Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

In Memoriam

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 20 Νοεμβρίου 2016.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Πριν από λίγες ώρες ολοκλήρωσε την παρουσία του σε αυτό τον κόσμο ο Δ.Τ.
    Πολυπράγμων, ευρυμαθής και ιδιαίτερα ευφυής, συνέβαλε μέσα από την επαγγελματική και καλλιτεχνική του πορεία στον κόσμο του πνεύματος και της τέχνης.
    Υπήρξε ένας άνθρωπος συγκροτημένος και συνεπής, με σκέψη και επιχειρήματα συμπαγή, στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο διάλογο, κάτι που έχει εκλείψει απελπιστικά στην εποχή μας.
    Ταυτόχρονα, ευαίσθητος στα σήματα κάθε εκδήλωσης της Αισθητικής, στην τέχνη κι όχι μόνο.
    Για μένα υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος που μου γνώρισε τον κόσμο των σχέσεων ασυμμετρίας. Για καιρό, μου έκανε την τιμή να με έχει δίπλα του ως σύντροφο ζωής, ερωμένη, σκλάβα και μούσα του (με έβαζε να τα επαναλαμβάνω με αυτή τη σειρά πολλές φορές κάθε μέρα).
    Όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως στο τέλος αυτής της σχέσης, μου άφησε την πεποίθηση ότι η σχέση που είχαμε ήταν η σχέση που μόνο εμείς, από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, θα μπορούσαν να κάνουν. Και αυτό δεν ήταν μια ψευδαίσθηση ή ένα παραμύθι αλλά η "υλοποίηση" της μοναδικότητας που έχει κάθε ανθρώπινη αλληλεπίδραση.
    Παρά το ότι δεν ήταν μέλος αυτού του φόρουμ, είμαι σίγουρη ότι τον γνώρισαν αρκετοί άνθρωποι που είναι στο "χώρο" των bdsmικων σχέσεων. Και πάντα επέλεγε να μιλά ανοικτά για το αυτό.
    Αποφάσισα να γράψω, όμως, αυτό το μήνυμα για έναν άλλο λόγο - κληρονομιά που άφησε και νιώθω ότι καλό είναι να επανέρχεται ξανά και ξανά: Παρά το ότι ποτέ δεν έβαλε σε συγκεκριμένες λέξεις και όρους τον τρόπο αυτόν συσχετισμού (σε μένα), παρά το ότι δεν είχα την παραμικρή εμπειρία, θεμελίωσε σε μένα την απαράβατη και αδιαπραγμάτευτη αρχή ότι αυτές οι σχέσεις δεν γίνονται ποτέ χωρίς αμέριστο σεβασμό του ενός προς τον άλλο, και πάντα μεταξύ συναινουντων ενηλίκων, μακριά από φόβους, εξαναγκασμούς και αδυναμίες. Μόνο με ελεύθερη αποδοχή του τι συνιστά για τον καθένα ευδαιμονία και ευψυχία.
    Εις μνήμην...

2. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Εάν είναι αυτός που υποθέτω θα συμπλήρωνα, με κάθε σεβασμό, πως πάντα βρέθηκε με την σωστή πλευρά της Ιστορίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αλλά και να μην είναι, είθε να συνεχίσει να προχωρά το δρόμο που εκείνος επέλεξε.

Είμαι σίγουρη πως θα τον θυμάστε για όσο περπατάτε σε αυτή τη Γη με αγάπη, τρυφερότητα και χαμόγελο.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν γνωρίζω τον αναφερόμενο. Φαντάζομαι από τα γραφόμενα ότι μας άφησε., αν δεν κάνω λάθος. Να είστε καλά να τον θυμάστε ίσοι τον γνωρίζετε . Συμπεράνουμε, από όσα λέτε, ότι ήταν άνθρωπος με γνώσεις που μοίραζε οπότε του το ζητούσαν . Σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις κι με επίπεδο στον χώρο.

5. zoie

zoie New Member

Πραγματικός Κύριος. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον μοναδικό χαρακτήρα του, τον πλούτο των γνώσεων του και την καθαρή, χωρίς παρωπίδες, ματιά του στην πραγματικότητα.