Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Let's talk about Fight Club

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Wild Nicole, στις 16 Νοεμβρίου 2015.

1. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

3. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Αυτοαναιρούμενη δημοσίευση.

4. δυνατό κείμενο, γεμάτο συναίσθημα, χωρίς να ξεχειλώνει...
    δε μ έχουν μαστιγώσει ποτέ (εκτός από ..μισή φορά, η οποία και σβήστηκε αμέσως απ τη μνήμη μου, το ξέρω ως πληροφορία), ωστόσο αυτό το κείμενο μου είναι εξαιρετικά οικείο...
    η ζωντανή και λεπτομερής περιγραφή βοηθάει, βέβαια, αλλά βρήκα πολλά κοινά στοιχεία όπως το τριπάρισμα με το μυαλό ή με μυαλό+σώμα, η προσμονή+σκηνοθεσία, η επένδυση στο σεξ, η ανάγκη για διέξοδο...αρρώστιες, φρικτές συζητήσεις κ νοσοκομεία...

Last edited: 16 Ιανουαρίου 2016
  5. Dean

Dean Regular Member

You do not talk about Fight Club!

6. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Καποιες φορές που το μαστίγιο πηγαινει σε σταθερό δυνατό και γρήγορο ρυθμο, κλιμακωνει γρήγορα την αίσθηση και το (απειρο) άτομο που το δέχεται αρχίζει να χάνει τον έλεγχο που διατηρούσε μεχρι στιγμής. Αρχίζει λίγο ο πανικός και τα νιώθει όλα παρα πολυ έντονα. Εκεί πρέπει να καταλάβει αυτός/ή που ρίχνει οτι είναι ωρα για χαμήλωμα τονων ή/και διάλειμμα 1 λεπτού οχι παραπανω. Εαν το άτομο που δέχεται είναι θαραλλεο ή ξέρει να πειθαρχεί στον εαυτό του μπορεί κάλλιστα να δώσει την συναίνεση για συνέχεια ή διαφορετικα να ζητησει ληξη του μαστιγωματος.