Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Fuck me now, here

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 26 Απριλίου 2009.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Είσαι της υγιεινής δια(σ)τροφής, βλέπω.

2. Ναι, λόγω ανθυγιεινής ανατροφής.

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Με κουμπάρο ρε? Δεν ντρέπεσαι? Θρανίο? Νιεχ Νιεχ Νιεχ ( διαβολικό γέλιο )...Τριπλή κάλπη και την Δεύτερη Κυριακή...Απλά τελειώσαμε την καταμέτρηση...φύγανε όλοι εκτός από μένα και τη συνάδελφο...Κατά τις 4 το πρωί...Έβαλα κάτω τις κάλπες στη σειρά...εκείνη επάνω...Και κάναμε "εκλογές" χαχαχα...Ήταν από την πρώτη Κυριακή που κάτι έπαιζε αλλά είχαμε περισσότερη δουλειά χαχαχα..Το καλό του εκλογικού κέντρου σε κωμόπολη...Ίσα που στις επόμενες ξαναδηλώνω προς τα εκεί...    Και υπήρξαν και χειρότερα...Άλλος συνάδελφος βρέθηκε τύφλα από τα τσίπουρα και τον μαζέψαν την Τρίτη από τα βουνά χαχαχα

4. Black Butterfly

Τώρα καταλαβαίνω γιατί κολλούσαν τα ψηφοδέλτια που μου έδωσαν.  

5. Tenebra_Silente

Λες να ήρθες να ψηφίσεις σε μένα την τρίτη Κυριακή? ( που δεν υπήρχε ) Χαχχαχα...Και όμως με λάτρεψαν...χαχαχα...Τελευταίο τμήμα που έδωσε αποτελέσματα την δεύτερη Κυριακή...ποιος ξέρει γιατί...Στις επόμενες σε παίρνω γραμματέα αν θέλεις...Να δεις γλέντι...Αλλά το νου σου...θα σου δείξω πως να γράψεις τα βιβλία και εγώ με τη συνάδελφο στο ξενοδοχείο...χαχαχαχ... 

6. Black Butterfly

Σε σένα δεν ήρθα σίγουρα, αλλά μάλλον δεν ήσουν ο μόνος που αξιοποίησε αλλιώς τον χρόνο του.  

Όσο για την πρόταση, δεκτή, αν ζω μέχρι τότε.

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Έλα τώρα ετσι ειναι στα χωρια οι μισοι ειναι κουμπαροι μεταξυ τους τι να κανουμε   Καταραμενη η ωρα και στιγμη που φυγαμε τοτε απο την πολη  
    Και εμεις ειπαμε οτι θα τα αναλαβουμε ολα και φυγανε δεν πιστευαν οτι το γλυκο κοριτσακι θα μεταμορφωσει σε διαβολο (και αυτον τον νομιζαν για γκει οποτε..) αχαχαχαχαχαχαχαχα
    Χαχαχαχαχα τι τραβανε και οι ψηφοφοροι

8. Tenebra_Silente

Θα γίνουν σύντομα...αν είμαι εδώ και δεν είσαι δημόσια υπάλληλος έλα...Θα περάσουμε γαμάτα...Εσύ με τα βιβλία και εγώ διασκέδαση χαχαχα    

9. Black Butterfly

Ναι βρε, θα κάνω 500 χλμ για να καλοπεράσεις εσύ και εμένα να μου βγούνε τα μάτια στο γράψιμο. Δεν σφάξανε.  

10. Tenebra_Silente

Καλά αυτό το τελευταίο θα κάνω ότι δεν το διάβασα...ΟΚ, θα πάρω κάποια άλλη μαζί μου και τα βιβλία θα τα γράψω μαζί της και θα την πάω για διασκέδαση και θα της βρω και γκόμενο να περάσει καλά...Άπιστε Θωμά, ε άπιστε Θωμά..Αλλά είσαι μαστόρισα να πετάς ευκαιρίες στα σκουπίδια... 

Και ο Paganini δεν επαναλαμβάνεται   

Υ.Γ. Δεν δηλώνω ποτέ Αθήνα...Έτσι για να σκάσεις... 

11. Black Butterfly

Δεν παίζεις σωστά, άλλαξες την προσφορά. Αν δηλώσεις Θεσσαλονίκη, θα έρθω.  

12. Tenebra_Silente

Σιγά μην μετακινηθώ για τα μούτρα σου...Εγώ θα δηλώσω Καλαμάτα ( που έχει καλή πρασινάδα ) και εσύ θα κατέβεις..Εννοείται ότι άλλαξα την προσφορά...Καλυτέρεψε την συμπεριφορά σου και θα πράξω αναλόγως...