Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kissing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 12 Φεβρουαρίου 2009.

1. Απάντηση: Kissing

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

3. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Kissing

4. Απάντηση: Kissing

5. vautrin

vautrin Contributor

6. Mortuus

Mortuus ‎‎

Απάντηση: Re: Kissing

άν εξαιρέσεις τους Καρκίνους με τους οποίους υπάρχει μέν έλξη και τρομερά κοινά, αλλά μέχρι τώρα δε τους κατάφερα για σχέση, συμφώνω με τα άλλα δύο. Με τους Παρθένους ταιριάζουμε περισσότερο, το μοναδικό που μας χαλάει είναι η τελειομανία και η υπεραναλυτικότητα τους (κάτι που δυστυχώς οδηγεί σύντομα στο χωρισμό). Ζυγούς έχω φάει στη μάπα απίστευτα πολλούς, άν κι αρχικά έχουμε πολύ χημεία, τελικά είναι ασταθές ζώδιο (του αέρα), και δεν κάνουν για σχέση.

Και για να είμαι ontopic, τρελένομαι για γλωσσόφιλα, πραγματικά μπορώ να φιλιέμαι με τις ώρες με κάποια, αρκεί να ξέρω ότι το γουστάρει κι εκείνη. Ακόμα περισσότερα άν της έχω βάλει δάχτυλα κάτω και γλύφουμε τα υγρά της μετά και οι δύο. Αλλά μαντεύω δεν είμαι ο μοναδικός που γουστάρει να φιλιέται σαν λυσσασμένος...

7. thanasis

thanasis Contributor

8. friday

friday New Member

9. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

10. sleeper