Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Female pet

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 2 Ιουλίου 2012.

1. Monsieur Daulmancieur

Monsieur Daulmancieur Regular Member

Απάντηση: Female pet

Συμφώνησα με αυτό που πόσταρε η Etoile flamboyante γιατί πιστεύω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν πρώτα δεν στο κάνουν... Εννοείται ότι μιλάμε πάντα σε σεξουαλικό επίπεδο -μην γενικεύσουμε-.Έτσι η γνώμη μου είναι ότι δεν γεννήθηκε κανείς κυρίαρχος από την κοιλιά της μάνας του και σίγουρα για να τα καταφέρει μια μέρα κάποιος να γίνει χρειάζεται εμπειρία... Την εμπειρία αυτή δεν γίνεται να την αποκτήσεις κατ΄εμέ ούτε μελετώντας βιβλία, ούτε κάνοντας πειραματισμούς! Όταν λοιπόν καταφέρει καποιος/α να σε κάνει να νοιώσεις σκλάβος, αυτομάτως την άλλη μέρα μπορείς και συ να γίνεις κυρίαρχος κάποιου άλλου, με τον ίδιο τρόπο που επιβλήθηκαν και σε εσένα... Με άλλα λόγια "αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις".

2. Re: Απάντηση: Female pet

Γιατι;
    Αν μιλάμε για σεξουαλικό επίπεδο μονο κάνοντας πειραματισμούς μαθαίνει καποιος και αποκτά την εμπειρία.
    Εντελώς αυθαιρετος συλλογισμός. Σε ρωτησα και πριν και μου απαντησες με ταυτολογίες οποτε ρωτω ξανα: Απο που προκύπτει οτι αν γίνεις σκλάβος κάποιας θα γίνεις αφέντης καποιας αλλης;
    Εγω λεω πως όσοι το πανε το σκλαβιλίκη να αφησουν τις δικαιολογίες και να ζητησουν αυτο που γουσταρουν και να πάψουν να κανουν τους αφενταρους διότι εχουμε γεμισει αφεντάδες γιαλαντσί

3. Monsieur Daulmancieur

Monsieur Daulmancieur Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Female pet

Όπως λες έχουμε γεμίσει αφένταρους γιαλατζί... Εγώ συμφώνησα με το ποστ Etoile flamboyante και κατά την γνώμη σου το παίζω αφένταρος κτλ... Εσύ που έκανες quote σε μένα τι προσπαθείς να αποδείξεις οτι εμείς είμαστε οι λάθος και συ ο σωστός?

4. Emiris

Emiris Regular Member

Αν υπήρχε στα στάτους του φόρουμ η επιλογή pet, θα το δήλωνε καμία άραγε; ?

5. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Female pet

Αφενταρo γιαλαντσι δεν θα μπορουσα να πω εσενα αφου δηλωνεις male slave
    Εκανα κουοτε σε σενα ζητωντας να υποστηρίξεις αυτα που λες. Αυτο ειναι το νοημα του διαλογου και των φορουμ. Δεν υπαρχει κατι αλλο να κανουμε εδω παρα να συζηταμε. Αν εσυ βγαζεις διαγγελμα πες το αλλα δεν ειναι εδω ο χωρος. Αν ειναι απαραιτητο να εξηγήσω αυτα βράσε ορυζα.
    Παντως τελικά δεν μας εξηγησες γιατι καποιος πρεπει να γινει σκλαβος καποιας για να σκλαβωσει καποια αλλη

6. Armida

Armida Regular Member

όμορφο θα ήταν αλλά κρύβει μια αθωότητα και έναν ρομαντισμό που σπάνια θα έβρισκε ανταπόκριση

7. Emiris

Emiris Regular Member

Αν υποθέσουμε ότι θα έβρισκες ανταπόκριση θα μπορουσες να το δοκιμάσεις Αρμίντα;

Και κάτι άσχετο, όταν το είχα δει το έργο θυμάμαι σε όλη τη διάρκεια περίμενα να έρθει η στιγμή να την πηδήξει. Τότε δεν ήξερα τίποτα για bdsm (όχι πως τώρα ξέρω) αλλά μου είχε φανεί πάρα πολύ ανώμαλο το ότι δεν ήθελε να την πηδήξει. Δηλαδή αν την πηδούσε τότε θα το έβλεπα πιο ζεστά το θέμα.
    Αλήθεια, σε μία τέτοια σχέση σεξ δεν υπάρχει;
    Γιατί αν τη βλέπει όντως ως κατοικίδιό του τότε δεν μπορεί να την πηδήξει, θα ήταν ... κτηνοβάτης!    

8. Armida

Armida Regular Member

Με επιφύλαξη ίσως το δοκίμαζα.
    Όσον αφορά σε αυτό που ρωτάς, μάλλον δεν θα μπορούν να κάνουν σεξ, Τα κατοικίδια συνήθως παρακολουθούν έκπληκτα όταν τα αφεντικά τους είναι σε σεξουαλική δραστηριότητα. Οπότε είτε δεν θα γίνεται καθόλου, είτε θα είναι παρατηρητής

9. Emiris

Emiris Regular Member

Πρέπει να είναι πολύ βαρετό νομίζω.
    Σεξ δεν έχει καθόλου είπαμε, επικοινωνία ούτε, αφού το ζωάκι δε μιλάει. Σαδισμό καθόλου αφού το σκυλάκι δεν το χτυπάμε. Απλά θα ζούσες μία ζωή χωρίς τα ανθρώπινα προβλήματα.
    Και αναρωτιέμαι αν θα ήταν ποτέ δυνατόν μετά από χρόνια σε αυτή την κατάσταση, να χαθεί από το συνειδητό η ανθρώπινη υπόσταση και να νιώθεις πραγματικά κατοικίδιο. Δεν το νομίζω.

