Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Home made Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 2 Μαρτίου 2011.

1. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

sw, τι λες, να φτιαξουμε ενα robotic dungeon?

2. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Απάντηση: Home made Bdsm

φαίνεται πως ακόμα και ο βδσμικός αυνανισμός είναι πανάκριβος ..!

3. sw

sw

Re: Απάντηση: Home made Bdsm

τα χαρτομαντηλα ειναι οντως διαφημιση και μαλιστα "γκριζα" για τα "ζουμια" δεν ξερω αν προσεξατε την αποχετευση με το ποτιστηρι διπλα στην καρεκλα...

...απαιχτα οοολα!
    Αμα το "στιψεις"* ειδες τι χαρα μπορεις να δωσεις;!!! 

Τα σεβη μου και στο δημιουργο του κλιπ (που λεει και ο μανηπιουλεητορ).
    Σημειωση προς Νινεβι: η ομπρελλα πρεπει να μπει με τη λαβη απο την αλλη φορα. Σε περιπτωση που ανοιξει να κανει το "Παγωνι"! Γιατι οπως το δειχνει μαλλον το "γαυρο" μου θυμιζει!

Και μη γελατε(...μονο)! Τα περισσοτερα θα τα δειτε να δουλευουν προσεχως στο TCM μου! (βλεπε gallery μου)

Καθε καλη ιδεα που αξιζει και εμπνεει ειναι αφομοιωσιμη!

Μπραβο kati

Απο σενα παντα περιμεναμε , kati ponhro!

Γι ργος

ΥΓ * ..για το μυαλο μιλουσα...

Last edited: 11 Μαρτίου 2011
  4. sw

sw

...οχι "και" !!!

Κυριως αυτος ειναι ο πανακριβος!!!

Πενια ομως τεχνας κατεργαζεται... (...αμα εχει για στυψιμο βεβαια!) 

Γι ργος

5. Απάντηση: Home made Bdsm

η τεχνολογία στην υπηρεσία του bdsm
    αυτά είναι... 

6. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Home made Bdsm

Τώρα εσύ γιατί μου βάζεις ιδέες εεε;  

7. sw

sw

...αμα κανουμε κατι τετοιο, εμεις τι ρολο θα παιζουμε; Θα μπορουμε να ειμαστε για καφε και το ρομποτικο "θα τη βρισκει στην υπο μας"; 

Προτιματε τις μανιουαλ καταστασεις! οι αυτοματισμοι δεν αντικαθιστουν! Υποκαθιστουν  

...μετα απο μια δευτερη σκεψη... : ολοι οι αυνανισμοι κοστιζουν λιγο ή περισσοτερο γλυκογονο και τιποτα περισσοτερο.  
    Αμα θελεις να ζησεις στην πραξη το περιβαλλον που φαντασιωνεσαι κατα τον αυνανισμο σου, τοτε ισως να χρειαζεται να "επενδυσεις" μια μικρη "περιουσια" για να το πετυχεις.

Γι:lol:ργος

8. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Αυτό που ήθελα εξ'αρχής να πώ πάντως φίλε sw είναι ότι, πριν τον αυνανισμό, εντελώς φαντασιακό ή με διάφορα βοηθήματα, η βδσμική πράξη καθ'αυτή είναι σαφώς πιο κοστοβόρα από την απλή βανίλια (εκεί, άντε να βάλεις το κόστος του προφυλακτικού, και άν) και το ξέρεις από ... πολύ πρώτο χέρι ..  

9. tis_nixtas_plasma

tis_nixtas_plasma New Member

Κορυφαίο! Αυτό θα πει εφευρετικότητα.
    Αντε τώρα να βρω καθηγητή στη σχολή που να επιβλέψει διπλωματική με τέτοιο θέμα... 
    (έχει γίνει σε κάποια σχολή πάντως)

10. sw

sw

...αν θελεις να το ψαξεις "προς τα 'δω" για τη διπλωματικη σου, εχω καμποσα τιπς να σε βοηθησω στην gallery μου!  

Γι ργος

11. tis_nixtas_plasma

tis_nixtas_plasma New Member

Εριξα μια γρήγορη ματιά γιατί κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη είναι. Θα τα κοιτάξω καλύερα μια άλλη στιγμή με περισσότερο χρόνο...
    Πάντως εντυπωσική σύνθεση! Αν και δεν μου αρέσουν τόσο οι-δεν ξέρω αν ο όρος είναι δόκιμος-συσκευές (είμαι πιο του rope bondage) τα συγχαρητήριά μου.

Καληνύχτα στο φόρουμ:xyxwave:

12. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Ποια gallery? Ολοκληρο Τμημα Ερευνας και Εφαρμοσμενη Μηχανικη Διαστροφη