Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

gerois

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος gerois, στις 25 Φεβρουαρίου 2016.

1. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Βγάζω τα στραπ ον απο το ντουλάπι, τα γυαλίζω, φοράω και τα δερμάτινα. Είσαι έτοιμος;

2. ssmaster

ssmaster Regular Member

Τη κοκκινοκωλαριτσα με το κακο στραπονιο θες να παιξουμε? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δν θα παρω δν θα παρω

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Λυπάμαι που με απορρίπτεις έτσι ωμά

4. Αστον τον φλουφλη δεν ξερει τι χανει. Εμένα να φανταστείς με απέρριψε για να βγει στην αγορά να κάνει σοπινγκ...  

5. ssmaster

ssmaster Regular Member

Θα το κανουμε σα το ανεκδοτο με τις αμστελ κ τις πρασινες... Κερασει ενα καφασι πρασινες γτ με τις αμστελ ποναει κωλαρακι ε?

6. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Χαχαχα τέτοιος είναι;

7. ssmaster

ssmaster Regular Member

Φταιω εγω που δν μου πανε τα πουκαμισα....Οχι τα παντελονια,,,,τα πουκαμισα ρε γμτ...Ειμαι +10κιλα απο περσυ

8. Να κάτσε να σου πω! Να σύνδεσω και τα δυο νηματα! Μόλις του έδειξα φωτο πως είμαι αμέσως με παράτησε

9. Σούζι τρως.. και ψεύδεσαι.και τρως.

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Άντε μωρέ..δεν πιστεύω. Δεν μου φαίνεται για κωλοπαιδαράς

11. ssmaster

ssmaster Regular Member

Δν φταιω εγω....Ο πινακας του Βανγκογκ ο απομιμισενιος εφταιξε

12. Brigitte

Brigitte Contributor

wtf???