Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Facesitting

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος asssniffer, στις 15 Ιουλίου 2007.

1. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Facesitting

μεγαλη μπουκια φαε....

2. enzo72

enzo72 New Member

WOW προσφερομαι.............

προσφερομαι:nod: 

Last edited by a moderator: 2 Δεκεμβρίου 2008
  3. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Facesitting

Εγω πάλι δε συγκινούμαι!  

4. enzo72

enzo72 New Member

5. Spanker

Spanker New Member

Αγοραστε ενα σκαμπο στα κοριτσια ρε τσιφουτιδες!!!!  

6. enzo72

enzo72 New Member

:lol2: 

7. enzo72

enzo72 New Member

:scared:πολυ παχος,οχι για μενα παντως

8. jimboy

jimboy Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. enzo72

enzo72 New Member

Διαβασα ολα τα ποστς κ μπορω να πω οτι το συγκεκριμενο το βλεπω τελειως διαφορετικα.Δεν υπαρχει καμια ταπεινωση ουτε τιθεται θεμα αναπνοης ετσι τουλαχιστον οπως μου το κανουν εμενα οι παρτενερ μου.Πολλες φορες φορανε και κολαν,εσωρουχα κτλ και δεν τις γλυφω καν παρα μονο μυριζω κ τελειωνω καθως ασχολειται με το πουλι μου.Ειναι καθαρα δικη μου ευχαριστηση οταν το κανω κ δεν ψηνομαι για ταπεινωση κτλ.Μαλλον το αντιθετο για αυτο κ χωρις να εχω πειρα σε τετοιες συζητησεις κ φορουμς εβαλα το ΜΑΣΤΕΡ στα στοιχεια μου.Αν ασχολιομουν με αυτα αυτο θα ημουν:nod:

10. extreme32

extreme32 Regular Member

Ετσι ακριβως. Βεβαια πολλες καλυτερα να το βλεπεις παρα να το κανεις. θελει προσοχη, το καλο ειναι να βρεις την τεχνικη που κλεβεις αναπνοη με καποιο τροπο. γιατι αν βεντουζωσει ο κωλος καλα στη μουρη, δεν μπορεις να μυρισεις τιποτα. ουτε να φυσιξεις ουτε να παρεις αερα. ΤΙΠΟΤΑ. Αν το καταφερεις οι μυρωδιες ειναι κατι που το ευχαριστιεσαι αν εισαι φαν του ειδους. Αν εχεις και μαγικη γλωσσα μπορεις να ριξεις και μερικες γλυψιες. Τα ρουχα προσωπικα θα τα δεχομουν στην αρχη. παρακατω θα με ξενερωναν. Το facesitting ειναι η τεχνικη που σου επιτρεπει να εχεις την καλυτερη οπτικη , γευστικη κλπ... επαφη με το λατρεμενο σημειο που λεγεται ΚΩΛΟΣ. αν τωρα αναμεσα σου μπει ενα τζην και σου στραπατσαρει τη μυτη και τη μουσουδα ολακερη, χεσε μεσα. βεβαια μιλαμε για το facesitting οπως θα το γουσταρε ενας κωλοβιος, κι οχι για το αλλο , το κακο, που ποναει, αγχωνει, ξεφτυλιζει και τιμωρει.

11. enzo72

enzo72 New Member

Συμφωνω.Για το βεντουζαρισμα εχει τυχει κ απλα σηκωνονται λιγο.Για το τζην δεν εχω προβλημα ειδικα αν το φοραει κ κανα δυο μερες κ εχει την μυρωδια της ειναι σουπερ 

12. enzo72

enzo72 New Member

Απάντηση: Facesitting