Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

I'm back :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 28 Μαϊου 2010.

1. cob

cob Regular Member

Απάντηση: I'm back  

Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση .. Δική σας κουλτούρα είναι .. απλά μου κάνει εντύπωση το κατάμαυρο μαλλί και το κούρεμα   εγώ είμαι πιο φωτεινή   Η ζωή είναι φώς .. δεν είναι η μαυρίλα που έχετε εσείς .. ούτε αυτό το δέρμα του πεθαμένου .. Αν και δικαίωμα σας να είστε όπως θέλετε ..
    Ο DANOS μου κάνει για σαλεπετζή πάντως  

2. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Βασικά η ζωή δεν έιναι ούτε μαύρη ούτε άσπρη...είναι "κατακόκκινη στα νύχια και στα δόντια". Επίσης, οι περισσότερες απ' τις αιρέσεις που οδηγούσαν τους οπαδούς τους στην αυτοκτονία συνήθως ειχαν λευκό ενδυματολογικό κώδικα, και είχαν στην ονομασία τους καποιο συνθετικό του "φωτεινό/φωτισμένο".

Τι άλλα; Το "sex and the city 2" πως ήταν;

3. cob

cob Regular Member

Δεν υπάρχουν σκλάβοι και αφέντες .. η θεωρεία σας είναι άκυρη .. δεν πρέπει να υπάρχουν ρόλοι στο sex .. έχουμε αρκετούς ρόλους στην πραγματική ζωή ..
    Δεν το βρίσκω καθόλου σεξουαλικό .. δεν βρίσκω καθόλου σεξουλικό τον πόνο .. Η ζωή είναι πιο απλή και πιο κοντά στη γή .. το sex είναι ζωή και ευχαριστήση .. δεν είναι να δένεσε και να κόβεσαι ..
    Και ναι μ'αρέσει το Sex and The City .. είναι πιο κοντά στα πρότυπα των 80% των ανθρώπων ..

4. Animator

Animator Regular Member

Υes, you are.  

5. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά εγώ πουθενά δεν ανέφερα το σέξ. Η φράση "κατακόκκινη στα νύχια και στα δόντια" είναι η πιό πετυχημένη περιγραφή που είχα συναντήσει για τη φύση-'αρα και τη ζωή. Η ζωή δεν είναι όύτε "φώς" ούτε "σκοτάδι"-είναι ένα κλειστό σύστημα όπου όντα επιβιώνουν καταναλώνοντας άλλα όντα. Το 80% προσπαθεί να ξορκίσει αυτό το γεγονός με ταινίες-διαφημιστικά των μανόλο μπλιάχνικ. (ή αλλιώς "τριάντα δισεκατομμύρια μύγες δε μπορεί να κάνουν λάθος: φάτε σκατά").

6. danos

danos Regular Member

ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
    Πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν θα φύγεις με της κλοτσιές , αλλά με της μπουνιές 
    Εκτός αν κάνουμε κανένα συνδυασμό των δυο 
    Αν και μεγαλωμένος στο δρόμο έχω κάνει πολλές δουλειές του ποδαριού
    Από τα 13 μου έχω δουλέψει λαχαναγορά , λαϊκές , παζάρια , αλλά σαλεπιτζής δυστυχώς ποτέ 
    Παρεμπιπτόντως όμως πρόσεξε , έχω δουλέψει και βράδυ σε μαγαζιά και ξέρω από κλοτσιές 

7. cob

cob Regular Member

Danos ο Σαλεπετζής   σου βρήκα δουλειά ..   καλά .. κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν καθόλου χιούμορ .. όχι εσύ Dano