Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fuck machine

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouo_skilaki, στις 21 Αυγούστου 2010.

1. sw

sw

Re: Απάντηση: fuck machine

...το κακο δεν ειναι πως πρεπει να παει στο τελωνειο, αλλα το οτι πρεπει να το δοκιμασει πριν το παραλαβει γιατι αλλιως θα χασει την εγγυηση...  

Γι:lol:ργος

2. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: fuck machine

Αυτοπροσώπως, ή δι'αντιπροσώπου;
    {Τι στο καλό, δε θα βρούμε μερικές εθελόντριες?!}

3. anima0

anima0 Regular Member

Απάντηση: Re: fuck machine

Μπράβο! με πετάλια είναι ή μοτέρ  

4. sw

sw

Re: Απάντηση: Re: fuck machine

... με τη σειρα κοριτσια....
    ...και μην πατατε τα ομορφα και περιποιημενα νυχακια στα ποδαρακια σας!!!  

Γι ργος

....................................................................................

...ασε φιλε... εναμισυ χρονο και βαλε, το χτιζω, "λιθαρακι - λιθαρακι" το "εργαλειο"...

το εξαρτημα που βλεπεις βρισκεται αναμεσα σε καμια 45αρια "συστηματα" που αλληλοσυνεργαζονται!    

μοτερ! ... μοτερ!!! και τι μοτερ!!! ...ριξε αν θες μια ματια εδω:https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/30223-περί-κρεβατιών-2.html#post324778

...η δευτερη (που λεω κατω αριστερα), ενεργοποιει ενα παλινδρομουντα βραχιονα προσαρμοσμενο στο "αναστροφο εκρεμες" καθισμα, καθως το κορμι γερνει εμπρος και επειτα πισω (πολυ πιο περιπλοκος μηχανισμος, αλλα μεγαλειο η αισθηση   ).

Γι ργος

Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2010
  5. mario_

mario_ New Member

Απάντηση: fuck machine

Καλησπερα κ απο εμενα....
    Ακομα κ αν πωλουνται στην ελλαδα (που δεν νομιζω)η τιμη τους θα ειναι διπλασια (οπως σε ολα)και δεν θα στο προτεινα. Μετα απο αρκετη ερευνα κατεληξα στις εξης 2 λυσεις.....1) αγορα απο αμερικη, το φτηνοτερο κοστιζει 400$ συν 70$ μεταφορικα με βασικο χαρακτηριστικο την πολυ καλη αποδοση σε σχεση με την τιμη του. Υπαρχουν βεβαια κ πολυ ακριβοτερες λυσεις αλλα αν πιανουν τα χερια σου δεν α3ιζει τον κοπο κ θα σου εξηγησω αμεσως το γιατι.......που αποτελλει κ την δευτερη λυση
    2) Αφου παρελαβα την παραγγελια μου (χωρις βεβαια να παω στο τελωνειο να την παρω ) ευκολα μπορεις να καταλαβεις τι υλικα χρειαζεσαι για να στησεις ενα δικο σου FM custom (πχ.με πολυ πιο δυνατο μοτερ και γενικοτερα με βαση τις δικες σου αναγκες) η κατασκευη μου κοστισε περιπου 300-350 ευρω αλλα η ανταμοιβη με βαση το αποτελεσμα ειναι ανεκτιμητη....

Στην διαθεση σου για οποιαδηποτε πληροφορια......

6. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Αν δε σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες μπορεις να το κανεις και με περιπου 210€ (90 το μοτερ, 60 ο μειωρηρας και 60 τα υλικα για το δισκο, το εμβολο χωρις το ομοιωμα και το frame).

7. Queen_of_Wands

Queen_of_Wands Regular Member

τα συγχαρητήρια μου στο μέλος για την κατασκευή!!!.....πάντα εκτιμούσα άντρες που 'πιάνουν' τα χέρια τους!...θαυμάστρια σας!

8. mario_

mario_ New Member

sorry αδερφε που θα σε διαψευσω αλλα εκανα παραγγελια FM απο αμερικη κ μου ηρθε στο ΕΛΤΑ της περιοχης χωρις κανενα προβλημα κ χωρις κανενα τελωνειο.....απο εμπειρια κ μονο σου λεω οτι πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να εκτελωνισεις !!!

9. SPIROS74

SPIROS74 New Member

fantazomai oti den ta poylane sto praktiker e;;;

10. mario_

mario_ New Member

χαχααχαχαχαχαχαχαχα.............
    Αυτουσιο μαλλον οχι, αλλα αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να βρεις ολα τα εξαρτηματα να το συνθεσεις !!!

11. gatoula-gr

gatoula-gr New Member

αλήθεια τα κατασκεύασες μόνος σου?...δέχεσαι και παραγγελίες??!!  

12. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Και εγώ με την σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κατασκευαστή της μηχανής. Εμπειρία απο μηχανές δεν έχω καθόλου δυστυχώς, εκτός απο μια επίδειξη που είχα παρακολουθήσει και αυτή ολιγόλεπτη, γιατί πότε δεν είχα οικονομική άνεση αλλά ούτε και τον χώρο φυσικά. Πάντως γενικά τα FM έχουν το δικό τους κομμάτι στο BDSM.