Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Fuck me now, here

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 26 Απριλίου 2009.

1. whisperer

whisperer Regular Member

Ψιλοτυφλα καταληγω σε αφτερ, βλεπω μια γνωστη λεω ενα γεια και παω στη παρεα μου, παω να φυγω και θεωρω καλο να της πω καληνυχτα.5.10 λεω καληνυχτα...5.20 φιλιομαστε...5.50 πηδιομαστε στο ασανσερ του σπιτιου της

2. Prince

Prince Purple Haze..

Προσωπική άποψη ,άλλά θεωρώ πως βολεύει,είναι πιο άνετο,και στην τελική αν αναρωτηθείς που έχεις κάνει περισσότερες φορές σεξ ,θα καταλάβεις τι εννοώ

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Μέχρι πόσα πάντα είναι συναίσθημα;    

4. estelwen

Και μετά ανακαλύψατε ότι κατεβήκατε σε λάθος όροφο, ότι εκείνο δεν ήταν το σπίτι της, και δεν ήταν ούτε γνωστή σου τελικά.

And I don't mean you, almost certainly. Maybe. Who knows. Could be. Eh.

Last edited: 9 Μαρτίου 2016
  5. lexy

lexy .ti.va.

@Estelwen
    μέχρι τόσα ωστε να χωρούν κολλητά  

6. whisperer

whisperer Regular Member

χμμμ...καλως

7. estelwen

Πολύ χαμηλών τόνων σήμερα... κουρασμένος;

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εγώ ήθελα και να κάτεχα πώς μπορείτε να πηδιέστε στις δημόσιες τουαλέτες. Με όλη αυτήν την οσμή αμμωνίας να ξεχυλίζει. Κρατώ και τη μύτη μου δηλαδή και μόνο για να μπω να πλύνω τα χέρια μου.

9. Garfield

Garfield Regular Member

Από δημόσιες σε δημόσιες τουαλέτες υπάρχει διαφορα... Υπάρχουν και καθαρές που δεν βρωμάνε.

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Οι δημόσιες δεν είναι ποτέ καθαρες όπως και να έχει

11. Prince

Prince Purple Haze..

Καλό το υπαίθριο αλλά μην πάθουμε και τίποτα χαχαχαχ

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Κινηματοθέατρο. Σινεφίλ η τύπισσα, σκηνοθέτις πειραματικού και δε συμμαζεύεται. Εκιά είχε κατασκηνώσει.
    Πού θα πάω να έβρω μία υπάλληλο γραφείου να βρω την υγειά μου