Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Fuck me now, here

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 26 Απριλίου 2009.

1. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Fuck me now, here

Γρήγορο ξεπέταγμα στην κουζίνα .....
    ....με επισκέπτες (μουσαφιραίους) στο σαλόνι .....
    Η απόλυτη καύλα ....!!!

2. Kostass043

Kostass043 New Member

σε μια ρεματια και να μας κοιτανε με γουρλομενα ματια 2 αγελαδες.........χαχαχαχαχα

3. Alexkat

Alexkat Contributor

Eλπίζω να μην καύλωσαν ..... 

4. dan000

dan000 New Member

Πίσω απ το ταμειο σε ενα καταστημα με καλλυντικα ειδη και το καταστημα γεματο πελατισσες κυριως (με τον υπευθυνο καταστηματος και υπευθυνο μου,γονατιστη εγω να τον εχω στο στομα μου και αυτος να χτυπαει αποδειξεις) 
    Σε ενα μπαρακι στη Σαντορινη με τον Dj πισω απ τις κονσολες του και εμενα μπροστα του να του τουρλωνω το κολαρακι(υπερυψωμενη η θεση που βρισκοταν και απο κατω μας γεματο το μαγαζι)
    Σε ενα φιλικο σπιτι,παρεα 6 ατομα βλεπαμε ταινια,ξαπλωμενη στον καναμε εγω και ο τοτε φιλος μου,σκεπασμενοι κατω απ το παπλωμα (ηταν και χειμωνας),να μπαινει μεσα μου οσο πιο αθορυβα μπορει και να μου κλεινει το στομα για να πνιγω τα βογκητα που ηταν ετοιμα να βγουν(μετα απο 2-3 μερες μας ειπαν οτι μας καταλαβαν χαχαχα)
    Σε κουπε Αθηνα-Θεσ/νικη
    Σινεμα,αυτοκινητο,θαλασσα,βουνο,κλπ και αυτα μεσα ειναι

5. Emiris

Emiris Regular Member

Άστεγοι ήσασταν βρε dan000;
    Σε όλα τα πιθανά μέρη το κάνατε.
    Ωραίοι!  

6. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

τέλεια, όλα

7. dan000

dan000 New Member

Η καθε φορα ηταν και με διαφορετικο ατομο  

8. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

ξεπεταγμένη σε βρίσκω

9. deluxe

deluxe Regular Member

Δλδ απατουσε τον συζυγο της;

Σε σινεμα με κοσμο; Στο θεατρο πως ακριβως; Κανατε γυρισματα για παρασταση; Δουλευατε στο θεατρο;

Ομολογω οτι καυλωσα με αυτα που διαβασα. Αλλα και εσυ με τον προϊσταμενο σου βρε;  

Τι ηλικια εχεις;

10. Prince

Prince Purple Haze..

Ξεπέτα στο διάλειμμα στη δουλειά σε διπλανό παρακμιακό hotel.........

11. adonis1966

adonis1966 New Member

Σε παραλιακο καφε και ο συζυγος της επινε καφε στα 10 μετρα.

12. Confused

Confused Regular Member

Αχ! τι μου θυμίσατε τώρα... περασμένα μεγαλεία  

Στις τουαλέτες τρένου στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμάτα (όχι σε ΟΛΗ τη διαδρομή:lol2  Ο κόσμος χτυπούσε να μπει και η πόρτα κλειδωμένη. Σας το συνιστώ καθώς τα τραντάγματα του τρένου βοηθούν πολύ στη βαθύτερη διείσδυση 

Στο καμπαναριό της εκκλησίας του χωριού με απίστευτη θέα εκεί ψηλά-και κάθε μισή ώρα να βαράει η καμπάνα ρυθμισμένη με το ρολόι 

Όρθια στον κορμό δέντρου και οι γρατζουνιές από τον κώλο του κάνανε να σβήσουν μεεερες! 

Στο πατάρι-εργαστήριο χρυσοχείου με τον ιδιοκτήτη ενώ ο υπάλληλος κάτω εξυπηρετούσε κόσμο κανονικά 

Πολλές φορές σε σκηνή καθώς μου αρέσει το κάμπινγκ με κορυφαία φάση στα Κουφονήσια όπου το φερμουάρ της σκηνής «ξεχάστηκε» ανοιχτό:suspect:

Στο καπό αυτοκινήτου έξω από νυχτερινό κέντρο (all time classic) 

Στο παρκάκι της γειτονιάς έφηβη (17) να μου βάζει δάχτυλο και άγριο χαμούρεμα στις 6 το απόγευμα (κοπάνα από τα Αγγλικά) 

Γενικά δεν έχω αφήσει αυτοκίνητα, παραλίες, τουαλέτες και άλλα...
    είμαι της άποψης όπως καταλάβατε Fuck me now! Here!