Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I think he left me for a "bdsm" girl ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 28 Φεβρουαρίου 2010.

1. cob

cob Regular Member

Απάντηση: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Είχα απαντήσει χθές αλλά μου κάνανε παρατήρηση ότι γράφω greeklish και δεν βγήκαν αυτά που έγραξα.. Βαριέμαι να τα ξαναγράφω..  

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Απορία: τι στο καλό είναι ο bdsm άνθρωπος; Αν θεωρήσουμε πως είναι αυτός που επιλέγει σχέσεις, ή έστω φάσεις, όπου υπάρχει διαφορά δυναμικού, πιστεύεις πως αυτό είναι αρκετό για να θεωρηθεί ως μία ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπου; Προσωπικά πιστεύω πως όχι. Λίγο πολύ σκέφτεται και δρα με τον ίδιο τρόπο με τους άλλους... Μπορεί να είναι από το πλέον σοβαρό, αξιόλογο άτομο μέχρι τον πλέον μαλάκα (όπως γράφεις σε κάποιο άλλο νήμα σου). Ενίοτε, βέβαια, μπορεί να έχει και πλάκα...

3. lizard

lizard Regular Member

αγαπητη cob,
    δεν νομιζω πως η σχεση σου χαλασε γιατι εκεινος ηταν bdsm κι εσυ οχι. πιστευω πως χαλασε επειδη εκεινος ηταν bdsm κι εσυ δεν μπορουσες να τον δεχτεις ετσι.
    για να γνωριζεις πως αυτος ο χωρος του αρεσε, σημαινει πως ο ανθρωπος σου ανοιχτηκε και σου μιλησε για τα θελω του. εσυ πως αντεδρασες σ'αυτο? μηπως αρρωστο τον ανεβαζες, αρρωστο τον κατεβαζες?
    μα πετυχημενη σχεση δεν βασιζεται μονο στο sex και στην αγαπη. χρειαζεται και πολυ κατανοηση και αποδοχη. κανενας δεν επιλεγει τον συντροφο του με βαση μονο την συμβατοτητα τους στο sex και μονο.
    ολοι εχουμε μια δοση bdsm μεσα μας. απλα αλλοι το αποδεχονται και το εξερευνουν και αλλοι το κρυβουν και το κατακρινουν.
    το bdsm δεν εχει να κανει μονο με το sex, αλλα και με το μυαλο. εχει να κανει με το ποσο ανοιχτος εισαι να δεχτεις και να σεβαστεις τα γουστα και τα ορια του αλλου, να βρεις και να δεχτεις τα δικα σου.
    καποιος που ειναι bdsm μπορει καλλιστα να εχει μια vanilla σχεση αρκει να μπορει ποτε ποτε να εκφραζει και αυτη την πλευρα του χωρις να πεφτει ο αλλος πανω του να τον φαει.
    εαν τον αγαπας, πρεπει να τον αγαπας γι'αυτο που ειναι και να μην προσπαθεις να τον αλλαξεις.
    αυτη ειναι η αποψη μου...

4. G_E

G_E Contributor

Διαλεκτική προσέγγιση!!! Αλλά γράφ' τη βρε παιδί μου στα αγγλικά για να είναι πλήρως κατανοητή απ’ όλους.

5. cob

cob Regular Member

Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα το αν μιλάω ελληνικά ή αγγλικά ..
    Όπως μπορώ μιλάω .. Στην τελική δεν είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα 500 «ι» και «ε» που βάζετε στις λέξεις .. Δεν είμαι ελληνίδα .. Αλλά όπως πάντα η ελληνική πονηριά .. Να μάθετε από πού είναι ο άλλος .. πως τι και γιατί .. από πού βγαίνει το όνομά το .. κτλ

Όσο για τις ερωτήσεις μου .. Εγώ μίλησα για ένα προσωπικό μου θέμα έτσι όπως το σκέφτομαι και το βλέπω εγώ .. αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αποτυχημένη.. Δεν σας κρίνω γιατί τον άνθρωπο με τον οποίον ήμουν τον αγαπούσα .. !!!!

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι..
    Γιατί δεν λέτε με ειλικρίνεια αυτό που είστε από την αρχή ..
    Γιατί συμβιβάζεστε .. μέχρι να βρείτε κάποιον που ανήκει στο club σας .. Το θεωρώ πολύ ύπουλο … Τι σας φταίνε οι απλές κοπέλες που ακούνε Χατζηγιάννη ??

Αυτά τα είχα γράψει χθες!  

