Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,OCTOBER 16.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος GeorgeF, στις 9 Οκτωβρίου 2009.

1. GeorgeF

GeorgeF New Member

Και εγώ από την μεριά μου να ευχαριστήσω πάνω απ 'ολα όλους όσους ήρθαν και μας στήριξαν.Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.Ευχαριστώ επίσης τον Apollyon που έπαιξε πολυ καθοριστικό ρόλο. Λάτρεψα το show της Tropical και του John Slave (κι ας είναι η ίδια τόσο αυστηρή με τον εαυτό της),μαγεύτηκα από το Bondage show του Alex(το ξέραμε ότι είναι φοβερός rigger, αλλα αυτο που έχει φοβερό ενδιαφέρον είναι το γεγονός οτι συνδυάζει την ritual ατμόσφαιρα του Rope Bondage με μία kinky χροιά (συνδυασμός που δεν υπάρχει ούτε καν στα international bondage shows με εξαίρεση ίσως τα κεριά).Τα σέβη μου στην Elizabeth που ήταν από τα καλύτερα μοντέλα για suspension που έχω δει,πολύ εκφραστική (πολύ σημαντικό αυτό για να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει τι νιώθεις εκείνη τη στιγμή). Respect επίσης στην Isabelle & Jacqueline για το
    show,ειδικά για το κλείσιμο που ήταν σαν τελετουργικό πάνω στην κούνια...
    Συμπερασματικά, ήταν ένα event έβγαζε την αίσθηση του οικείου σε όσους ήταν εκεί.Ακόμα και άνθρωποι που ήρθαν για πρώτη φορά μας είπαν "νιώσαμε σαν στο σπίτι μας" και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.
    Και ο Γιώργος Ταμβακολόγος και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συμμετείχαν και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν το 3ο Fetish Ball θα γίνει τον Δεκέμβριο ή πιο αργά.Θα το μάθετε πάντως πολύ σύντομα.
    Κι όσο για το Dungeon, ένα θα πω: Ήταν το Dungeon που πάντα θέλαμε να έχουμε στο Torture Garden και δεν είχαμε ποτέ.

ευχαριστούμε ξανά

Γιώργος Φακίνος

2. lola zaza

lola zaza New Member

Απάντηση: FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,OCTOBER 16.

μαγικη νυχτα,τρομερα shows,απιστευτο vibe, performers-κοινο-promoters-club , εγιναν 1 ...., το "ελληνικο " torture garden ειναι εδω

3. Dark_passion

Dark_passion Regular Member

Πολύ όμορφη βραδιά, παρά το άγριο ξενύχτι και την εκκωφαντική μουσική. Μπράβο σε όσες και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του πάρτυ, καθώς και σε εκείνους/ες που μας μετέδωσαν τον ερωτισμό και το κέφι τους. Ελπίζουμε πως θα υπάρξει σύντομα συνέχεια!

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Πολύ καλή η προσπάθεια, μπράβο παιδιά.

5. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω τον Appolyon, που πραγματικα δουλεψε πολυ σκληρα για να οργανωσει το event, και τον ευχαριστω που με σκεφθηκε.  

Ευχαριστω παρα πολυ τον GeorgeF που μου εδωσε την ευκαιρια να εκφραστω και να συμμετασχω, εισαι πολυ καλος και γλυκος, ξερω εγω οτι θα μπορουσα να ειχα κανει το trampling πολυ καλλυτερα. But thank you for being so sweet!

Ευχαριστω τον john slave που αντεξε τα παντα, και που θυσιασε το δερματινο παντελονι του στα τακουνια μου.

Και ευχαριστω ολους/ες τους/τις φιλους/ες που παιξαμε μαζι και ξεφαντωσαμε.

See you next time!!

6. john_slave96

john_slave96 Contributor

Ήταν ευχαρίστησή μου να ήμουν κάτω από τα πόδια της.

7. jim28

jim28 Regular Member

Οργανώστε σύντομα κι άλλο event για να έρθουμε κι εμείς που δεν το ξέραμε.