10. Armida

Armida Regular Member

Ναι δεν είναι μια κατάσταση να τη ζήσεις για χρόνια. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και μόνο

11. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Για τη διαδικασία της ουσιαστικής απελευθέρωσης από τις προκαταλήψεις, τα πάθη και τις εμμονές, δεν έχουν ακουστά κάποιοι. Ούτε για τη διαδικασία της δια βίου μάθησης και τη σημασία των εμπειριών. Ούτε για την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης και την απεριόριστη δυνατότητα εξέλιξης και ολοκληρωτικής απελευθέρωσης (εσωτερικής, αλλά και σεξουαλικής) Ούτε για τη μεταμορφωτική δύναμη που έχει το υψηλό συναίσθημα και ο ανώτερος νους πάνω στις κάβλες; Φυσικά ούτε για τους ανθρώπους - καταλύτες - "δασκάλους" στη ζωή μας. Ούτε κατά διάννοια επίσης δεν μπορούν να δουν την πολυδιάστατη σημασία των λέξεων, όπως master και σκλάβος, ούτε την εναλλαγή μαθητή-δασκάλου ανάλογα με το πρόσωπο και το περιβάλλον ; Τέλος, δεν πρέπει να έχουν καθόλου καλή σχέση με την ποίηση, εφόσον ερμηνεύουν το γράμμα και όχι το πνεύμα του για το κάθε τι, ακριβώς όπως κάνανε οι μεσαιωνικοί ιερείς.

Διαφωνώ επίσης με το φίλο που έγραψε ότι όταν πάθεις, κάνεις αυτό που έπαθες στους άλλους. Προσωπικά, νοιώθω ένας από τους πιο τυχερούς bdsmers και δεν νοιώθω να έχω πάθει κάτι που να μην μου έδωσε αμέσως μετά γνώση, αλλά και ό,τι έπαθα για αυτό το λόγο δεν το κάνω στην τωρινή σύντροφό μου (π.χ κάτι που την "κακοποιεί" ή την βαμπιρίζει). Ίσα ίσα νοιώθω ευγνωμοσύνη που έμαθα διάφορα από κάποιες φιγούρες του παρελθόντος και δεν κάνω τίποτα από εκδίκηση. Απλά δεν μου αρέσουν πια μια σειρά από "σεξουαλικά τελετουργικά" που τα θεωρώ ανούσια και νευρώσεις. Δεν μου μιλάνε στη ψυχή μου. Ελπίζω να μου επιτρέπει ο αφέντης κορνήλιος τι να μου αρέσει και τι όχι. Το πάω το σκλαβιλίκι όπως λες που το θεωρώ πολύ θεληματικό και μόνο για δυνατούς άντρες και το πάω και το μαστεριλίκι σε αυτούς που πρέπει ανάλογα τι τους βγάζω και τι μου βγάζουν. Πάνω από όλα όμως το έχω καταχαρεί που είμαι τελείως ελεύθερος από τα "πάθη του κώλου" πλέον και να ομολογώ δημόσια το παρελθόν μου σε αντίθεση με άλλους που το κρύβουν επιμελώς για να πηδάνε ή να πηδιούνται (δεν λέω για σένα γιατί δεν σε ξέρω, αλλά ξέρω αρκετούς...)

Διευκρινήσεις και για τα υπόλοιπα: Ο ισχυρός υπηρετεί τη γυναίκα πραγματικά. 'Οχι ως ρόλο. Σε τι διαφωνείς ; Το "Υπηρετεί" δεν έχει την έννοια του κάνει το κορόιδο, ούτε φοράς μια ποδιά και παριστάνεις την νοικοκυρά που κάνει δουλειές σε ένα παιχνίδι ρόλου, αλλά ότι προσφέρεις, κοπιάζεις, υποστηρίζεις. Ως άντρας. Ακόμα και όταν ήσουν σε σχέση με Domme. Που θα πει, από το να σηκώνεις μερικές βαλίτσες λόγω μεγαλύτερης μυικής δύναμης μέχρι να υποστηρίζεις τις στιγμές της εσωτερικής της αδυναμίας. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό ; Πώς είναι δυνατόν να υπηρετήσει ο αδύναμος και το ερείπιο ;

τέλος για να σου φύγει η απορία, δεν είμαι γιαλαντζί αφέντης, γιατί πολύ απλά δεν είμαι καν αφέντης και ούτε δήλωσα ποτέ κάτι τέτοιο. Φυσικά ούτε και σκλάβος πλέον. Κάθε τίτλος και κουτάκι με απωθεί. Σας τα χαρίζω. 'Εχω πάρει διαζύγιο από αυτό το κονσερβάρισμα της ψυχής και της σεξουαλικότητας. Το δε master είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Εννοώ ότι κάποιοι άνθρωποι που περνάνε μέσα από βιώματα πραγματικής ανελελευθερίας και κάποιοι σκλάβοι που για αυτούς δεν ήταν παιχνίδι, κάποια στιγμή είναι μοιραίο να απελευθερωθούν, όπως και ότι η πνευματική κυριαρχία και mastery, είναι ανεξάρτητη από τη σεξουαλική συμπεριφορά και αποκτιέται με τη γνώση και τις εμπειρίες. Τι σου κάνει, τι δεν σου κάνει κάποια στιγμή αλλάζει και για να οδηγηθείς σε ένα "ξεστράβωμα" δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι απαραίτητη μια διατριβή "σκότους" προηγουμένως. Επιλέγεις πλέον να χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου για το καλό του άλλου και την ευτυχία και των δύο όχι από θέση κατώτερου, αλλά από θέση ίσου ή κατά τι ανώτερου.

12. Etoile flamboyante, απο την πόλη έρχομαι και στη κορφή καννέλα.