημεία τα οποία τοποθετούνται ηλεκτρόδια να μετράμε την αντίσταση με ειδικό όργανο ώστε να γνωρίζουμε πόση ένταση θα του περάσει και θα του σπάσει το διηλεκτρικό του σώματος του αλλά και τα σημεία αυτά να είναι σε μικρή απόσταση από ηλεκτρόδιο σε ηλεκτρόδιο.

Για να περάσει ρεύμα και να γίνει αντιληπτό στον λήπτη αυτό το ρεύμα έχει την ιδιότητα να ακολουθήσει τον πιο (εύκολο δρόμο).
    Εύκολος δρόμος για το ρεύμα είναι ο δρόμος με την λιγότερη αντίσταση.
    Δηλαδή ή επιδερμικά θα πάει το ρεύμα με την μορφή έρποντος ηλεκτρισμού ή εσωτερικά σπάζοντας το διηλεκτρικό (μόνωση ) των μορίων του δέρματος μέσα από αυτό.
    Με την επιδερμική μορφή μπορεί να δημιουργήσει από κοκκινίλα μέχρι έγκαυμα, και εσωτερικά απλά σπάει την μόνωση του ατόμου.
    Σπάζοντας το διηλεκτρικό του ρεύματος μέσα από την επιδερμίδα δεν μπορώ να απαντήσω τι μπορεί να προξενήσει διότι δεν έχω περαιτέρω γνώσεις.

Συνήθως το ρεύμα δεν κάνει έρπον καταστάσεις και λειτουργεί εσωτερικά.

hermis

11. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Μην παίζετε με τα ρεύματα αν δεν είσαστε ηλεκτρολόγοι.Πέρα απο το χαβαλέ αυτού του είδους τα παιχνίδια εαν έχει κάποιος άγνοια μπορεί να αποβούν μοιραία...

12. SadalMelik

Όπως και τα χαστούκια, η βέργα, το μαστίγιο, οι βελόνες, ο έλεγχος της αναπνοής, ο περιορισμός των αισθήσεων και πολλά πολλά άλλα...
    Και τότε;
    Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που έχει ξαναγραφτεί