Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Fuck me now, here

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 26 Απριλίου 2009.

1. exploremyself

exploremyself New Member

Απάντηση: Fuck me now, here

Ωραίο θέμα...μας κάνει να γυρνάμε πίσω τη ταινία του μυαλού μας.

Στο Γκάζι σε είσοδο πολυκατοικίας με θέα ένα αναμμένο φως 1ου ορόφου απέναντι. Είχε κολλήσει το βλέμμα μου εκεί περιμένοντας να δω τον κάτοικό του να βγαίνει στο παράθυρο και να μας κοιτά. Δυστυχώς δεν φιλοτιμήθηκε… 

Πάρκο Τρίτση πάνω σε ένα πηγάδι. Πέρασε ο φύλακας λίγα μέτρα μακριά. Ακόμα πιστεύω πως μας είδε κι απλά δεν διέκοψε. Επίσης πάρκο Τρίτση πάνω σε ένα stage που είχαν στήσει για μια συναυλία.

Στα σκαλιά εισόδου ενός Δημαρχείου βράδυ αργά

Στις εκβολές ενός μεγάλου ποταμού. Μπρρρρ κρύοοοο  

Σε κάποιο βουνό που ποτέ δεν μπόρεσα να θυμηθώ που είναι μια και με είχε πάει παλιό αμόρε. Ιδιαιτερότητα …μικρά τσιμεντένια ‘μπαλκονάκια’ με πολύ πυκνή βλάστηση γύρω από το καθένα. Μόνο ανοιχτό σημείο η απέραντη θέα προς την Αθήνα.

Πάνω από την διχάλα της Συγγρού με θέα όλο το ρεύμα καθόδου.

Πυλωτές, οικοδομές, πάνω σε οροφή αυτοκινήτου (προκαλέσαμε και ένα ελαφρύ βούλιαγμα), δάση, μπαλκόνια κλπ κλπ

Αλλά το πιο περίεργο σημείο απ όλα ήταν πέρσι τον Αύγουστο με τον τότε σύντροφό μου.
    Επιστροφή από Ντουμπάι με βραδινή πτήση της EMIRATES. Τελευταία σειρά καθισμάτων γωνία. Όλοι οι επιβάτες δεξιά μου κοιμούνται. Τα φώτα έχουν σχεδόν κλείσει. Είχα ήδη φάει το βραδινό μου. Θέλησα όμως να τελειώσω το γεύμα μου βάζοντας το κεφάλι μου κάτω από τη κουβέρτα που μας είχαν δώσει, πίνοντας όλους τους γλυκούς χυμούς του συντρόφου μου. Σίγουρα με πήρε είδηση το μπροστινό ξύπνιο ζευγάρι (Έλληνες) που δεν είπαν κουβέντα. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν μας έβλεπε κάποια από τις ελάχιστες αεροσυνοδούς που πηγαινοέρχονταν…   Αν αναλογιστώ ότι έτρωγες πρόστιμο αν σε έπιαναν να φιλάς τον άντρα… ακόμα στις φυλακές τους θα ήμουν! Εννοείται ότι μετά από αυτό μου πρόσφερε επίσης έναν υπέροχο οργασμό με τα δάχτυλά του και κοιμήθηκα πλέον ήρεμη  

2. Prince

Prince Purple Haze..

Στο 251 νοσοκομείο

3. velvetrose

velvetrose New Member

στην ειδικη καρεκλα που εξεταζουν οι γυναικολογοι.
    κ περιμεναν κ εγκυες απ εξω. 

4. vanesa

vanesa Regular Member

πουθενά κ πότε !

5. peristeriwtis

peristeriwtis New Member

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

1)ΘΑΛΑΣΣΕΣ
    2)ΤΑΒΕΡΝΕΣ
    3)ΠΑΡΚΑ
    4)ΦΡΟΝΤΙΣΤΙΡΙΑ
    5)ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ
    6)ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
    7)ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ
    8)ΣΕ ΒΟΥΝΟ
    9)ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ
    10)ΣΕ ΙΕΚ
    11)ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ
    12)ΣΕ ΠΥΛΟΤΕΣ
    14)ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΨΑΘΑ (ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΟ)
    15)ΣΕ ΑΘΛΙΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    16)ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ
    17)ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ
    18)ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
    19)ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΣΕΠΗΣ....... (ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ... ΑΧ!!!)

20)ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΜΟΝ ΠΑΡΝΕΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ (ΓΑΛΑΡΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΣΘΗΣΗ...)

Σιγουρα και αλλου που δεν θυμαμαι, και ολα αυτα με την ιδια παρτενερ...!!!

