Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Electro play

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

1. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

hermis ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
    Προσωπικά χαίρομαι που μοιράστηκες ελάχιστες αλλά σημαντικότατες από τις γνώσεις σου στο θέμα.
    Δεν είμαι ειδήμον. Παίζω επικίνδυνα αλλά και με επικίνδυνα παιχνίδια. Θέλω να ξέρω το πώς να παίζω με ασφάλεια και όσο είναι αυτό εφικτό να ελαχιστοποιήσω η να εξαλείψω τα ρίσκα όταν αυτά αφορούν την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

Τις γνωσεις τις λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μια που το electro play είναι ένα από τα συνηθισμένα μου παιχνίδια.
    Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά που έγραψες δεν τα είχα λάβει ποτέ υπόψιν και ποτέ δεν τα είχα αναλύσει τόσο.
    Όχι ότι δεν προσέχω πάντα παίζοντας με τον παρτενέρ μου οποιοδήποτε παιχνίδι και χρησιμοποιώντας τεχνικές, καλό όμως είναι να ξέρουμε και κάτι τι παραπάνω, πάντα για την ασφάλεια Μ/μας.
    Τώρα και μετά απ΄ ολα αυτά που διάβασα νιώθω πιο καταρτισμένη για να κάνω χρήση όλων αυτών.

hermis χρησιμοποιώ δε μόνο συσκευές από μπαταρία.
    Αν μη τι άλλο πιστεύω ότι είναι πιο ασφαλής.
    Κάνω μήπως λάθος?

SadalMelik πολύ καλή και χρησιμότατη η αναφορά σου στο θέμα.

Και έχω να πω τούτο: Μακάρι να είχαμε τέτοια ενημέρωση για τα πάντα και ο καθένας που έχει να πει κάτι σοβαρό προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων, να το μοιράζετε μαζί μας, Η κίνηση αυτή θα εκτιμάτε σίγουρα από Ο/όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πραγματικά.

2. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Re: Electro play

Αγαπητέ sadal το χαστούκι, η βέργα, το breath control ακόμα και οι βελόνες είναι παιχνίδια που μπορείς να έχεις control. Μην ξεγελιόμαστε έχουμε μπροστά μας τον λήπτη και ανά πάσα στιγμή δευτερολέπτου μπορούμε να κάνουμε stop. Διότι το χέρι μας το τραβάει το μυαλό μας από τα παραπάνω παιχνίδια.
    Στο electro δεν είναι έτσι διότι εντολή δίνεις σε μηχάνημα να σταματήσει και όχι στον λήπτη ή στο χέρι σου…

Με το ρεύμα δεν μπορεί κανείς μας να προεξοφλήσει τι μέλι γενέσθαι. Το ρεύμα είναι δυνατότερο από ότι νομίζουμε και απαιτεί σεβασμό. Για να βοηθήσω θα το έλεγα πως παρομοιάζετε με τον ωκεανό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί και ποτέ δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

Επειδή έχω την τιμή , την χαρά να ακολουθώ , να έχω δίπλα μου και να συμβουλεύομαι άτομο του χώρου μας το οποίο ξέρει τι κάνει με τρομερή εμπειρία Ψυχής και Σώματος αλλά και μυαλού το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν « Στο BDSM δεν πρέπει να χάνεις τον έλεγχο hermi».

Με το electro δεν σου δίδεται αυτή η δύναμη…

Προσωπικά εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω στο δάσος ξεβράκωτος…  
    Πηγαίνω έτοιμος να αντιμετωπίσω τα όποια θεριά …
    Διότι το αποτέλεσμα μετράει για εμένα και όχι ο δρόμος προς αυτό…

Εκεί απλά ήθελα να βοηθήσω.
    Θέλω επίσης να σας πω πως δεν έχω πρόθεση κανέναν να θίξω απλά και μόνο να βοηθήσω…
    Μόνο να βοηθήσω.

hermis

3. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Electro play

Αγαπητή SM_ART σε ευχαριστώ καταρχήν που καταλαβαίνεις τον τρόπο και τον λόγο μου.
    Υποκειμενικά θεωρώ πως από την στιγμή που έχεις όργανο με μπαταρία 9 V και ακολουθούμε και τα απαραίτητα που παλαιά προανέφερα πραγματικά έχεις ήδη εξαλείψει περίπου το 95% των προβλημάτων. Άρα και μηδαμινά προβλήματα.

Με εκτίμηση

hermis

Υ.Γ. Να φανταστείτε στην δουλειά μου απαγορεύεται να φοράμε ακόμα και βέρα…

4. Dolce

Dolce Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Electro play

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Χίλια συγγνώμη γι'αυτο που θα κάνω τωρα, και σε καμια περιπτωση δε δηλωνω ειδημων, αλλα τα διαβαζει αυτα και κοσμος που μπορει τωρα να ξεκιναει.

