Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I think he left me for a "bdsm" girl ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 28 Φεβρουαρίου 2010.

1. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Πριν από καμιά 30αριά μηνύματα είχα γράψει το παρακάτω:
    Αυτό θα μπορούσε να σου συμβεί και με κάποιον που θα κοκκίνιζε ακόμα και με μια απλή αναφορά σε BDSM. Δεν νομίζω ότι έχει καμιά σημασία ότι σε άφησε για "να τις βρέχει ή να τις τρώει" μέσω μιας άλλης σχέσης. Κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για ένα άλλο κορίτσι που ακούει Χατζηγιάννη (αν και αυτό το τελευταίο, πολύ για BDSMικό το βλέπω)

Εξακολουθώ να το πιστεύω.  Δεν φταίει η κάθε "ανωμαλία μας"!

Κατά τ'άλλα εκτός από το ότι "είμαστε ομορφούληδες και λέμε και ωραία αστεία"  (Elfcat), νομίζω ότι το ότι φτάσαμε στις 70+ απαντήσεις ήταν μια προσπάθεια βοήθειας. Μέχρι και συνταγή μαγειρικής μπήκε.  Και βέβαια κάπου ανάμεσα υπήρξαν και μηνύματα που είχαν μέσα τους συμπάθεια και υποστήριξη.

2. cob

cob Regular Member

Απάντηση: I think he left me for a "bdsm" girl ..

Αυτά που σας λέω είναι όλα αλήθεια .. Θα μπορούσε να είχε συμβεί και με κάποιον που δεν είναι βδσμ .. αλλά είναι αυτός και είναι βδσμ .. Το έχω κουράσει το θέμα .. Δεν χωρίσαμε για το βδσμ .. δεν πρόλαβα καν να το συζητήσω μαζί του .. Απλώς μου το είχε αναφέρει .. Το έχω ψάξει μόνη μου .. Έχω κάνει διατριβή πάνω στο θέμα   Απλώς είναι δύσκολο γιατί τον βλέπω κάθε μέρα .. Δεν ξέρω τελικά .. οι σχέσεις είναι δύσκολες .. Και εσείς οι βδσμ άνθρωποι είστε των άκρων.. ή αγάπη και έρωτας της ζωής μου ..ή τίποτα .. τα διαγράφετε όλα με ένα λάθος.. Δεν χωρίζεις με ένα μήνυμα ..αν είσαι τόσο ερωτευμένος όσο λες.. Δεν ξέρω είστε σκοτεινοί.. Δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει τόσο πολύ.. Ίσως και φίλος μου να ήταν θα είχα πληγωθεί το ίδιο .. Είναι ότι αισθάνομαι ότι με πούλησε .. με την πρώτη ευκαιρία.. Τεσ παντ ..Αρκετά ..
    Τι τραβάω και εγώ ... Γελάτε με αυτά που σας λέω.. μάλλον ..
    Αλλά η πληγωμένη καρδιά έχει πάντα δίκιο ..

3. Emma

Emma Contributor

Θα σου δείξω εδώ τί είχα γράψει στο άλλο νήμα σου, που σβήστηκε, καθώς ίσως δεν πρόλαβες να το δεις.

Και θέλω να σου ζητήσω να το σκεφτείς καλά (όσο αντικειμενικά μπορείς αν γίνεται) πριν απαντήσεις: Έχω δίκιο;

Το να επιτίθεσαι σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, που το (πιθανόν) μόνο κοινό τους είναι οι ερωτικές τους προτιμήσεις, είναι από άδικο έως αφελές, ειδικά ενώ το πρόβλημά σου είναι ο πληγωμένος εγωϊσμός.
    Επίσης, ηρέμησε με το "bdsm άνθρωποι" και "bdsm άνθρωποι". Δεν είμαστε κανένα cult. Κάπου τα έχεις μπερδέψει όλα στο μυαλό σου, ψάχνοντας για δικαιολογίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι.

4. cob

cob Regular Member

Αντικειμενικά και λογικά έχεις δίκιο ..   Κατά βάθος και εγώ έχω δίκιο .. αλλά που να το βρω το δίκιο .. Πάντως εσύ είσαι απόλυτα σωστή .. Έτσι θα σκεφτόμουν και εγώ .. υπό άλλες συνθήκες 

5. thaleia

thaleia Contributor

πολυ θα ηθελα ο cob_ανθρωπος να μας ελεγε το λογο για τον οποιο βρισκεται εδω.

6. Nesaea

Nesaea Guest

Μηπως γιατι ευχεται ο πρωην της να ειναι μελος και να τα διαβαζει ολα αυτα? Η απλα το βδσμ ειναι ενας τροπος να τον θυμαται και να "μοιραζεται" καποιο κομματι του ακομα..

λεω τωρα εγω...

7. danos

danos Regular Member

ειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι vanilla ανθρωπε στασου μυγδαλααααααααααααααα 

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. nadu

nadu Regular Member

παντος αφου ειμαστε σκοτεινοι ανθρωποι εμεις του βδσμ σκεφτομαι τελικα να κυκλοφορω με φακο !!!  
    γι αυτο μου αρεσαν οι διαφημισεις της osram !!!
    τωρα εξηγειται !

10. Nesaea

Nesaea Guest

Παντως cob το να μας κατατασσεις μαζι με τους παιδοφιλους εμενα προσωπικα με οδηγει να συμπερανω οτι σου αρεσει να κανεις παρεα με παιδοφιλους και να ανταλασσετε αστεια..μηπως να συνελθεις λιγο?

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. cob

cob Regular Member

xaxaxaxaxxaxaaxxa underherfeet ωραίο το βίντεο Άνθρωποι Άνθρωποι ... χαχαχαχαχχαχαχ Δεν το είχα δει ποτέ .. που σημαίνει ότι το "βδσμ άνθρωποι" είναι δική μου ατάκα .. χαχαααχχαχα
    madlene thanx για το τραγούδι Μ'αρέσει πολύ .. Το κατάλληλο τραγούδι για την περίπτωσή μου
    Πάντως βρίσκω ανταπόκριση .. Το θέμα μου έχει μεγάλη επιτυχία ..