Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fetish photography

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 31 Οκτωβρίου 2015.

1. Όταν λες άκρως φετιχιστικη?αν θες πες μου ένα παράδειγμα. Να το κάνω εικόνα

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

ετρωγα κεικ σοκολατας μετα την προπονηση στο καρατε...
    οταν πηγαινα γυμναστηριο , δεν ετρωγα γλυκα εκανα διατροφη παραλληλα.

3. Άντρας δηλαδή θα σε πείραζε?! Θεωρείς ότι δεν θα άφηνε το ταλέντο να βγει στην επιφάνεια.?! Κάπως έτσι ντρέπομαι κι εγώ τους άντρες φωτογράφους

4. Siren_Peisinoe

εννοω πως θα υπηρχαν σκηνες που να αναπαριστουν τα φετιχ τα δικα μου και του/της παρτενερ, ειτε αυτα ειναι σε ρουχισμο , ειτε σε πρακτικες, ειτε σε καποιο σημειο του σωματος.
    θα υπηρχε η αναλογη συνθεση  

5. Siren_Peisinoe

να σου πω προτιμω τους ανδρες φωτογραφους... μου βγαζουν πιο ευκολα αυτο που θελω να εντυπωσω στο φακο..
    απο γυναικες ελαχιστες να με εμπνεουν.

6. Κοιτα.. αν είναι να βαλω απεναντι μου κάτι που με εμπνέει θα βαλω μια μερεντα με καραμελωμενα φουντούκια..

ΜΕΡΕΝΤΑ ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!

7.  

Κλεισιμο ματιων και χειλιων. Δεμενα πατουσακια. Μια ανοιχτη κονσερβα με κοτοπουλο και τυρι.

8. Siren_Peisinoe

εκφυλε...!
    αυτο το κοτοπουλο με το τυρι, με τσακισε...  

9. Siren_Peisinoe

ενα μικρο δειγμα ενος απο τα φετιχ μου (δαγκωμα) βρισκεται εδω.. καμια υπερπαραγωγη, αλλα... το μοντελο με ενεπνευσε.
    https://***.com/users/3613964/pictures/42983973

10. Και μένα... πως μπορείς να είσαι τόσο σκληρός???!!!!! Τι άνθρωπος είσαι τέλος πάντων?!?!
    Παρόλα αυτά η φωτό βγήκε γαματη!

11. Αυτό το μοντέλο εμπνέει μέχρι και μένα που είμαι straight!!!!

12. Siren_Peisinoe

το ιδιο μοντελο, δεχθηκε το χαδι μου σε αλλη φωτογραφια που εχει ανεβει εδω και στο αντιστοιχο site.
    πιστεψε με, εαν τη στησω σωστα, εμπνεει πολυ κοσμο