Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

FAKE LIMP FETISH OR REAl ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος extremakis, στις 30 Μαρτίου 2017.

1. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Δεν ξερω ποσό εφικτό ειναι να σε πασπατευει κάποιος και να μην ξυπνας.
    Προσωπικα και να βηξει ο αλλος δίπλα μου ξυπνησα με την μια .

2. tithon

tithon Contributor

το να την ξυπνήσεις με τέτοιον τρόπο και να διαλέξει να μείνει σε μεταίχμιο προϋποθέτει σχέση ωριμασμένη και αρκετά ξεκαθαρίσματα στους μετέχοντες.
    σπάνια είναι παιγνίδι.

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

Ένας άνθρωπος τόλμησε να με ξυπνήσει κ έφαγε χαστούκι. Απλά τα πράγματα ότα είμαι στην αγκαλιά του Μορφέα περνάω καλά αφήστε με εκεί.
    Θα ξυπνήσω όταν θέλω εγώ όπως θέλω εγώ

4. Ρε τον εξτρεμακη θέμα που
    άνοιξε!!!επίκαιρο!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αν κοιμάμαι βαθιά και κάνει κάποιος το λάθος να με ξυπνήσει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Ας είναι και κύριος μου ας είναι ο θεός ο ίδιος. Έκρηξη νεύρων κατευθείαν και στόλισμα του τύπου 'ρε πας καλά να πούμε??!? Είσαι εντελώς ηλίθιος??? Δεν βλέπεις ότι κοιμάμαι?! Τι νόμιζες ότι κρυφακουω το μαξιλάρι?!?? Άιντε να πούμε παλιό τσουτσεκι άδειασε μου την γωνιά μην σε αδειάσω εγω από τον τρίτο και μετρήσεις τα σκαλιά με τα δόντια .. '
    Αυτό βέβαια ισχύει για τον βαθύ τον ύπνο έτσι?! Τον βραδινό μου τον μεγάλο. Τον καλό και αγαπημένο. Αν έχει ξημερώσει και είναι ώρα να σηκωθώ (περίπου έντεκα σηκώνομαι και πίνω τον γάλα μου σαν καλή πριγκίπισσα ) εντάξει εκεί μου αρέσει! Στο μεσημεριανό ύπνο έμ νομίζω πάλι όχι γιατί θα είμαι και από το φαγητό βαριά θα θέλω πρώτα καμιά τουαλέτα να αδειάσει το εντερακι που έφαγε ένα σκασμο μουσακά..θα κατουριέμαι κιόλας γιατί πίνω και πολύ νερό αφού ξυπνήσω . Άσε καλύτερα. Άρα βγαίνει από την λίστα και ο μεσημεριανός. Αυτά περί ύπνου!

Για ζαλάδα από ποτό (ζαλάδα λέω που για μένα σημαίνει ένα ποτό με το ζόρι.. όχι παραπάνω και να ξερνοβολαω σαν το γατι τα ξηροκαρπια που έφαγα πίνοντας την βότκα ..) για ζαλάδα λοιπόν ναι μέσα με χίλια! Αυτή η αίσθηση ότι είσαι αβοήθητη και ανήμπορη να του αντισταθείς και στο έλεος τού και δεν μπορείς να κουμαντάρεις το κουφαρι σου το ίδιο για μένα είναι άκρως διεγερτικη!
    Εντελώς λιπόθυμη στυλ ωραία κοιμωμένη που δάγκωσε το μήλο .. Όχι.. Τι να το κάνω αγάπη μου να με σκίσει άμα δεν το θυμάμαι .?!..

Το να προσποιηθώ τέλος το θεωρώ απίθανο μιας και είμαι πολύ νευρικό αντιδραστικό και ευαίσθητο σε εξωτερικά ερεθίσματα και ερεθισμούς. Στάνταρ κάτι θα μου ξεφύγει. Βογγητο θα είναι? Μουγκρητο θα ειναι?! Γκριμάτσα θα είναι?! Σιχτιρισμα και χριστοπαναγια θα ειναι?! Κλωτσιδι αντανακλαστικο στο καλάμι θα είναι?! Κάτι θα είναι τέλος πάντων !

5. extremakis

extremakis LIMP FETISH

σαφεστατη... επιασες ολες τις εκδοχες. ειναι κατι που δεν το χεις, δεν σε ενδιαφερει να το χεις και δεν το γουσταρεις ουτε να το χεις αλλα ουτε και να το χει ο οποιοσδηποτε συντροφος σου. κατανοητο και λογικοτατο.

6. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Όλα ωραία και καλά...αλλά η Χιονάτη δάγκωσε το μήλο και η ωραία κοιμωμενη τρυπηθηκε με το αδραχτι!

7. Αι μαρη !!αμέσως να πεταχτείς!!!

Και για να απαντήσω ολοκληρωμένα στον φίλτατο @extremakis παρέλειψα να απαντήσω αν το έχω κάνει σε άλλον... Νομίζω το παρακάτω στοιχείο το απαντά ξεκάθαρα

Πέντε μέρες πριν... Γατάκια! Όταν εγώ έριχνα υπνωτικά εσείς ακόμα ψάχνατε γιατρό συμβεβλημένο να σας τα γράψει στο βιβλιάριο...

8. extremakis

extremakis LIMP FETISH

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Αγαπητέ @extremakis οτι κανω θελω να το κανω ης γνώσης μου και οχι ναρκομενη ούτε κοιμισμενη !!

10. Και αυτό δεν είναι τίποτα! Εμείς τα μπρατ γενικά είμαστε πολύ προχω.

Last edited: 1 Απριλίου 2017
  11. extremakis

extremakis LIMP FETISH

Καλα κανετε

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Αν με ξυπνήσει στα μέσα του ύπνου δυσανασχετώ στην αρχή αλλά αν πασπατεύει...του κάθομαι  .Αν ηξερα οτι του αρεσει να κάνω την αναίσθητη θα το προσπαθούσα αν κι έπαιζε να μου ερχόταν νευρικό γέλιο.