Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Entwined, we exist.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 13 Μαρτίου 2015.

1.  
    Zdzislaw Beksinski

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

3. your hand
    touching mine.
    this is how
    galaxies
    collide.

Sanober Khan

4.  
    For you, Pamela Duenas Wood

5. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Το ''φιλί'' της πεταλούδας.

6. brenda

brenda FU very much

Με συγκινήσατε κορίτσια, ανταλλάσσουμε τέτοια φιλιά με το αγαπάκι μου.....  

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Εμένα μου το έκανε η μαμά μου μικρή, και μου έλεγε ''έτσι φιλάνε οι πεταλουδίτσες''.
    Και μετά την ''φιλούσα'' πάντα έτσι, κουνούσα τις βλεφαρίδες μου στη παλάμη της, στη μύτη της χαχα και έλεγα ''φιλί !''.

8. brenda

brenda FU very much

Είσαι τυχερή που πήρες τόσο όμορφη μητρική αγάπη, εγώ την βρήκα στο πρόσωπο του καλύτερού μου φίλου, του αέναου συντρόφου μου στην ζωή, του λατρεμένου μου Δημήτρη, κολλητού και συγκατοίκου και συμβίου, που μου έμαθε ότι η τρυφερότητα δεν έχει φύλο, δεν έχει όρια, δεν έχει σκοπιμότητα, ότι αρκεί η αγάπη για όλα....
    Το δώρο του φιλιού της πεταλούδας είναι από τα πιο πολύτιμα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον, χωρίς να έχει σχέση με τον έρωτα απαραιτήτως, υψώνεται πιο πάνω, ακόμη κι απ΄αυτόν.... 

9. Janine

Janine Regular Member

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

H.R.Giger

Biomechanoids

11. de7

de7 s