Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

It's Christmas time! :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 4 Δεκεμβρίου 2010.

1. thanasis

thanasis Contributor

Δεν είμαι μόνος.

2. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: It's Christmas time!  

Είναι και αυτό μια άποψη αλλά για σκέψου να πέφτουν τα γενέθλια σου μαζί με μια ασήμαντη και ποταπή γιορτή όπως η πρωτοχρονιά... Κανείς δε τα θυμάται!!!   Όχι ότι τώρα πια θέλω δλδ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

3. Afsana

Afsana Batida de coco

Απάντηση: Re: It's Christmas time!  

ειδικα το τριτο ειναι απαισιο!!!! 

4. Sir P

Sir P Regular Member

Απάντηση: It's Christmas time!  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. sk

sk Regular Member

6. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ε,κάτσε ντε να έρθουν και θα ευχηθούμε και 'μεις κάτι με τη σειρά μας

7. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Μα το Δία και τους 12 ολύμπιους, καλα χριστούγεννα!!!!!

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

γενικα οι γιορτες με εκνευριζουν ... ειδικα των Χριστουγεννων
    παντα ευχομαι αν ειναι να χτυπησει την γη κομητης , τσουναμι , σεισμος .. να γινει τα Χριστουγεννα ...
    ειναι μια σοθπερ ηλιθια συμφωνια που εχουν κανει ολοι οι κατοικοι του πλανητη , οτι στις 31 του 12 μηνα καθε ετους , πρεπει ολοι να ειναι χαρουμενοι , χαμογελαστοι , ευτυχισμενοι , ανανεωμενοι πνευματικα και ψυχικα και να μοιραζουν παντου αγαπη ....
    Εεε δεν θελω βρε αδελφε .... θελω να ειμαι μουρτζουφλης γκρινιαρης και απομακρος ... μπορει να μου ερθει η ευτυχιακη λιμπιντο 5 μερες μετα ... λογαριασμο θα δωσω ποτε θα θελω να γελασω ? ....
    Η πρακτικη ουσια του να κανεις ρεβεγιον και ξεφαντωματα στις 31-12ου επειδη ειναι 31-12ου .. ειναι ακριβως η ιδια με το να κανεις κατι αναλογο επειδη εκλασε το γατι ....
    Και ενω ο Γιωργακης με την συμμορια του συνεχιζει να καταστρεφει ανενοχλητος την Ελλαδα , κανοντας ακριβως οπως τον διεταξαν , εμεις θα πρεπει να γελαμε κιολας ... επειδη ειναι Χριστουγεννα ...

9. James_Bondage

Re: Απάντηση: It's Christmas time!  

μου θυμιζει το αλλο που λεει «δε θελω γαϊδαρο σα του γειτονα, θελω να του ψοφήσει ο δικος του».

+1 για το ποστ σου απο κει και κατω.

10. James_Bondage

Re: Απάντηση: It's Christmas time!  

+1000
    επισης στο εκλεψα και το χρησιμοποιησα σα στατους στο φατσό...

11. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

σιγά ρε παιδιά δεν είναι και Πάσχα που είναι εμμετική γιορτή   τα christmas είναι ωραία .. είναι και λίγο "gothic" με το κόκκινο χρώμα παντού  

12. James_Bondage

με τον καταναλωτισμό σε οργασμό, με το λευκο και το κοκκινο παντου ειναι σα το γαυρο... εμμετικότατο.
    Ασε που το κοκκινο του santa αν ξερεις την προελευση του, μετα σε παραπεμπει συνεχεια στην hondro-cola...