6. Prince

Prince Purple Haze..

Ο καλύτερος είσαι δεν άφησες και κανένα μέρος χωρίς λολ.

7. slave_to_love

slave_to_love Regular Member

Στο μπαλκόνι ξενοδοχείου ενός πολυσύχαναστου δρόμου,
    στα σκαλιά πολυκατοικίας
    σε μπαράκι λίγο πριν κλείσει

8. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

στην τουαλέτα υποθέτω ??

9. annoulasl

annoulasl Regular Member

Στο πάρκινγκ του θεάτρου του Λυκαβηττού...

10. mariosexy

mariosexy New Member

Καλησπέρα σας και απο μένα. Είναι το πρώτο μου ποστάρισμα... Έχω κάνει εγγραφή από καιρό πριν, αλλά ποτέ δεν ακολούθησα το φόρουμ δυστυχώς, λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτή τη φορά διαβάζοντας μερικά εξαίρετα ποστ, το πήρα απόφαση να μπω στην παρέα σας!! Βλέποντας λοιπόν αυτό το υπέροχο topic,(μπράβο σε αυτόν που το ξεκίνησε) σκέφτηκα να κάνω την αρχή μου από ποσταρίσματα εδώ!

1) ξεκινώ από το πιο πρόσφατο, τέλη Σεπτέμβρη 2011 Σαντορίνη είμαι στα Φηρά σε ένα υπέροχο μπαρ στο μπαλκόνι με θέα την Καλντέρα με ένα φίλο και δίπλα μας είναι δύο 35άρες Φινλανδές με λευκό δερματάκι, γαλανά μάτια και μαλλιά βαμμένα μαύρα! Πολύ ωραίος συνδυασμός, δεν άντεξα και τις φλέρταρα... (μου αρέσει κυρίως το face to face παιχνίδι και όχι τόσο το ιντερνετικό) Αποφασίσαμε λοιπόν να πάμε για ποτό μετά οι 4 μας.... Αρχίσαμε να πίνουμε... αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τις προλαβαίναμε!! Πρώτη φορά μου έχει τύχει σαν άντρας, παρ'ότι το αντέχω το ποτό κι'όλας να μην τις προλαβαίνω!!!! 1 εγώ, 3 αυτή! Όπως καταλαβαίνετε στη μισή ώρα με 40 λεπτά έπρεπε να την πάρω να φύγουμε γιατί ήταν η στιγμή που έπρεπε...Η φίλη της μας είπε όμως όχι παραπάνω από 30 λεπτά γιατί ήθελε να φύγει... την παίρνω κατεβαίνοντας τα σκαλιά από Φηρά προς το δρόμο κάτω τρέχοντας (αυτή με σλάλομ, αναπόφευκτα κ εγώ που την κρατούσα) μπαίνουμε αμάξι και παίρνουμε δρόμο προς ημεροβίγλι και οία (ναι δεν ήξερα πως η παραλία ήταν από την άλλη πλευρά του νησιού) έχοντας ήδη περάσει 20 λεπτά και χωρίς να βρεθεί παραλία, παρκάρω το αμάξι στην άκρη του δρόμου, την ανεβάζω στο καπώ, της σηκώνω τη φούστα, κατεβάζω κ εγώ το κάτω και αρχίζω να την παίρνω στο καπώ(παρεπιπτόντως με απίστευτη θέα και φεγγαράδα) δίπλα τα αμάξια να πηγαινοέρχονται και να πατάνε φρένο... Εγώ απτόητος συνέχιζα..αλλά η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα σε κάποια φάση γιατί ήμασταν κοντά σε στροφή και φοβόμουν μη φύγει κανείς στο γκρεμό! Με επηρέασε λίγο, αλλά η εμπειρια φοβερή! Την άλλη μέρα το κάναμε ξημερώματα στην παραλία στο Καμάρι σε ξαπλώστρα.

