Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

go for it ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ΠανοςΧανια, στις 3 Ιουνίου 2016.

1. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

You ll need it  

2. ΠανοςΧανια

ΠανοςΧανια Regular Member

εχουμε βρεθει, για λιγο ομως..μαλλον πως εχετε δικιο, thanks!
    p.s ειμαι υ δεν θα την σποκαλουσα ποτε ετσι  

3. ΠανοςΧανια

δεν θα πω κατι τετοιο οπως και να χει υ ειμαι  

Last edited: 3 Ιουνίου 2016
  4. ΠανοςΧανια

εκει ειναι το ρισκο οτι δεν ξερω..υποθετω βανιλ

5. Soraya

Soraya Guest

λοιπόν αν είναι βανίλα τότε προετοιμάσου για πολλές ερωτήσεις.
    δεν χρειάζεται να έχεις άγχος αν πραγματικά ξέρεις τι θέλεις.
    το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εξηγήσεις και στην ίδια τι αναζητάς.
    μην την φλομώσεις με πολλές λεπτομέρειες.
    μόνο τα βασικά.
    και πρόσεξε μην παρασυρθείς από την καύλα σου.σκέψου πως ίσως δεν είναι δική της καύλα και ίσως δεν την ενδιαφέρει...
    φρόντισε να απαντάς με σιγουριά σε ότι σε ρωτά, φρόντισε οι απαντήσεις σου να είναι γεμάτες ειλικρίνεια.

αυτά από εμένα.
    και καλή επιτυχία

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Δεν μας δώσατε και πολλές λεπτομέρειες χαχα. Ως προς το γεγονός ότι είστε υ, μέχρι ν' ανοίξετε μαζί της την "συζήτηση", εσείς είστε άνδρας κι εκείνη γυναίκα.
    Οι υπόλοιπες ταμπέλες μάλλον δεν έχουν καμία αξία. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τον πληθυντικό ευγενείας. Ξανά ότι το καλύτερο.  

7. ΠανοςΧανια

σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις και για τις συμβουλες σας, και για τις ευχες σας επισης....αντε για να δουμε  

8. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Κοίτα το βασικό είναι να είσαι συνειδητοποιημένος και να έχεις στο πισω μέρος του μυαλού σου ότι το πιο πιθανό είναι να μην βρεις ανταπόκριση.Ότι και να γίνει όμως στο τέλος της ημέρας να είσαι έτοιμος για νέες προσπάθειες.

9. ΠανοςΧανια

εγω ευχαριστω για τον χρονο σας(και οχι μονο)...οχι μονο εσας αλλα και ολους τους υπολοιπους βοηθησατε πολυ...να στε καλα μπρε κοπέλια!!

10. MARKISIOS69

MARKISIOS69 Regular Member

Για να κάνουμε και λίγο ( black χιούμορ ) χωρίς παρεξήγηση φίλε, μάλλον και ο υποτιθέμενος βιαστής που έπιασαν αυτές τις μέρες, γιατί όπως λένε μόνο αποπειράθηκε να βιάσει, και αυτός μάλλον από δω θα ήταν και θα έψαχνε γνωριμίες με άσχετες, απλά πήγε στραβά η φάση, γιατί με το καλησπέρα της έλεγε "μήπως θέλεις να σε δέσω ! " και αυτές έτρεχαν πανικόβλητες και φώναζαν ΒΙΑΣΤΗΣ !! ΒΙΑΣΤΗΣ !!!  

11. ΠανοςΧανια

χαχαχα,καμια παρεξηγηση...αλλα οχι και ετσι ρε αδελφε,καταρχην με την κοπελα εχτος οτι τα λεμε καιρο εχουμε βρεθει και απο κοντα για λιγακι, δεν ειναι "ασχετη" εχουμε κανει μια αλφα γνωριμια...ασχετη δυστηχος πρεπει να εισαι ως προς το bdsm κοματι...και εκει ειναι που ξεκινανε οι δυσταχμοι και τα αγχοι!!   αλλα και ετσι να ηταν εγω το πολυ πολυ να τις ελεγα "μηπως θελεις να με δεσεις" ?? και να με δειχνουν με το δακτυλο κανα 5λεπτο....ελπιζω να μην φτασει και το δικο μου σεναριο στα μμε οχι τιποτα δεν βλεπω και τηλεοραση να κρυφτω αν ειναι    

12. angel42

angel42 Regular Member

Μία φορά σε ένα μπαρ, Με προσέγγισε φλερταριστικά κάποιος άγνωστος... Του εξήγησα πολύ γρήγορα ότι Μου αρέσει να βαράω, να βασανίζω και να στραπονίζω τους ερωτικούς Μου παρτενέρ, ότι Είμαι Κυρίαρχη και Με ενδιαφέρει η ερωτική συσχέτιση μόνο ως Κ με υ... Κόντεψε να πνιγεί, όμως δεν αποχώρησε κι έμεινε να μάθει για τη συνέχεια... Αμέσως μετά ζήτησα ένα χαρτί και στυλό από τον σερβιτόρο και του έκανα ένα γρήγορο σχεδιάγραμμα εννοιών και βασικών κανόνων... Τον έστειλα σπίτι του και του είπα να επικοινωνήσει μαζί Μου μόνο αν τον ενδιέφερε μία τέτοια συσχέτιση... Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ έτσι στα ίσα ως προσέγγιση εντός του πρώτου πενταλέπτου και το βρήκα ιδιαίτερα απολαυστικό κι απελευθερωτικό... Και μια χαρά πήγε για Εμένα όλο αυτό... Και δε θα μπορούσε να μην έχει πάει μία χαρά ούτως ή άλλως... Κι αν σοκαριζόταν κι έφευγε ο τύπος το χρόνο Μου θα γλίτωνα και που έμεινε μια χαρά πήγε το πράγμα όσο κράτησε... Α.

Last edited: 3 Ιουνίου 2016