Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Αλλάζοντας σκλάβο....

Εξακολουθείς να νομίζεις ότι είσαι ο μόνος έξυπνος, σ' ένα φόρουμ ηλιθίων.

Δεν επρόκειτο γιά μιά γυμνή φωτογραφία και ένα "μολών λαβέ", αλλά γιά μιά rebus απόδοση της φράσης "Παρ' τ' αρχίδια μου".

Ερώτημα (ρητορικό, μιά και γνωρίζουμε όλοι την απάντηση): Αν δεν το φας τελικά το ban που διατυμπανίζεις ότι επιδιώκεις, δεν θα συνεχίσεις να μπαίνεις στο φόρουμ;

Τέλος, κι από μένα.

2. El_Gato

El_Gato Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Αλλάζοντας σκλάβο....

Δεν θεωρώ ότι όλοι εδώ μέσα είναι ηλίθιοι, αλλά υπάρχουν και κομπλεξικοί και στενόμιαλοι.

Όσο για το rebus... Η εν λόγο κοπέλα είχε γράψει ότι φωτιά στα μπατζάκια μας αν χαθούν οι ζόρικοι άνδρες. Οπώτε πάνω στο ίδιο πλαίσιο έστειλα μία βαρβάτη και ζόρικη απάντηση με μία γυμνή φώτο μου (όχι cross κτλ αλλά με τριχάρα) και της είπα μολών λάβε. Από την στιγμή που κάποιος/α αναζητά βαρβατήλα πρέπει να είναι και έτοιμος/η να την δεχτεί αλλιώς να μην την αποζητά.

Αυτό για κάποιους θίγει την ευπρέπεια... Ίσως η πράξη μου να παρα-είναι Perv...!!!

Επιπροσθέτως η συγκεκριμμένη σε ένα πολυσυζητημένο thread που ξεκίνησα είχε κρατήσει ειρωνική στάση. Οπώτε είναι φυσικό επόμενο να απαντώ με περεμφερείς τόνους. Ας ήταν και αυτή πιο κόσμια με την ειρωνία της.

Από την στιγμή που δεν χρεισιμοποίησα σωματική βία για να έχω πλεονέκτημα μπορεί και η ίδια να μου απαντήσει με ίσους όρους. Δεν χρειάζεται και η ίδια τους σωματοφύλακες. Η υπόθεση αφορά εμένα και αυτήν.

Το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα και δεν σε αφορά. Προφανώς δεν είναι το φόρουμ τσιφλίκι σου, ούτε είσαι στην ομάδα που το έστεισε.

Όποιος/α αναζητά την σκληράδα ας είναι έτοιμος/η διότι δεν ξέρει από που θα του/της έρθει!!!

Gestapo perv, ωραίο ανέκδοτο!!!

Το τέλος είναι και η αρχή ταυτόχρονα!!!

3. Eri

Eri

Re: Αλλάζοντας σκλάβο....

Γμτ δεν προλαβα να δω τη φωτο......  

Βρε σεις ηρεμηστε....Ενα στα 3 νηματα που ανοιγω να διαβασω καταληγουν σε τσακωμους....Μα τι παθατεεεεεε.....Μιρελλααααααααα, που εισαι καλη μου.......Μαλλον ηρθε η ωρα να συνετισουμε τους ατακτους φιλους μας......

4. El_Gato

El_Gato Regular Member

Θα την ξανα-ανεβαζα αλλά μάλλον το γυμνό και η στίση θίγει την ευπρέπεια κάποιον!!!

Πάντως εγώ δεν έχω στραβώσει, το διασκεδάζω!!! Ακόμα και αν το έτιμα του G_Estapo για ban γίνει αποδεκτό, έχω κερδίσει απολαυστικές στιγμές!!!

Πάντως είναι απορίας άξιο το ότι μία γυμνή φωτογραφία με στίση χαρακτηρίζεται χυδαία... σε μοναστηρι νομίζουν ότι είναι κάποιοι?

Εγώ πάντως δεν ντρέπομαι για το κορμί μου!!!

5. Eri

Eri

Χμμμ.....Δεν εχει ν ακανει με το γυμνο αλλα με τον τροπο....  

Τελος παντων μακαρι να τα βρειτε κ να μην χρειαστει να μπαναριστει κανενας....Κριμα ειναι.....

6. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλάζοντας σκλάβο....

Μήπως λοιπόν θα ήταν σωστό να σταματήσετε γενικά να ειρωνεύεστε ή να την λέτε έστω και με κόσμιο τρόπο σε οτιδήποτε δεν αποδέχεσθε. Γιατί τελικά μπορεί οι άλλοι να δέχονται τα infraction, αλλά εσείς προκαλείτε πρώτοι.

Κύριε G δεν ομιλώ για εσάς προσωπικά, αλλά για διάφορες περιπτώσεις κόσμιας υποδοχής νέων, χαβαλεδοποίησης οποιοδήποτε νήματος δε τους αφορά και άλλα λοιπά παραδείγματα.

Το χιούμορ θα το ξανά τονίσω είναι καλό, αλλά όταν έχει υποτιμητική χροιά θα πρέπει να γίνεται σε ανθρώπους που δε θα το εκλάβουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Επίσης όταν κάτι δεν το ενστερνίζεστε δεν είναι απαραίτητο να προσπαθείτε να δείξετε ότι είναι λίγο, μειώνοντας τον συνομιλητή σας. Μπορείτε να το αποφεύγετε.