6. ae1969

ae1969 Regular Member

Αυτό θα μπορούσε να σου συμβεί και με κάποιον που θα κοκκίνιζε ακόμα και με μια απλή αναφορά σε BDSM. Δεν νομίζω ότι έχει καμιά σημασία ότι σε άφησε για "να τις βρέχει ή να τις τρώει" μέσω μιας άλλης σχέσης. Κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για ένα άλλο κορίτσι που ακούει Χατζηγιάννη (αν και αυτό το τελευταίο, πολύ για BDSMικό το βλέπω )

7. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

όπως το καταλαβαίνω εγώ η φίλη μας δεν γνώριζε μάλλον για τις προτιμήσεις του φίλου της και ομοϊδεάτη μας. όταν της τις ανέλυσε δεν τις δέχτηκε και υποθέτω ότι το παλικάρι το έκανε αυτό αφού η νεαρά τον είχε ερωτευθεί ή και αγαπήσει κατά δήλωσή της. δύο τα τινά. πρώτον ότι ό,τι έκανε ο νέος ήταν εκ του πονηρού πράγμα κατακριτέο (κάτσε να δέσω το γάιδαρο και μετά λέμε ό,τι έχουμε να αποκαλύψουμε και τι θα κάνει αν μας αγαπάει) ή δεύτερον ότι πίστευε ότι αν δεθεί αυτή η σχέση και αποκαλυφθεί ίσως να μην το πάρει τόσο βαριά. να όμως που το πήρε και μέσα στην πίκρα της θέλησε να πάρει απαντήσεις από εμάς τους μυημένους για το τι θα μπορούσε να είχε κάνει ή του τι έφταιξε. διέκρινα ένα ακόμα γεγονός το οποίο το πήραμε και το ξεσχίσαμε παντιοτρόπως όλοι μας. μπορώ ακόμα να διακρίνω ίσως πίσω από όλα αυτά ότι ίσως και η ίδια να μην ήθελε να παραδεχθεί ότι ίσως της αρέσει το βδσμ. άλλως δεν θα έδινε συνέχεια εδώ μέσα βλέποντας ότι απαντήσεις στα ερωτήματά της δεν παίρνει. λοιπόν καλή μας φίλη ξεκαθάρισε μέσα σου τι συμβαίνει και αν τον αγαπάς και νομίζεις ότι δεν είναι πολύ πολύ αργά μίλησέ του. ανοίξου του κι εσύ και καλό κουράγιο μιας και είναι και επίκαιρη φράση λόγω Όλι Ρέν.

8. mona

mona mea_maxima_culpa

ακριβώς!

9. thaleia

thaleia Contributor

μεταφερω τα λογια του καλου φιλου , του παλαιου και σοβαρου μελους agitator

Το bdsm δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια απλή σχέση! Με μόνη τη διαφορά ότι το κάθε συναίσθημα μέσα σε αυτή είναι μεγεθυμένο πολλαπλά. Δεν αγαπάω, αλλά λατρεύω. Δεν δίνομαι αλλά παραδίνομαι. Δεν εμοιστεύομαι αλλά αφήνομαι. Δεν νιώθω αλλά βιώνω.

χωρις αλλο σχολιο .....

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Ακούγεται πολύ καλό για να 'ναι αληθινό. Δε θεωρώ πως μία σχέση με bdsm στοιχεία προσφέρει, κατ' ανάγκη, πιο έντονα συναισθήματα στους μετέχοντες απ' ότι μία οποιαδήποτε άλλη σχέση. Το βάθος των συναισθημάτων δεν εξαρτάται από το είδος, αλλά από τα άτομα που απαρτίζουν την κάθε σχέση.

11. thaleia

thaleia Contributor

Δεν αγαπάω, αλλά λατρεύω. Δεν δίνομαι αλλά παραδίνομαι. Δεν εμπιστεύομαι αλλά αφήνομαι. Δεν νιώθω αλλά βιώνω.

η αποψη μου ειναι οτι :
    αν απλα αγαπας και δεν λατρευεις
    αν απλα δινεσαι και δεν παραδινεσαι
    αν απλα εμπιστευεσαι και δεν αφηνεσαι
    κι αν δεν ΒΙΩΝΕΙΣ τις καταστασεις

τοτε εχεις μια απλη βανιλα σχεση
    διοτι σε μια bdsm σχεση
    λατρευεις
    παραδινεσαι
    αφηνεσαι
    και
    βιωνεις
    αυτα κανουν τη διαφορα !
    γι αυτο ταυτιζεται η αποψη μου μ αυτη του φιλου agitator

Last edited: 3 Μαρτίου 2010
  12. thelma

thelma Regular Member

Μην τα παραλεμε τωρα οτι οποιος κανει την bdsm σχεση, βιωνει το απολυτο και οι υπολοιποι ειναι λαπαδες.
    Αρκετες βανιλλα σχεσεις εχω κανει και εχω νιωσει ακριβως τα ιδια. Τα συναισθηματα δεν στα δημιουργει το ειδος της σχεσης αλλα το τι εχεις αναγκη να δωσεις και να παρεις εσυ καθε φορα.