Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kαθημερινό ντύσιμο Αφέντρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος dizzyisntacow, στις 14 Αυγούστου 2009.

1. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Re: Απάντηση: καθημερινό ντύσιμο αφένδρας

Αυτοπεποίθηση, αυθόρμητη και όχι "σκηνοθετημένη" κυριαρχική διάθεση, εκ φύσεως και χαρακτήρα δηλαδή ικανότητα να επιβάλλεται δια μέσω του λόγου, των κινήσεων, ακόμα και της στάσης του σώματος, ειλικρινή επιθυμία να ηγείται των άλλων. 'Ενας πολύ συγκεκριμένος χαρακτήρας - προσωπικότητα, όχι μια persona, όχι ένας ρόλος. Ο τύπος του μάνατζερ, ο τύπος που θέλει και ξέρει να έχει το επάνω χέρι στη σχέση. Ο ανεξάρτητος, ο ισχυρός χαρακτήρας. Φυσικά με το ντύσιμο μπορεί να αναδεικνύει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του ένας άνθρωπος, αλλά τα ράσα δεν κάνουν πάντα τον παππά κατά την γνώμη μου.

2. sklabosgiorgos

sklabosgiorgos Regular Member

Απάντηση: καθημερινό ντύσιμο αφένδρας

η φυσικη επιβλητικοτητα ειναι η υπεροψια απεναντι σε ολλους.οτι υπαρχδεςι δεν υπαρχεις ρε μανα μου εισαι σαν ενα τσιγαρο πεταμενο στο δρομο για μενα.εισαι το απολυτο μηδενικο .αυτη η σταση ειναι αποτελεσμα αυταρκειας.δηλαδη οταν ειμαι αυταρκης σε ολα τοτε συνηθως ειμαι εγω ο θεος και τα υπολοιπα ανθρωπινα μυρμηγκια.για να με πλησιασεις πρεπει να εισαι απολυτα καλος απολυτα ευγενεις ειδαλλως δεν εχει τιποτα να μου προσφερεις.υα εχω ολα.αρα μου εισαι αχρηστος.ακομα και αν πεσω καποτε χαμηλα δεν θα ζητησω ποτε τη βοηθεια κανενος.γιατι μετα απο μενα το χαος.ετσι οριζεταο η επιβλητικοτητα.

3. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ μ'αυτό. Αυτό που περιγράφεις εσύ είναι ο ορισμός της υπεροψίας και της αλαζονείας. Αυτό είναι ίσως και μια μεγαλομανία. Μια επιβλητική Κυρία δεν είναι απαραίτητα αλαζονική. Συμβαίνει αυτό που συμβαίνει με κάθε εξουσία στις ανθρώπινες κοινωνίες, υπάρχει η χρήση της εξουσίας και η κατάχρηση, ο ικανός leader και ο αρχομανής ξιπασμένος που καταρέει ως γίγαντας με γυάλινα πόδια μια μέρα εκεί που δεν το περιμένει, ακριβώς γιατί δεν έχει συναίσθηση του πόσο σοβαρή υπόθεση είναι η δύναμη, και κυρίως του ό,τι η μόνη πραγματική δύναμη είναι η εσωτερική. Μόνο αυτή μπορεί να υποτάξει έναν άντρα ή μια γυναίκα ανάλογα. 'Οσο για το αν πρέπει να είσαι απόλυτα καλός και ευγενής δεν το καταλαβαίνω. Φυσικά και πρέπει να'σαι ευγενικός, όχι μόνο στο bdsm, παντού. Θύμα να μην είσαι, καρπαζοεισπράκτορας κάποιου που θέλει μόνο να σε εκμεταλεύεται να μην είσαι. Ευγενής όμως να είσαι.

4. ioan5

ioan5 New Member

συνηθως εφαρμοστα και λατεξ

5. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: καθημερινό ντύσιμο αφένδρας

Αναλόγως σε τι κιλά βρίσκεσαι  

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

7. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Τελικα εισαι πολυ διαστροφικος τυπος underherfeet  

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ρεαλιστης ειμαι φιλε μου.Ρεαλιστης...

9. ae1969

ae1969 Regular Member

Πώς αλλάζουν οι καιροί!

Από μέλος της FDJ (Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας) και περιφερειακό αφεντικό του τμήματος Agitprop της Ακαδημίας Επιστημών (Αναταραχή και Προπαγάνδα), στην Λαοκρατική Δημοκρατία Γερμανίας, βρέθηκε να εξασκεί ένα πλουσιότατο bdsmικό ρεπερτόριο επάνω σε εκατομμύρια ατυχείς (και ουδόλως μαζοχιστές, αλλά κορόιδα) Ευρωπαίους:crazy:

Συγγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα του thread. 

