Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Happy end...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 29 Νοεμβρίου 2016.

1. kinkynik

kinkynik Guest

Δηλώνω ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Έτσι για να ανατρέπουμε τα στατιστικά δηλ..

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@subwhat : το υποθετικό "αν" αποκλείει αυτόματα την έννοια της γενίκευσης. Αντίθετα αποτελεί γενίκευση η βεβαιότητα του "κάποιος που δεν έχει επιθυμήσει ποτέ κάτι θα το επιθυμήσει και θα ευτυχίσει αυτόματα όταν αίφνης του συμβεί κάτι που είθισται να θεωρείται ως πηγή ευτυχίας".

Πριν επανέλθετε, αν επανέλθετε, διαβάστε προσεκτικότερα και ει δυνατόν χωρίς πόλωση.

Η ζωή είναι άθροισμα στιγμών, το ισοζύγιο σας δίνει την αίσθηση της ευτυχίας ή της δυστυχίας.

3. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς διακρίνετε πόλωση. Αν θα θέλατε να μου το εξηγήσετε λίγο καλύτερα.

Δεν καταλαβαίνω επίσης, πως εκλαμβάνεται ως βεβαιότητα μια πιθανότητα, για δεύτερη φορά μάλιστα. Η πιθανότητα εξ ορισμού δεν περιλαμβάνει βεβαιότητα.
    Κανείς δεν μίλησε για αυτόματη και αιφνίδια ευτυχία. Καλό θα ήταν να διαβάζετε τα γραφόμενα μου και όχι απλά να τα αναγιγνώσκετε.
    Το υποθετικό "αν" μπορεί να αποκλείει αυτόματα την έννοια της γενίκευσης. Ακριβώς αυτό που κάνει δλδ και η τοποθέτηση σας.

Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2016
  4. goodevil

goodevil arcade

Ολοι εχουμε βρεθει η σχεδον δε ξερω σε περιοδους ευτυχιας κ σκεφτεσε
    δε θελω να φυγω απο εδω να ναι αυτο για παντα...
    κ οσο περναει ο χρονος αυτο σβηνει κ βαριεσαι αφορητα
    κ να θες παλι να γεμισεις κ οι επιθυμιες σου να αλλαζουν.

Ειναι σαν να σε μια χερια απο τη κορφη του βουνου κ αυτο
    ολο κ να ψηλωνει λιγο κ ξανα τα ιδια...
    μικρες στιγμες οπως αναφερθηκε παραπανω...
    μικρες στιγμες κ με δυνατες συγκινησεις ευτυχισμενες στιγμες.

5. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

Τζίζ κάνει κ φτου κακά σκόρδα και μακρια απο μας  

οικογένεια είναι συνώνυμο του βρικόλακα ?

6. Queen87

Queen87 Contributor

Κατάρα.

7. elfcat

elfcat . Contributor

´Οταν έχεις μια ικανοποιητική ζώη, ούσα μόνη, δεν είσαι συναιςθηματικά αδρανής ή παγωμένη και σίγουρα, δεν είσαι δυστυχισμένη. Ούτε ειςαι μόνη σου. ´Εχεις φίλους, δουλειά, εραςτές, χόμπυ. Απλώς δεν έχεις σύντροφο. Προσωπικά πιστεύω οτι η συντροφικότητα είναι στο φυσικό του ανθρώπου, παρ´ ολο που το σύστημα, προωθεί τον ατομισμό κάτω από το ένδυμα της ανεξαρτησίας και το μοντέλο New York style happiness που σχεδον απαιτεί να είσαι single. Ειναι κερδοφορο. Προσωπικά το εχω ξαναπεί δεν με ενδιαφέρει να είμαι ανεξάρτητη αλλά να είμαι ελεύθερη.

Συνήθως οι άνθρωποι κινούνται στην μεγάλη γκρίζα περιοχή μεταξύ ευτυχίας και δυστυχίας. Και παγιδεύονται εκεί γιατί δεν είναι αφόρητα δυστυχισμένοι, τόσο που να μην αντεχουν και να κινηθούν προς τα μπροςτά αλλά ούτε συναντούν κάποιον που να τους πείθει οτι αν κινηθούν μαζί θα πάνε προς την ευτυχία.