Για το electro play δεν εχω άποψη γιατι δεν το εχω ψαξει τόσο ώστε να εχω. Αλλα να μην ακούω τωρα ότι το breath play ειναι ασφαλες. Γνωστες του χωρου πολυ παλιοτεροι απο μενα εχουν ξελαρυγγιστει να φωναζουν για το ποσο επικινδυνο είναι, ακόμη και με το μετρα και τα σταθμα του BDSM και των ρισκων που όλοι παιρνουμε. Ακόμη και επαγγελματιες του χωρου το θεωρουνε μακραν πιο επικινδυνο του electro play.

Όσοι ενδιαφερονται για πληροφοριες και links, ευχαριστως να δωσω. Αλλα μάλλον καλυτερα σε ένα άλλο thread, να μην ξεφύγει τελειως η συγκεκριμενη συζητηση.

Και παλι συγγνωμη για το εμβολιμο.

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΩΘΕΙ:

6. Dolce

Dolce Regular Member

Με συγχωρεις αλλα η απαντηση αυτη ειναι λαθος. Το σοβαρο breath play δεν μπορει να ελεγχθει ουτε απο τον top ουτε απο τον bottom. Αλλα αν ξεκινησω τωρα να εξηγω γιατι, με αναφορες και παραδειγματα, το εχουμε χαλασει τελειως αυτο το thread.

Ας το συζητησουμε αν θελεις, αλλα αλλου. Εγω ήθελα απλως να μην μπει ενας καινουριος μεσα εδω και διαβασει και πει, α τι καλα, για το electro υπαρχουν διαφωνιες, αλλα το breath το αναφερουν ως δεδομενο και ελεγχομενο. Τουλαχιστον τωρα εχει δωθει η αφορμη οποιος διαβαζει να ψιλιαστει και να παει να ψαξει και πεντε πραγματα παρα κατω. Και αν καταλήξει σε άλλη άποψη, ενταξει, κομμάτι του και παω πασο.

Θα το θεωρουσα ως προσωπικη χαρη το να μην το συνεχισουμε εδω. Εγω απλως το σπορο της αμφιβολιας ηθελα να σπειρω.

7. SD

SD New Member

Κόντεψα να τσακωθώ με κόσμο στο thread "Οδηγός για αρχάριους πάνω στο Bdsm" γιατί στο introductory κείμενο γίνεται αναφορά σε electro "γενικώς" και αυτό που έκανα ήταν να επισημάνω κάποια πράγματα που και στο ειδικό αυτό thread που είμαστε τώρα δεν τα είδα να αναπτύσσονται λεπτομερώς.

Πχ: Η γνώση CPR (καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης) . Είναι η διαφορά του να περάσεις μια τρόμάρα ένα απόγευμα και του μερικά χρονάκια Κορυδαλλό για "εξ αμελείας".
    Ή οτι στο δρόμο του ρεύματος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ή οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ DC ΡΕΥΜΑΤΑ

8. LordByron

LordByron New Member

Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ συσκευή για electroplay, θέλω να καθυσηχάσω όσους και όσες πιστεύουν ότι είναι επικίνδυνο. Αν αγοράσετε μια εγγυημένη συσκευή από επώνυμα sexshop δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.
    Και φυσικά θα βρείτε νέες απίστευτα διεγερτικές διαστάσεις στα sessions σας.

9. john_slave96

john_slave96 Contributor

και όσο αφορά την ενταση ή την αυξησή της; πόσο μπορούμε να την κάνουμε;

10. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Re: Electro play

Είναι σαφώς ορθότερο ''ειδικά για το θέμα του ηλεκτρισμού'' να μην γράφουμε εδώ μέσα τι πιστεύουμε αδειάζοντας το αντίθετο από εμάς όταν μάλιστα έχει να κάνει με τεχνολογία...
    Στην τεχνολογία δεν πιστεύουμε απλά μελετάμε και απαντάμε επί της ουσίας.
    Προσοδοφόρο είναι επιστημονικά να απαντάμε αν θέλουμε να εκφράσουμε την διαφορετικότητα μας σε μία διαφορετική επιστημονική από εμάς άποψη...

Και αυτά τα λέω διότι μας διαβάζουν άτομα τα οποία έχουν ανάγκη από μία εμπεριστατωμένη τεχνικά συμβουλή σε αυτό το θέμα και όχι από προσωπικές μας θεωρίες…

11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Μία συσκευή με πιστοποίηση έχει ελεγχθεί από ειδικούς επιστήμονες και έχουν συμπεριλάβει και αναλυτικές οδηγίες και συμβουλές .

Όπως στα ηλεκτρονικά για παράδειγμα , που οι οδηγίες τονίζουν ότι κάποιος δεν πρέπει να κάθεται πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή , καθώς κινδυνεύει να πάθει επιληψία . Και ενώ αρκετοί από εσάς το γνωρίζετε , δε το ακολουθείτε...

Υ.Γ. Και εγώ επίσης  

12. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Aς πάρουμε μερικές πληροφορίες:

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014