Last edited: 4 Μαρτίου 2010
  10. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

V μπλουζακι, και τοποθετημενο ενα διπλωμενο χαρτονομισμα των 500 ευρω αναμεσα στο στηθεια, ετοιμο για αναληψη.

Παραυθα, ο λογος επιλογης μιας Αφεντρας και ο αριθμος κωλοτουμπων που θα απονεμειθουν, στο συγκεκτιμενο νημα, και για το συγκεκτιμενο λογο και αιτια, ειναι η ομορφια της, και η ελκυστικοτητα που εκπεμπει. Τωρα τι ρουχο θα ηταν καλο να φορεθει, υποκειται στη φαντασια της ωστε να ελκυει. Ο γενικος κανονας ειναι ο τονισμος των προτερηματων, και η αποκριψη σημειων που πιστευει η ιδια, οτι θα μπορεσαν να μην επιφερουν ελξη, υποκειμενικα. Για να συμβαλω στο νημα αν εχω καταλαβει καλα βεβαια την ερωτησι της νηματοθετριας, ενα σημειο αναφορας οπως μια αλυσιδα στο ποδι, η ενα φετιχ βραχιολι αρκει να κινησει την φαντασια για περαιτερω συζυτησι και διευρηνση αναφορας και εντοπισμου επιλογων. Οσο αφορα το πεσιμο των ποδιων, θα πρεπη να ανασηκωσει η ιδια τουλαχιστον το ενα αρχικα, για να ερθει πιο βολικα. Τα αλλα ολα επερχουνται.

11. sniper1900

sniper1900 New Member

το πιο βασικο τα ποδια της τι παπουτσια φοραει τι καλσον φοραει
    και πολυ βασικο το περπατημα οσο πιο θηλυκο τοσο πιο ερεθιστικο
    αν καθοταν κιολας σε ενα παγκακι και εβγαζε την μια γοβα να τριψει το ποδι της
    τοτε να δεις συμμετοχη που θα ειχες  

12. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

εγω θα μιλησω γενικα για ντυσιματα ανθρωπων που ειτε ανηκουν στην βδσμικη κοινοτητα πολυ, λιγο η καθολου! Τα παντα ειναι θεμα του τι εκπεμπεις, οπως ειπαν κ προλαλησαντες, αλλα και αν η προσωπικοτητα σου, σου επιτρεπει να ''*το φορας το ρουχο*'', κ οχι ''να σε φοραει'', κοινως να σε καπελωνει!
    Εννοω οτι αν κατι σε εκφραζει απολυτα κ το εχεις που λεμε, τοτε μπορεις να το αναδεικνυεις κ να του προσθετεις πολλα συν! αν δεν , τοτε οτι κ να φορεσεις, δεν πειθεις κανεναν, κοινως πολλες φορες τα ρουχα δεν κανουν τον παπα! Βεβαια υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις, κ οι ανθρωποι που οτι κ αν φορας ,επειδη το θελουν πολυ, σε φανταζονται οπως αυτοι θελουν, κ ερεθιζονται ,κλπ!
    Παντως εαν θελεις να εμπνεεις, κ να κανεις ευκολα γνωριμιες στην καθημερινοτητα σου κ να δινεις το στιγμα σου,σαφως κατι ελιτιστικο, διαφορετικο ,ισως κ μοναδικο (αναλογα τα εσοδα σου) θα ηταν υπεροχο για οσους θα ενδιαφερονταν!
    Γενικα το μαυρο χρωμα σε πολλες εκδοχες υφασματων,δινει ενα στιγμα αφεντρας-ντη ντομ πολυ γενικα,νομιζω, κατι πιο λαικο για απηχηση σε αλλα στρωματα κοινωνικα  ,για απλο ντυσιμο, δερματινα,βυνιλ, λατεξ ,κλπ! η ισως στυλ cowgirl να μετραει, τζηνς,ζωνες με χοντρες εγκραφες ισως η ακομη κ καρο πουκαμισα.(αλλο στυλ) παντως να εχεις το νου σου, παντα κατι ''λιγο τραβηγμενο'' μετραει
    κ βεβαια το κλασικο σταυρωτο μαυρο ριγε κουστουμι σε αντρικο στενο στυλ!!
    οσο για τα ποδια ,καλσον, μποτες,κλπ, δεν αναφερομαι καθολου,πιστευω οτι ξερεις επακριβως τι χρειαζεται, κ σε τι ποσοτητα..

Last edited: 4 Αυγούστου 2010