8. @Queen87 Θα πω την άποψή μου με κάθε καλή πρόθεση. Γιατί εστιάζεις αλήθεια τόσο πολύ στο γάμο και στα παιδιά; Δεν μπορείς απλά να ζεις στο ίδιο σπίτι με το σύντροφό σου για όλη σας τη ζωή εφόσον αγαπιέστε; Το ίδιο δεν είναι από άποψη δέσμευσης; Γιατί πρέπει δηλαδή να μπει και το στεφάνι επίσημα και να υπάρξουν παιδιά; Κι έπειτα, σκέψου και το πρακτικό του θέματος. Έχεις λεφτά για να συντηρήσεις οικογένεια; Η' περιμένεις πως το οικονομικό θα είναι ευθύνη μόνο του συζύγου; Χρόνο για να μεγαλώσεις το παιδί σου σωστά; Όλα αυτά πρέπει να τακτοποιηθούν πριν προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο. Προσωπικά λέω πάντα πως η Ευτυχία είναι απόφαση. Δεν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ κανέναν.  

9. Queen87

Queen87 Contributor

@Beyonder

Το θέμα του νήματος δεν είναι o ''Γάμος" και προσωπικά δεν εστίασα στον γάμο.... έγραψα γάμος/σχέση.
    Όλοι πιάσαν την λέξη γάμος και γι'αυτό και το συζητάμε...
    Είναι αρκετά προσωπικό για το τι θέλει ο καθένας στην ζωή του...
    Αλλά πες μου.... γιατί όχι;

10. Dasein

Dasein Regular Member

Μου φαίνεται πως η ευτυχία είναι βίωμα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που λέμε πως η ευτυχία είναι στιγμές, επειδή η ευτυχία πάντα πηγάζει, αναφέρεται και κατακλύζει το Τώρα, το Παρόν.
    Παραξενο που είναι, αλλά μου έρχεται αυθόρμητα η περιγραφή της ευτυχίας δια αρνητικού τρόπου και όχι θετικά. Την ευτυχία την βιώνεις όταν τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό από το Τώρα. Με αυτήν την έννοια είναι παντελώς αδιάφορο αν κάποιος προτιμάει τον γάμο ή την ελεύθερη σχέση. Το "προτιμάει" πάει στο μέλλον, η ευτυχία ζει στο παρόν.
    Είναι ενδιαφέρον όμως, με βαση τα προηγουμενα, πως σχετίζεται η ευτυχία με την επιθυμία?    

11. aenaosss

aenaosss Regular Member

Σε απάντηση της ερώτησης, θεωρώ ότι η επιθυμία κάποιες φορές είναι ο "προθάλαμος" της ευτυχίας. Όχι πάντα βεβαια

12. @Queen87 Δεν είπα όχι. Αν έχεις καταλήξει πως αυτό θέλεις για να είσαι ευτυχισμένη προσωπικά τότε κυνήγησέ το. Μακάρι να το βρεις!  

@aenaosss Πράγματι, όχι πάντα. Τις περισσότερες φορές θα έλεγα πως η Επιθυμία εμποδίζει την εύρεση της αληθινής ευτυχίας. Πάντα όταν ικανοποιείς μια επιθυμία, γεννιέται κάποια άλλη. Είναι μια κινητήριος δύναμη. Υπάρχουν π.χ. πολλές γυναίκες που είχαν τον τέλειο γάμο και ξαφνικά τα τίναξαν όλα στον αέρα λόγω μιας επιθυμίας που παρουσιάστηκε. Το θέμα είναι να είσαι σε θέση να βλέπεις τις επιθυμίες σου και να τις κρίνεις ως τρίτο πρόσωπο. Να τις μετράς με λογική και να τις ζυγίζεις με συναίσθημα. Να υπολογίζεις όφελος και κόστος. Και ειδικά ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ μιας και μιλάμε σε αυτό το νήμα όχι απλά για Ευτυχία, αλλά για Ευτυχισμένο Τέλος...

Μπορεί η Queen87 να έδωσε υποσυνείδητα τον τίτλο Happy End, μπορεί και συνειδητά. Σε κάθε περίπτωση, αυτό κάτι σημαίνει.