Εγώ προσωπικά αν ξαναδώ τέτοιες περιπτώσεις, θα διαγράψω το ποστ όσο και κόσμιο και αν είναι και θα δώσω infraction, από όποιον και αν έρχεται. Δεν κατάλαβα γιατί να την πληρώνει μόνο ο kits σε ανάλογες περιπτώσεις.

7. El_Gato

El_Gato Regular Member

Re: Απάντηση: Αλλάζοντας σκλάβο....

Συγνώμη αλλά έχω άδικο όταν της λέω Μολών Λαβέ? Πέρα άπο οποιαδήποτε διάθεση τσακωμού και ανταλαγή εξευγενισμένων υβρελόγιων? Ο κάθε ένας το ίδιο δεν θα έκανε?

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλάζοντας σκλάβο....

Ηλία, μπορεί γενικά να μην έχεις άδικο, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν έχεις δίκιο.

Δες ξανά την αλληλουχία των posts, και πες μου αν θέλεις εντίμως, πού βλέπεις να άρχισε η όποια ειρωνία...

9. El_Gato

El_Gato Regular Member

Flames 2

Δεν θέλω να παρουσιαστώ ως αθώα περιστέρα, αλλά θέλω να θίξω κάποια σημεία:

Την Thelma, τον Mindmaster και το G_E, δεν τους γνωρίζω προσωπικά και ούτε είχα προηγούμενα μαζί τους. Η όλη κόντρα ξεκίνησε από τον thread που έγραψα «Crossdressing: ανδροπρεπές φετίχ». Το συγκεκριμένο κείμενο που έγραψα βασίστηκε πάνω σε μία μελέτη που έκανα πάνω στο θέμα. Όποιος/α έχει την διάθεση να διαβάσει τις ανταπαντήσεις θα διακρίνει την ειρωνική και προσβλητική στάση που κράτησαν. Δεν είναι τυχαίο που η κόντρα συνεχίστηκε με τους συγκεκριμένους.

Ο καθένας έχει τα προσωπικά του βίτσια και καλά κάνει. Ο λόγος που τα συζητάμε στο φόρουμ είναι για να ανταλλάξουμε απόψεις και οπτικές γωνίες. Δυστυχώς κάποιοι αντί να προσπαθήσουνε να καταλάβουνε τι λέει ο συνομιλητής τους και να δούνε την πολυμορφία της σεξουαλικότητας, όχι μόνο ταμπουρώνονται στις δικές τους οπτικές γωνίες, αλλά ειρωνεύονται και τους συνομιλητές τους. Άλλο η κριτική και η αντίθεση απόψεων και άλλο η ειρωνεία. Μιας και η σεξουαλικότητα αποτελεί ίσως την πιο ευαίσθητη πλευρά του κάθε ανθρώπου είναι λογικό ο θιγόμενος να τους απαντά επιθετικά. Επίθεση στην επίθεση όχι μόνο κάποιοι δέχονται infractions αλλά και το νήμα καταντά μπουρδέλο. Κατά συνέπεια όλο το forum καταντά μπουρδέλο και νέα μέλη απομακρύνονται.

Ενδεχομένως το μεγαλύτερο μου λάθος, στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης, να ήταν ότι στο συγκεκριμένο thread δεν ζήτησα την διαγραφή των εν λόγο posts. Πλέον αναγκαστικά θα διαγράφω οποιοδήποτε παρόμοιο post. Καλό θα είναι να το κάνει ο καθένας αν θέλουμε να διατηρήσουμε ένα επίπεδο.

Υ.Γ. Άνοιξα άλλο thread διότι δεν μπόρεσα να το βάλω στο προηγούμενο καθώς έχω μόνο 3 δημοσιεύσεις

10. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

Δεν εχω διαθεση ν'ασχοληθω με κανενος τη παρανοια. Σταματαω εδω.

11. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

Προς αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων στα μέλη του φόρουμ που με αφορά η γνώμη τους, υπενθυμίζω πως η ουσία των θέσεων που εξέφρασα στο περί "ανδροπρέπειας και CD" ήταν η σαφής διαφωνία μου στη "θεωρητικοποίηση του ανδρισμού του CD" με επίκληση όλης της ιστορίας της φιλοσοφίας.

Σταχυολογώ...
    Αυτές ήταν και είναι οι θέσεις μου για το θέμα και φυσικά δεν βρίσκω λόγο περεταίρω ανταλλαγής απόψεων με τον συγκεκριμένο χρήστη.

12. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν διαφωνώ Όμορφε με τις απόψεις σου, αλλά θα ήταν εξαιρετικά απολαυστικό η φιλοσοφία να φόραγε και κανένα φουστάνι που και που. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου.

Πολλές φορές νιώθω ότι λησμονούμε ότι η ζωή έχει μία γεμάτη γεύση διαφόρων αποχρώσεων και πως είναι κρίμα να της επιτρέπουμε να μας θυμώνει. Δεν είναι προτιμότερο να την πίνουμε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο;