Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fetish photography

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 31 Οκτωβρίου 2015.

1. Για να είμαι ειλικρινής είχα στο μυαλό μου κάτι σε "αιώνιο φοιτητή.. " κοντά στα τριάντα

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

τι status θες να' χει?

3. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αγαπητή μου @sokolata εάν εξαιρέσουμε τις όχι και τόσο καλές επιδόσεις μου στην φωτογραφία θεωρώ ότι πληρώ όλες τις προδιαγραφές που έβαλες! 
    ΑΑΑ και το ότι δεν είμαι πιπίνι  

4. "Φωτογράφος ". 

5. Ε άμα δεν έχεις καλές επιδόσεις στην φωτογραφια τι να σε κάνω?!

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κοριτσια μου....εαν θελετε να κανετε κατι τετοιο με ατομο εμπιστοσυνης πανω απο ολα, να το κανετε.

Δε χρειαζεται να απευθυνθειτε σε επαγγελματια. Δεν πατε για νομπελ φωτογραφιας ουτε θα τις δημοσιευσετε σε κανενα περιοδικο, για δικο σας χαβαλε θα το κανετε και για δικη σας απολαυση. Οσο γελοιες, ηλιθιες να σας φαινονται (σε εσας ειτε σε αλλους) , να μην σας απασχολει καθολου. Αφηστε το σωμα σας και το πνευμα σας ελευθερο και απλα απολαυστε το.

Το ολο session photography ειναι προτιμοτερο να το κανετε με ερωτικο σας συντροφο κατα την αποψη μου και αυτο γιατι : Θα περασετε πολυ ευχαριστα και δεν θα ντρεπεστε καθολου σε αντιθεση με καποιον ξενο, εσεις θα αφεθειτε στα χερια του συντροφου σας και θα του δειξετε οτι τον εμπιστευεστε 100 %, θα δεθειτε πιο πολυ μεταξυ σας και εν πασει περιπτωση θα καυλωσετε, ω ναι!

@sokolata δε χρειαζεται να εχεις αναλογιες μοντελου για να το κανεις. Εχω δει αισθησιακες φωτογραφισεις με γυναικες μεσογειακες με πιασιματα οι οποιες ηταν εξαιρετικες. Σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Λίγο το έχεις να έχεις έναν άνθρωπο που να σε καταλαβαίνει στο θέμα του φαγητού; 
    Πάντως πέραν της πλάκας θεωρώ ότι η τοποθέτηση της @Ice on fire είναι απόλυτα σωστή.

8. Συμφωνώ και επαυξάνω.

9. lizard_

ωραια, τωρα που φτασαμε στο οτι τελικα πρεπει να βρεις γκομενο που να ειναι και φωτογραφος, ξαναρωτγναω... τι στατους τον θες?  

10. Γκομενο έχω! Φωτογράφο δεν έχω!!!!!

11. lizard_

ωραια, εσυ στο crossfit, αυτος σε σχολη φωτογραφιας  

12. conner

conner Contributor

@sokolata, είμαι 33, πάω γυμναστήριο, ασχολούμαι με την τέχνη, φωτογραφία κλπ ερασιτεχνικά (και λόγω υπολογιστών).... αιώνιος φοιτητής δεν είμαι... αλ