Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fetish photography

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 31 Οκτωβρίου 2015.

1. στα πιτογυρα τα γλυκα και τα υπολοιπα συμφωνουμε..... αλλα εμπειρος φωτογραφος δν ειμαι με τιποτα...... αν σε βγαζω φωτο χωρις κεφαλι η ποδια πειραζει..??  

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

αλα ταραντινο...

3. Τέτοιες φωτογραφίες βγάζω και μόνη μου ρε φίλος.
    Το θέμα είναι να με βγάλει κάποιος ψηλή, αδύνατη κοπελαρα!

4. μα δεν θα σε βγαζζω φωτο......στο φαγητο θα το ριξουμε χαχαχα  
    ΥΓ... εσυ δεν θες φωτογραφο τον κοπερφιλντ θελεις...   εχουμε και το φωτοσοπ μη μασας.....

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

αγαπη μου να σε βγάλει έτσι κάποιος δε γίνεται..
    να σε κάνει όμως το φώτοσοπ γίνεται  

6. κι ομως εχει και ο φακος τα κολπα του.... 

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

επαγγελματική όχι, γενικώς δεν μου αρέσουν οι επαγγελματικές, αλλά ερασιτεχνικές όταν συμβαίνει κάτι, ναί, το κάνουμε αυτό.

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Οι φακοί δεν έχουν απολύτως κανένα κόλπο...
    Αυτός που φωτογραφίζει μπορεί και να ξέρει από ένα έως πολλά...
    Το ίδιο ισχύει και με τις φωτογραφικές μηχανές.
    Δεν βγάζουν ούτε καλές ούτε κακές φωτογραφίες. Αυτός που είναι από πίσω τους το κάνει.
    .....
    Με το Photoshop κάποιος μπορεί να κάνει πολλά και ζόρικα, λογικό είναι οι πιο πολλοί να κάνουν αίσχη.
    Το μόνο που χρειάζεται για μια φωτογραφία που να μπορεί να πει μια ιστορία, είναι να μπορεί ο πίσω από την μηχανή να μπορεί να δει...
    Κομματάκι ζόρικο, αλλά παλεύεται...
    ....
    Δεν υπάρχει "επαγγελματικό" ή "ερασιτεχνικό". Υπάρχει αυτό που μας αρέσει ή όχι...
    Το "επαγγελματικό" ή "ερασιτεχνικό" είναι για άλλα πεδἰα εργασίας...
    ....
    Τιμή και δόξα, έτσι για να το διασκεδάζουμε, σε αυτούς και αυτές, που έχουν κάνει χιλιάδες εικόνες,
    που οι εικόνες αυτές δεν κυκλοφορούν αβέρτα -πάκα οπουδήποτε και που κάποιες από αυτές είναι μόνο για τα μάτια των εμπίστων...
    Κάποιες φορές έμπιστα δεν είναι καν τα άτομα που έχουν φωτογραφηθεί (κι αυτό το έχουμε δει, τουλάχιστον δις)...
    ....
    Φωτογραφίζετε και φωτογραφίζεστε...
    Είναι η μόνη γνήσια (ως μη λεκτική) κληρονομιά που θα έχει κάτι να πεί στα εγγόνια και τση απογόνοι για τον παππού και την γιαγιά, που θα βρούν σε κανά δίσκο ή στικάκι, άντε και κανα dvd σε κάποιο ξεχασμένο κουτί...
    Με τα λόγια σχεδόν πάντα οι άνθρωποι τα κάνουν σκατά, ενίοτε και με τα έργα...
    Οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
    ....
    Οι ερωτικές so to speak φωτογραφίες που κυκλοφορούν εν πλήρει συνειδήσει στο διαδίκτυο, έχουν συνεισφέρει πιο πολύ στην κενωνία από καμιά δυο επαναστάσεις...
    Με το ίδιο σκεπτικό, έχουν πυροδοτήσει πληθώρα φοβικών αντιδράσεων.
    Το τελικό αποτέλεσμα όμως, πάντα ξεκαθαρίζει τα πράματα...
    Κι αυτό είναι καλό, ακόμα κι αν πονάει...
    ....
    Σχεδόν πάντα, κάτι δεν πάει καλά που αισθάνονται άβολα όταν φωτογραφίζονται ακόμα και για ταυτότητα...
    Please handle with precaution...
    ....
    Το ότι μας αρέσει ή δεν μας αρέσει μια εικόνα, λέει πιο πολλά από όσα θα λέγατε ποτέ οι ίδιοι για τους εαυτούς σας στους ίδιους σας τους εαυτούς.
    Μη φοβάστε όμως πως θα σας πάρουν χαμπάρι. Ακόμα και οι ψυχαναλυτές πρακτικά το αγνοούν...
    ....
    Άντε, και καλά κλικ...

9. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

εγώ ακόμη ψάχνω το κατάλληλο φως για να βγάλω μια καλή φωτογραφία...

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Έχω όλες τις προδιαγραφές (δεν είμαι επαγγελματίας αλλά πάντα βγάζω γαμάτες φωτό τους αλλους...οι άλλοι πως με βγαζουν σκατά δεν ξέρω !) πιτόγυρα, ζάχαρη φαγητό γενικότερα...ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!Ραγάδες κυτταρίτιδα παχάκια χέστηκα γυναίκα είμαι δεν είναι κάτι καινούργιο(και δεν θα ντραπείς τόσο όσο με άντρα)!Σημασία έχει η πόζα και η στάση να είναι κολακευτική...Πληρωμή δεν θέλω, άμα με ταίσεις είμαι κομπλέ! Απλώς θα ντρέπομαι να σε δω τσίτσιδη :3 ...Μικρή λεπτομέρεια  
    -Βασικά με τράβηξαν τα πιτόγυρα και προσφέρθηκα 

11. @sokolata βρηκαμε τζαμπα φωτογραφο... αμα εχετε θεμα με το γυμνο του κορμιου μου.....(του ατελειωτου να προσθεσω) θα κρυβω τα επιμαχα σημεια με πιτογυρα και πιτσες.... και με καρμποναρα.......     

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Κοίτα μετά το δεύτερο πιτόγυρο θα έχει επέλθει η επίδραση και θα είμαι σε κατάσταση έκστασης!οπότε νομίζω θα ξεπεράσω και την ντροπή