Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fake slaves

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nina_simon, στις 8 Οκτωβρίου 2007.

1. iJ

iJ Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: fake slaves

Μπα που να φας τη γλώσσα σου!  

2. zwg

zwg Regular Member

έχετε δίκιο είμαι κάπως ανυπόμονος αλλά τι να κάνει κανείς όταν τρώει τόσες απορίψεις μόνο από μια ηλικία;

3. nina_simon

nina_simon Regular Member

isnogood, θα συμφωνουσα με αυτο που λες και σιγουρα η αυτοκριτικη βοηθαει τους ανθρωπους να γινονται καλυτεροι. αλλα εγω δεν μιλησα για επαφες που δεν πετυχαινουν για οποιοδηποτε λογο. εγω μιλησα για επαφες που ουτε καν γινονται. οταν καποιος με πλησιαζει μεσω νετ και χτυπιεται να του μιλησω και εν τελει τα καταφερνει και αφου του μιλησω μια, δυο, πεντε φορες, και ειναι θετικος και ενθουσιωδης σε ολα, και λεω κι εγω, ισως ειναι κατι αξιολογο, ακομη και ως απλη γνωριμια, για να δουμε και απο κοντα τι λεει και χανεται απο προσωπου γης ΠΡΙΝ συναντηθουμε , ε τοτε τι να πω? Φταιω εγω? για ποιο πραγμα? αφου δεν με γνωρισε, δεν τον γνωρισα?
    δεν δεχομαι λοιπον οτι ειναι δικο μου σφαλμα σε τετοιες περιπτωσεις , γιατι και καλες και μακροχρονιες σχεσεις εχω μεσα στο bdsm αλλα και γιατι δεν θα κατηγορησω τον εαυτο μου για την ηλιθιοτητα και δειλια ορισμενων.

4. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: fake slaves

1. Υπομονή
    2. Να μη γκρινιάζει σαν κακομαθημενο που δεν του δίνουν το παιχνιδι του..
    3. Να αποδειξει με την εδώ παρουσία του, τον λόγο κ τις αποψεις του οτι πραγματικα ειναι ότι λέει.

5. Puma

Puma Regular Member

Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν και κοπέλες που θα τους αρέσει και η ηλικία σου αλλά και να σε 'μυήσουν'/εκπαιδεύσουν. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να πιέζεις καταστάσεις γιατί αυτά είναι δράση-αντίδραση και δύσκολα θα βρεις αυτό που θες. Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξεις να περάσεις καλά στο forum, να διαβάσεις πολλά θέματα τα οποία έχουν ενδιαφέρον κλπ και στην πορεία όλο και κάτι ίσως προκύψει και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις μάλλον  

6. τασος0

τασος0 Regular Member

μικρε δεν φταιει η ηλικια κ τοσο πολυ ..κατι αλλο φταιει..ψαξε λιγο κ θα το βρεις

7. zwg

zwg Regular Member

ναι ίσως φταίει και η πόλη μου δίκιο έχεις

8. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Μονον εγω ξερω τι φταιει!!!
    Και θα το αναφερω!
    Ανηκεις σε εκεινην την κατηγορια των υποτακτικων, που αγωνιζονται απεγνωσμενα να βρουν μια Αφεντρα, κατι το απολυτα λογικο.
    Απο την μια το "στενο" περιβαλλον μιας επαρχιακης πολης, απο την αλλη η ηλικια σου (στα 21 το αιμα μας κυριολεκτικα "βραζει"), σε κανουν οταν τελικα βρεις καποιαν οπου και αν βρισκεται Αυτη, να "γατζωνεσαι" κυριολεκτικα επανω της, να την αποζητας απελπισμενα, κατι που ομως τελικα την κανει να αισθανεται οτι "πνιγεται", οτι παρενοχλειται, και τελικα να σε εγκαταλειπει μην αντεχοντας την "καταπιεση" η οποια δεν ειναι κακοπροεραιτη απο την πλευρα σου, αλλα απλα κινηση απογνωσης.
    Στα γραφω ολα αυτα γιατι προσωπικα σε συμπαθω πολυ και το ξερεις! 

9. Master

Master Regular Member

Απάντηση: fake slaves

Αυτα ειναι τα κακα του νετ.

10. zwg

zwg Regular Member

ναι ευχαριστώ πολύ ίσως να έχετε δίκιο Κυρία Μιρέλα είμαι λίγο ανασφαλής διότι έχω φάει απογοητεύσεις αγνόησης όπου εγώ εμπιστεύτικα και τελικά με ξέχασαν έυχομαι κάποτε να μην υπάρχει ντροπή για το bdsm και παντού να υπάρχει ένα bdsm bar όπου θα μπορούμε να πηγαίνουμε να συζητάμε και να γνωρίζουμε άτομα του χώρου (κάτι που πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ)

11. hermis

hermis Regular Member

Εγώ προσωπικά σε καταλαβαίνω!

Έχε μέσα σου το BDSM και να είσαι σίγουρος πως θα το βρεις και από την επικείμενη σύντροφό σου.
    Έχε το περήφανα και μην το ψάχνεις εκεί που βλέπεις και καπνό!
    Να είσαι σίγουρος πως την φωτιά πρέπει αν ψάχνεις και όχι τον καπνό.

Το fake δεν μας το αποδίδει ο άλλος φίλε μου καλέ!
    Να είσαι ο εαυτός σου και θα έρθει άσπρη μέρα....ίσως και εκεί που είσαι.

Όταν ξαναδείς στις συναντήσεις κάποιο πάρτι κάνε το βήμα και έλα. 

12. zwg

zwg Regular Member

φίλε hermis να σε καλά για τα καλά σου λόγια και γενικά ευχαριστώ όλους που ασχολήθικαν ήτε λίγο ήτε πολύ μαζί μου   είναι τιμή μου   δυστηχώς τα πάρτυ γίνοντε μόνο στην αθήνα (απ ότι έχω καταλάβει) έχω πάει 2 φορές σε meeting στην θεσσαλονίκη και με την επόμενη ευκερία θα ξαναπάω ελπίζω να έχεις δίκιο!