2)Κεφαλονιά 2003, καλοκαιράκι στην παραλία του Ξι με μια κοπέλα, ελληνίδα που είχα γνωρίσει στο νησί πήγαμε για μπάνιο... προς μεγάλη μου έκπληξη, ενώ είχαμε γνωριστεί την προηγούμενη μέρα και είχαμε φιληθεί μόνο, πετάει το πάνω μέρος του μαγιώ και μου λέει πόσο γουστάρω να νοιώθω τον ήλιο στο στήθος μου!!!   Από τις ελάχιστες ακομπλεξάριστες ελληνίδες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, αλλά τότε πολύ μικρός να καταλάβω και να εκτιμήσω... διατηρώ την ψυχραιμία μου λοιπόν(δε σοκάρομαι εύκολα λόγω εμπειριών, αλλά μου αρέσει να προτρέπω τον εαυτό μου να σοκαριστεί γιατί αισθάνομαι ένα ωραίο συναίσθημα πάντα...η παραλία φουλ στον κόσμο... μπαίνω κατευθείαν μέσα γιατί το μαγιώ είχε αρχίσει ήδη να φουσκώνει...κολυμπάμε... αγκαλιά... φιλιόμαστε...δεν αντέχω της βάζω δάχτυλο μέσα στο νέρο...κατεβάζω το μαγιώ μου.. και με καβαλάει...με πολύ χάδι και φιλί και ελαφρύ βογγητό... αρκετοί λουόμενοι τριγύρω...μάλλον μας πήραν χαμπάρι αλλά η αίσθηση τρομερή... και εκεί βέβαια το σχετικό άγχος καθότι έχω ακούσει πως μπορείς να κολλήσεις με την πίεση του νερού! όλα δούλεψαν καλά όμως, απλά δεν τέλειωσα.

3) Ίδια παραλία, ίδια χρονιά με ένα αγγλιδάκι, νυχτερινό μπάνιο γυμνοί με πανσέληνο!!! και σεξ στην παραλία στην αμμουδιά με το νερό να μας βρέχει..απίστευτη εμπειρία... αν και έκανα μια εβδομάδα να την πείσω για το greek dream... της έμεινε αξέχαστη όμως η εμπειρία είμαι σίγουρος...   ήταν η πρώτη φορά κ για τους 2 μας και γουστάραμε πολύ...

4) ίδιο μέρος σε πισίνα ξενοδοχείου αργά το βράδυ στην ξαπλώστρα.. και να βλέπουν τα γύρω μπαλκόνια απτά δωμάτια... Ημουν όλο το καλοκαίρι τότε Κεφαλονιά, γιαυτό και αρκετό υλικό..

4) 2005, στην Κω, στην πόλη, με ένα απίστευτα γλυκό κοριτσάκι 18 χρονών με cherry blonde hair από Βόρειο Ιρλανδία γνωριστήκαμε σε ένα club, είχαμε απίστευτη έλξη και καταλήξαμε στην τουαλέτα άμεσα... η οποία δεν είχε κλειδαριά από μέσα.... οπότε στα περίπου 5 λεπτά αναπόφευκτα μας άνοιξαν την πόρτα... και με βλέπουν να την έχω στημένη στα όρθια από πίσω εγώ και να τον κοιτάζω και εγώ και η κοπέλα...   και του λέω 5 λεπτά ακομα δεν αργούμε!   οκ μου λέει, την κλείνει.. συνεχίζουμε... και βγαίνοντας είχε πλάκα μας κοίταζαν όλοι οι άντρες...αυτή σα να μην έτρεχε τίποτα!!! Συνεχίσαμε μετά με ποτό... ομολογώ ότι ήταν το πιοοοοοοο χαλαρωτικό ποτό που έχω πιει στη ζωή μου! μετά συνεχίσαμε σπίτι μου...

6) και τέλος, πολύ μικρός, το 98.... δεν είχα που να πάω με μία πρώην και το κάναμε στην Πλάκα... σε ένα σοκάκι... αργά το βράδυ... μας πήραν μάτια... αλλά από μικρός τη γούσταρα την ανωμαλία....  

αυτές οι ολίγες εμπειρίες από μένα!!   με τα απρόοπτά τους!!

11. sisi181

sisi181 New Member

1) Σε φυλάκιο στρατοπέδου.
    2) Μέσα στη θάλασσα και έξω στην παραλία με κόσμο δίπλα.
    3) Σε αυτοκίνητο σταματημένο και εν κινήσει.
    4) Στο βουνό σ' ένα παγκάκι ένα πρωί. Κάποια στιγμή μας είδε ένας ποδηλάτης.
    5) Στο γραφείο της εταιρείας που δούλευα.
    6) Στο κρεβάτι ενώ κοιμόταν άλλος δίπλα.
    7) Και το αγαπημένο μου σε μπαλκόνια με απίστευτη θέα.

12. Noardos

Noardos Regular Member

Αχαρνών 338 γωνία Μηλιαράκη στις 8 το βραδάκι πεζοδρομιάτο και με μποτιλιάρισμα εν έτη 2008.
    Αυτό το λένε public? Γιατί νομίζω ότι το public είναι στο Σύνταγμα:rollinglaugh: