Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H μουσική ιδιοφυϊα του..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Neeva, στις 1 Απριλίου 2009.

Tags:
  1. Neeva

Neeva Regular Member

Έχετε και οι δύο καλό γούστο και σας αρέσει το πειραγμένο tango!  
    Εμπρός vautrin διάλεξε μας κάτι για σήμερα, πρέπει να παρακαλέσουμε; Διαβάζω και θα ήθέλα ένα "μουσικό χαλί" (άν έχει μαγικό, βολεύομαι και με αυτό).

2. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Nα πεταχτώ σαν το πουλί απ'το αυγό (για να μην πω τίποτα άλλο) και να εξυπηρετήσω εγώ;

Carlos Gardel, "Por una cabeza", ελληνιστί "Για μια κεφαλή". Αλόγου, ντε. Μ'άλλα λόγια, ο πιο συναρπαστικός τρόπος να χάνεις στον ιππόδρομο. Ή, γενικότερα, στη ζωή.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Neeva

Neeva Regular Member

Υπέροχο DocHeart, ευχαριστώ πολύ! Μήπως μπορείς να μου στείλεις και τον Pacino για έναν χορό εσύ που είσαι τόσο εξυπηρετικός; Ή ζητάω πολλά;  

4. DocHeart

Έφτασε...!

(Απλά φαντάσου οτι είσαι η μικρούλα, και αφέσου...)

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: H μουσική ιδιοφυϊα του..

Έλα, μη γίνεσαι γκρινιάρης. Ομολογώ βέβαια πως δεν είχα δει πως είχες βάλει κι εσύ Piazzola, θα έβαζα κάτι άλλο, αλλά μην παραπονιέσαι γιά τα βίντεο. Το Libertango βέβαια, αφού βάλαμε Piazzola κι οι δυό μας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το επιλέξουμε αμφότεροι. Αλλά δεν πειράζει, ας υπάρχει δυό φορές στο νήμα. Μία μόνο, δεν θα ήταν αρκετή...  

-/-

Δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηρισθεί "μουσική ιδιοφυία", πάντως εγώ, σ' αυτό το τραγούδι τουλάχιστον, τον βρίσκω συκλονιστικό...

Petru Guelfucci

6. Neeva

Neeva Regular Member

Ψάχνω τόση ώρα να ανταποδώσω και για τον χορό και για το πράγματι συγκλονιστικό edited κομμάτι. Λοιπόν, σινεμά,
    χορευτική διάθεση
    και μεσόγειος.. Ο.κ. το έχω νομίζω..

και αυτό γιατί όσο το ακούω τόσο μου αρέσει

7. vautrin

vautrin Contributor

Ξαναγυρνώ στις πρώτες αγάπες. Μια σχεδόν άγνωστη στην χώρα μας άρια από την όπερα που πριν από λίγες ημέρες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Λυρική σκηνή για … ένα φιλί μεταξύ αντρών.

8. DocHeart

Περνάμε τώρα σε άλλες ειδήσεις:

Η μουσική ιδιοφυϊα του Cole Porter. Μετά από ένα κάρο επιτυχημένα musicals, συμπεριλαμβανομένου και του τρακοσοδολαριάτου Anything Goes (γιατί κάπου τόσο πάει το μαλί στο Broadway, ακόμα και σήμερα, άμα θέλεις να κάτσεις κάπου που φαίνεται η σκηνή), πέφτει απ΄το άλογο καθώς κάνει ιππασία (ε, πάνω στο άλογο τί θα έκανε, γιόγκα; ) και μετά απο μερικά χρόνια επιστρέφει με...

Το Ημέρωμα της Στρίγγλας του ξάδερφού μου του William Shakespeare διασκευασμένο σε musical. Στίχοι και μουσική δικά του, έτσι επειδή ήταν μάστορας. Από το 1948 που το έργο πρωτο-ανέβηκε στη ΝΥ, κανείς δεν έχει τολμήσει να αλλάξει ουσιαστικά τη χορογραφία της Hannya Holm - ίσως όχι λόγω έλλειψης τόλμης, αλλά λόγω της προφανούς τελειότητας με την οποία συνδέθηκε το μυαλό της με αυτό του Porter.

To αποτέλεσμα, classic entertainment, in the purest sense of the phrase.

To νούμερο είναι από το ξεκίνημα της δεύτερης πράξης. Too Darn Hot.

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

9. vautrin

vautrin Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H μουσική ιδιοφυϊα του..

δεν γρινιάζω, αστειεύομαι. όσους πιατσόλλα και να βάλεις καλοδεχούμενοι. ​

10. ariadni

ariadni Regular Member

Μας φτιάξατε τη διάθεση!
    Και δυο χαρούμενα τραγουδάκια από μένα.

11. vautrin

vautrin Contributor

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

στον πατέρα μου

Excerpt from Hable con Ella (talk to her) of Pedro Almodovar

12. Neeva

Neeva Regular Member

Δεν βάζω την πρώτη εκτέλεση της Βέμπο γιατί μου αρέσει τούτη εδώ.. (Μίμης Τραιφόρος στους στίχους αλλά μου διαφεύγει ποιός έγραψε μουσική..)
    καλημέρα!