Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kissing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 12 Φεβρουαρίου 2009.

1. brenda

brenda FU very much

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Είναι η βάπτιση των εραστών σε κολυμβήθρα απ' ανάσες. Κάθε τσάκιση των χειλιών και μια γη προς εξερεύνηση. Το πρελούδιο των κορμιών που αδημονούν για σταύρωση.
    Ένα βλέμμα να συγκρούεται με τ' άλλο, οι χτύποι να ουρλιάζουν σιωπηλά, οι φλέβες και τα νεύρα να πάλλονται σαν super nova λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.
    Δίχως στρατηγικές, χωρίς σχέδια ή σκέψεις...το κεφάλι πλησιάζει σταθερά και οι διαστάσεις συστέλλονται, τα χέρια πλέκονται στη μέση και στο λαιμό, σαν θηλιά που πεινάει για δέρμα.
    Το κάτω χείλος να "περιπαίζει" τ' άλλο στόμα, για ν' αυξήσει την δίψα....Μια δαγκωνιά...αναπάντεχη...που να κάνει το εσωτερικό του να ματώσει...

...Κοινωνία...

Το κεφάλι να γέρνει απαλά στ' αριστερά και να φωτίζεται το ένα τρίτο του προσώπου...Στοργή, πόθος, βια, προστασία να χορεύουν στη γλώσσα και στα δάχτυλα...
    Η πείνα να θεριεύει, ένα βήμα απ' τον θάνατο της έλλειψης...Να τρίζουν τα σωθικά απ' την επιθυμία...Το χέρι τώρα τυλίγεται στο σβέρκο και προστάζει τα χείλη, σε μαρτυρικό προσκύνημα...
    Τα πόδια κλοιός που φυλακίζει τους δυο, εξοβελίζοντας κάθε άλλη σκέψη ή παρουσία...Κάποιους, τρία πράγματα τους στοιχειώνουν περισσότερο απ' οποιοδήποτε σημάδι, πόνο ή έκφραση εξουσίας...
    Ένα φιλί, μια αγκαλιά και κάποια που μέσα στο στέρνο τους κουρνιάζει, όταν πια δεν το περίμεναν...Όταν οι αναπνοές δεν θέλουν να έχουν άλλη επιλογή, απ' το κατακρημνιστούν παρέα...
    Απρόσμενα...Ν' αναστηθούν και να σαπίσουν σ' ένα παγκάκι, σ' ένα ανώνυμο δρομάκι...Κάτω απ' άπειρα μάτια που δεν είναι ικανά να διακρίνουν τίποτ' άλλο παρά μόνο τις σκιές τους...

Να τι είναι το φιλί για μένα, ένα κουρέλι ζωής που κέρδισε το χάος απ' την νύχτα και απέβαλε το Έρεβος σε κοφτερά σεντόνια...
    Λίγα πράγματα έχω να θυμάμαι στη ζωή μου σαν σπάνια, πολύτιμα...Ανάμεσα σε κείνα τρία ζευγάρια χείλη, απ' τα οποία αρνιόμουν ν' απομακρυνθώ...
    Ότι ακολούθησε μετά, κάποιοι ίσως και να τ' ονόμαζαν αβυσσαλέο πάθος, μπορεί κι έρωτα...Εγώ απλά το έλεγα χαμηλόφωνα - και μόνο στον εαυτό μου - μι' άχρονη επιστροφή στο "σπίτι" μου, που ποτέ δεν μου ανήκε...

Last edited: 5 Απριλίου 2016
  3. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

4. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

5. lotus

lotus Silence

6. lotus

lotus Silence

7. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

(χωρίς φώτο)

.. Να φιλάς έτσι, ώστε στο τέλος να πονούν τα χείλη σου ..

(Σημ: τα πάνω χείλη ...  )

8. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Παιδικό φιλάκι, σαν αυτά που δίναμε στο Δημοτικό που κλείναμε σφιχτά τα μάτια και κάναμε duck face...

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

10. daniela100

daniela100 FREE-DOM

11. lexy

lexy .ti.va.