Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fuck machine

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouo_skilaki, στις 21 Αυγούστου 2010.

1. joo

joo New Member

Απάντηση: fuck machine

egw molis oloklirwsa to diko mou..mou pire sxedon ena xrono kai mena na to te;eiwsa alla......to kostos den kseperase ta 60e!!!me moter apo ualokatharistira!!!!!!

Εγώ μόλις ολοκλήρωσα το δικό μου... Μου πήρε σχεδόν ένα χρόνο και μένα να το τελειώσω αλλά... το κόστος δεν ξεπέρασε τα 60 ε!!! με μοτέρ από υαλοκαθαριστήρα!!!!!!

Last edited by a moderator: 20 Νοεμβρίου 2012
  2. aerial10

aerial10 New Member

Εγώ θα συμφωνήσω με ένα παλιό σχόλειο. Τρομακτικές φώτο καθώς δεν γνώριζα τι θα επακολουθήσει σ΄ αυτό το θέμα... 

3. Elysium

Elysium Contributor

Ναι ωραίο.

4. Irritantfantasy

Irritantfantasy New Member

τελειο! μακαρι να ειχα κ εγω ενα..

5. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ενα αρκετο διαφορετικο concept απο το "κλασσικο" μοντελο που φτιαχνεται με κινητηρα και μειωτηρα (πχ υαλοκαθαριστηρες αυτοκινητου)

φαινεται καθαρα οτι εχει διαφορα μοτιβα κινησης (patterns)

6. Wolferallioste

Wolferallioste New Member

Αριστούργημα!!!!

7. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εντελως διαφορετικο concept ειναι τουτο εδω το μηχανημα.
    κινειται με την ωθηση της αναβατριας

8. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Εξαιρετικο,δε μπορω να πω,αλλα φαντασου το με μοτερ απο πλυντηριο πουχων και μαλιστα στο προγραμμα για στυψιμο     

9. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

εντάξει το πήγαν αλλού το θέμα οι τύποι! αχαχαχα

10. Kατι λειπει απο το βιντεο ομως.....

Α, το βρηκα