Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

go for it ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ΠανοςΧανια, στις 3 Ιουνίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το κατ' εμέ μεγαλύτερο λάθος που έκανες, ήταν ν' ανοίξεις αυτό το νήμα. Πρώτον, εσύ γνωρίζεις πράγματα που εμείς δεν ξέρουμε και που όσο και να περιέγραφες, οι λέξεις δεν θ' αρκούσαν. Δεύτερον, δεν υπάρχουν συνταγές σίγουρης επιτυχίας. Τρίτον, όπως είναι λογικό ο καθένας μας σου "μίλησε" βάσει του χαρακτήρα του, που δεν νομίζω ότι θα ήταν δυνατόν να ξεπατικώσεις στοιχεία ή συμπεριφορές του, δίχως να "μαϊμουδήσεις" - τουτέστιν, οι πιθανότητες να φαινόσουν "ξύλινος" ή κάλπικος θα ήταν κάτι παραπάνω από πολλές με μάλλον αρνητικό για σένα αποτέλεσμα -. Τέταρτον, το μη βιαστείς που κάποιοι σου είπαμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις και την Δευτέρα Παρουσία για να πεις κάποια πράγματα.
    Πέμπτον, είσαι υ ή όχι το "καίριο" βήμα - πόσο μάλλον όταν κολυμπάς σε αχαρτογράφητα νερά - είναι σύνηθες να το κάνει ο άντρας. Έκτο, δεν έχει κανείς κρυστάλλινη σφαίρα - ούτε καν εσύ -, για να γνωρίζει την έκβαση του "θέματος". Έβδομο και τελευταίο, δεν θα της πλασάρεις ναρκωτικά, δεν θα την εκβιάσεις, δεν θα προσπαθήσεις να την βιάσεις, δεν θα κάνεις απόπειρα ανθρωποκτονίας - ή χίλια μύρια άλλα αλήθεια αρνητικά/επιβλαβή -, λίγο θάρρος δεν βλάπτει. Μετά, αφού η κοπελιά δέχτηκε να βγει μαζί σου, τελείως αδιάφορος μάλλον δεν της είσαι. Αν σου ρίξει "άκυρο", ή γιατί δεν περνάει καν απ' το μυαλό της ή γιατί είναι αδήλωτη βουδουσουμιάρα/έχει βουδουσουμικές τάσεις αλλά δεν συμβαδίζουν με τις αναζητήσεις σου - δηλαδή δεν θα ήταν Κ/Α -, η μισή "ντροπή" δική σου και η άλλη μισή δική της.

Κλείνοντας, μάλλον εσύ ψάχνεις λόγους για να μείνεις "μουγκός", παρά στους δώσαμε εμείς. Τεσπα, σου ξαναγράφω ότι σου είχα γράψει πριν κάποιες μέρες - πάνω κάτω -.
    Το "θες γουνί, το θες και ξυρισμένο" μάλλον δεν παίζει. Και όπως σου έγραψε κάποιος άλλος "συγκάτοικος", αν θέλεις να "χτυπήσεις" στα σίγουρα, περιορίσου εδώ ή σε μια οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα παρόμοιου περιεχομένου/ενδιαφέροντος με την παρούσα. Μην ξεχνάς, ότι δεν αναζητάς και πολύ σύνηθες "κυνήγι".  

2. ΠανοςΧανια

ΠανοςΧανια Regular Member

καλα για χαβαλε εγραψα το λαστ μυνημα, εννωειτε οτι αναλογως το πως παει θα παιξω και μπαλα, btw λιγο χορταρακι πινω τι ναρκωτικα και εκβιασμους κτλπ κτλπ μου λετε με εχετε παρεξηγησει! παντως πολυ αναλυτικη και ενδιαφερων αποψη/συμβουλες, να στε καλαααα

3. ΠανοςΧανια

ΠανοςΧανια Regular Member

λοιπον επειδη αρκετοι ισως εχετε απορια τι εγινε χθες...ενα θα σας πω, η τυπισσα μαλλον πρεπει να ειναι του αθληματος..με ακυρωσε για την αλλη εβδομαδα...η δεν γουσταρει....θα δειξει, στην μπριζαααα   (ειμαστε σε αλλη πολη ο καθενας γι αυτο και δεν προχωραει πιο γρηγορα, i hope atleast)

4. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Λίγο αργά, αλλά θα πετάξω και εγώ την αμπελοφιλοσοφία μου.
    Πέρυσι τον Γενάρη γνώρισα ένα παιδί. Βγαίναμε κάνα δίμηνο και -κάπου εκεί- αποφασίζω να του πω ότι εμένα μου αρέσουν οι καυτερές πιπεριές. Ήταν πολύ πρόθυμος να "μπει" στο κλίμα, αλλά δεν...... Εν ολίγοις, όταν προσπάθησε να κάνει κάτι που ΔΕΝ του έβγαινε, ξενέρωσα και ένιωσα και άσχημα.
    Λίγους μήνες πριν από αυτόν είχα γνωρίσει κάποιον άλλον. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κατάλαβα ότι είναι Dom. Από την ώρα εκείνη το μόνο που έκανα ήταν να του αφήνω υπονοούμενα για τις επιθυμίες μου. Και το παιχνίδι παιζόταν εξαιρετικά. Και φυσικά τα βρήκαμε μια χαρά.

Πού θέλω να καταλήξω:
    Αντιλαμβάνομαι ότι, όταν συνειδητοποιήσεις πού είσαι και τί κάνεις, θέλεις να αφήσεις το βανιλοσεξ πίσω σου και να μπεις με τα μπούνια σε αυτό που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει. Fair enough. Θέλει όμως, λίγο μέτρημα και ζύγισμα.
    Δηλαδή, τον έναν τον μέτρησα και περάσαμε τέλεια και στον άλλον απλώς είπα τί είμαι και τί κάνω -όλα φόρα παρτίδα- και κάπου εκεί χάθηκε το thrill.

Μόλις βρεθείτε ζύγιασε την κατάσταση. Πέτα κάποιες "αναγνωριστικές" εκφράσεις του χώρου. Ρίξε άδεια για να πιάσεις γεμάτα.  
    Το 'χω γράψει και αλλού: για μενα το ωραίο είναι στο παιχνίδι, στο μυστήριο...