Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I think he left me for a "bdsm" girl ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 28 Φεβρουαρίου 2010.

1. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Welcome

"This culture" as you say, is an important part of our sexual expression and I'm afraid that without it it's possible that we would feel sexually unsatisfied. Incomplete.

What if you weren't enough "spicy" for him, sexually speaking?

That's another matter altogether.

I hope you'll find your answers

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Είμαι της άποψης πως ο έρωτας δεν είναι κάτι που προκύπτει από τη μία στιγμή στην άλλη. Απαιτεί κάποιο χρόνο. Και, φυσικά, στο αν θα ερωτευτείς κάποιον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το αν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ σας. Επομένως, θεωρώ πολύ δύσκολο ώς αδύνατο το να είσαι ερωτευμένος με ένα άτομο που αδυνατεί να σε καλύψει σ' έναν τομέα, όπως ο σεξουαλικός.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I think he left me for a "bdsm" girl ..

αει, γειά σου

4. Master DO

Master DO Regular Member

Είμαι αντίστοιχα της άποψης ότι ενίοτε ο έρωτας προκύπτει από τη μία στιγμή στην άλλη,
    μπορεί να είναι και τυφλός όπως και κεραυνοβόλος,
    μπορεί να ερωτευτείς ακόμα και αυτό που κάποτε είχες μισήσει,
    μπορεί να είναι και ασύμβατος και ό,τι άλλο του κατεβάσει η γκλάβα του,
    επομένως δεν θεωρώ καθόλου δύσκολο το να είσαι ερωτευμένος με άτομο που όχι απλώς δε σε καλύπτει αλλά σε στεγνώνει κιόλας.
    Αυτός είναι ο έρωτας.(Λέω Εγώ τώρα).
    Αυτό που σκιαγραφείς εσύ φίλτατε σύντροφε και χαιρετάει λεβέντικα η elfcat είναι οτιδήποτε άλλο.
    Από συναίσθημα a la carte μέχρι κατά παραγγελία ονείρωξη τύπου Total recall, (Σβαρτσενέγκερ, κι' έτσι αν θυμάστε.)
    Πάντως σε όσους έχει προκύψει αυτό, αποτείω φόρο τιμής με τις ευχές Μου για μακροημέρευση.

5. danai

danai Regular Member

Ναι. Κι' εγώ συμφωνώ ότι έτσι πρέπει να είναι.

Πριν από δέκα λεπτά έφυγε μια φίλη μου που είχε έρθει από δω.
    Πέρασα τις δύο προηγούμενες ώρες δίνοντας της το ένα χαρτομάντιλο πίσω από το άλλο.
    Γιατί ενώ έτσι θα έπρεπε να είναι, κάθε μέρα, άνθρωποι ερωτεύονται λάθος ανθρώπους.
    Δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Κι' εγώ την έχω πατήσει και παραπάνω από μια φορά.  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Μήπως μπερδεύεις τον αρχικό ενθουσιασμό με τον έρωτα;

7. danai

danai Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Δεν ξέρω, τι να πω...  
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση
    (που την έχω και πρόσφατη)
    δεν κάθεται μια γυναίκα να
    κλαίει μόνο για μια λάθος εντύπωση.

8. elfcat

elfcat . Contributor

άμα στο κοκό δεν... ο 'έρωτας" είναι για κλάμματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κανένα φιλολογικό σύλλογο κορασίδων...

9. danos

danos Regular Member

Κάποτε ερωτεύτηκα μια κοπέλα όσο μπορεί να ερωτευτεί ένας άνθρωπος , και μάλιστα μετά από χρόνια μπορώ να πω ότι την αγάπησα , ναι μπορώ να το πω σήμερα και την νοιάζομαι ακόμα.
    Σεξουαλικά δεν με κάλυπτε καθόλου , όμως αυτή έχει μήνη στο μυαλό μου και όχι οι άλλες που ταίριαζα στο σεξ............................

10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

αντί άλλων θα πω τούτο και μόνον
    "αγάπη τι δύσκολο πράμα"

11. Galatas

Galatas New Member

Άν και λίγες οι επειρίες μου σε σχέσεις δεν μου φαίνεται παράξενο.Καλό το σεξ αλλά κρατάει λίγο.10 λεπτά ? 20 λεπτά ? μια ώρα ?Οι υπόλοιπες 23 μετράνε εξίσου.Δύσκολα κρατάει το σεξ μια σχέση (κατ' εμε).Τώρα για το αντίστροφο..

12. Master DO

Master DO Regular Member