Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

home wrestling-(ερωτική πάλη)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 28 Μαϊου 2007.

1. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: home wrestling-(ερωτική πάλη)

Μη φανταστεις τιποτα λαβες,αλλα μου αρεσει να "κλειδωνω" το σωμα του αλλου με το δικο μου.Για αυτο το λογο δεν ενθουσιαζομαι πια με τους bears(πώς να τον κουμανταρεις ολο αυτον τον ογκο..) και εχουν αρχισει να μου αρεσουν οι πιο μικροσωμοι 

2. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Άσε που γεμίζει ο τόπος τρίχες  

Ερώτηση προς Μ/D που έχουν κάνει ome wrestling με τους s/s τους..

Σε ποιο ακριβώς σημείο υπήρχε μεγαλύτερη διέγερση;

Και προς Α/αυτούς-ες που το έχουν φαντασιωθεί.Που πιστεύετε πως θα υπάρξει η μεγαλύτερη διέγερση  

3. bearcy76

bearcy76 Regular Member

Ενδιαφερων.Το ειχα κανει μια φορα αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν του ειδους.Φυσικα γνωριζα οτι ο αλλος ειναι btm,και αυτος γνωριζε οτι εγω ειμαι top,ετσι προφανως με αφησε να νικησω  

4. Alexis_22

Alexis_22 New Member

Στο πλαίσιο ακινητοποίησης της partener σε άγρια παιχνιδάκια τρελαίνομαι!
    Καλύτερη στιγμή είναι χαλαρά όταν της πιάνω τους καρπούς αφού έχω ακινητοποιήσει και το υπόλοιπό της σώμα.
    Έχει λαχανιάσει από την προσπάθεια, το βλέμμα αστράφτει από την ένταση κι η αναπνοή της γρήγορη και κοφτή.
    Και κει πλησιάζεις το πρόσωπο σου στο δικό της και ψιθυρίζεις "λογάκια", ή αρχίζεις τα φιλιά ή..

anyway, ωραία πράματα!  

5. Syrah

Syrah Contributor

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην οποία βρήκες τις φωτογραφίες που επισύναψες; Αν ναι, έχει και αντίστοιχες φωτογραφίες με άνδρες vs γυναίκες; Και ποια είναι η ιστοσελίδα αυτή;

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: home wrestling-(ερωτική πάλη)

www.chrisgeary.com το γράφει και πάνω στις φωτογραφίες.Σε str8 επίπεδο δεν ξέρω,ίσως αν ψάξεις στις λίστες του www.elephantlist.com βρεις κάτι..

7. scissorme

scissorme New Member

Τα καλύτερα sites που ασχολούνται με το θέμα του man vs woman (mixed) wrestling:

www.scissorvixens.com
    www.scissorfoxes.com
    www.scissorplanet.com

Τα παραπάνω έχουν σχεδόν αποκλειστική θεματολογία τα scissors (κεφαλοκλειδώματα με τα πόδια) τα οποία αποτελούν την 'αγαπημένη' λαβή του subculture του mixed wrestling και θε έλεγα ένα ιδιαίτερο subculture μέσα στο subculture (κατά το κράτος εν κράτει). Δείτε τα attachments για να καταλάβετε (?) το γιατί...

Επίσης:
    www.grapplinggirls.com
    www.billwick.com
    www.athena2.net
    www.utopiaentertainment.com

Ολα είναι member sites αλλά υπάρχει και άφθονο free υλικό.

8. superfly

superfly New Member

Χε χε, καλό το topic. Και καλά τα λέει ο Alexis 22, αυτή είναι ερεθιστικότατη στιγμή. Όπως επίσης, η στιγμή που τα χεράκια της είναι πιασμένα από το ένα δικό μου, ενώ το άλλο έχει ήδη αρχίσει το θεάρεστο έργο του "κοκκινίσματος" του πισινού της.

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Re: Απάντηση: home wrestling-(ερωτική πάλη)

Και προς Α/αυτούς-ες που το έχουν φαντασιωθεί.Που πιστεύετε πως θα υπάρξει η μεγαλύτερη διέγερση  [/QUOTE]

Εξεταζοντας το θεμα απ'την πλευρα του sub,νομιζω η αισθηση της υποταγης στη δυναμη της "αντιπαλου"(αναφερομαι σε mixed wrestling),η ταπεινωση του αντρα απο την γυναικα οπως προκυπτει λογω της ηττας του σε επιπεδο σωματικης καθαρα αναμετρησης,και πανω απ'ολα η στιγμη αυτη καθ'εαυτη που ο αντρας αναγκαζεται, παγιδευμενος στην λαβη της γυναικας και εξουθενωμενος απο την δυναμη της να παραδοθει,η ακομα καλυτερα,να υποδουλωθει,δημιουργει την διεγερση...
    Εννοειται φυσικα οτι μιλαμε για σικε ματς,για να ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα'ναι κι'οι δυο ευχαριστημενοι,εκτος κι'αν η γυναικα εχει μαυρη ζωνη στο καρατε...

10. WWE (World Wrestling Entertainment)

Ειναι πιο ενδιαφερον το παραπανω

11. johnny

johnny Regular Member

Απάντηση: Re: home wrestling-(ερωτική πάλη)

smackdown k raw!!! wwf pio palia...........

12. pappas123

pappas123 New Member

I pio oraia stigmi einai molis xaseis kai eisai paradomenos sta xeria tou nikiti/nikitrias na exousiasei to kormi sou kai na kanei oti thelei se auto