Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Limbo

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 13 Μαϊου 2020.

?

Πώς θα αντιδρούσατε μέσα στη Limbo;

1. Θα συνέχιζα να εκτελώ τα tasks που μου έχουν ανατεθεί

20,0%
  2. Θα συνέχιζα να στέλνω αναφορές

20,0%
  3. Θα συνέχισα να τον/την υπακούω μέχρι ενός σημείου (αναπτύξτε)

0 vote(s)
    0,0%
  4. Μέχρι να με αποδεσμεύσει του/της ανήκω, μπορεί να θέλω να του/της ανοίξω το κεφάλι αλλά θα υπακούσω.

10,0%
  5. Θα συνέχιζα να του/της δίνω tasks και να περιμένω αναφορές

0 vote(s)
    0,0%
  6. Θα εξακολουθούσα να έχω την απαίτηση να με ικανοποιήσει με τον τρόπο που θέλω.

0 vote(s)
    0,0%
  7. Του/της δίνω χρόνο να το ξανασκεφτεί, μέχρι τότε απλά *μόνο* μιλάμε.

0 vote(s)
    0,0%
  8. Παλιά στο Τέξας, πέταξε το πουλί πάει στη στεριά την αντικρινή

80,0%
Multiple votes are allowed.
  1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Διάβασα διάφορα για την τιμηση των επιλογών που μου φάνηκαν ,για να πω την αμαρτία μου, πολύ ηθικοπλαστικα.
    Η όποια επιλογή κάνει τις στη ζωή του δεν συνεπάγεται την αιώνια τήρηση της, την μη αναίρεση της με μια νέα επιλογή.
    Τα πάντα ρει στη ζωή, οι καταστάσεις και οι συνθήκες διαρκώς μεταβάλλονται , όπως και οι επιλογές που προκύπτουν εξ αυτών.
    Και η σχέση , ντιες ορ νοτ μία συνθήκη είναι...

2. sigh

sigh .

Όταν το ενδιαφέρον για τον Έτερο, δώσει τη θέση του στην συνήθεια, η σύνδεση έχει ήδη κοπεί.
    Οπότε το κάθε τυπικό, μολονότι τιμά τις επιλογές του σχετίζεσθαι, από την στιγμή που δεν υφίσταται ουσιαστικά σχετίζεσθαι, μένει μετέωρο, σαν κούφιο τελετουργικό που περιμένει την "υπογραφή" του τέλους.

3. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Ορισμένες επιλογές δεν έχουν να κάνουν με το ποιος βρίσκεται απέναντί μου αλλά με το ποια είμαι εγώ. Ενδεχομένως να ισχύει το ίδιο επίσης για το άλλο πρόσωπο, στην προκειμένη τον Κ από τον οποίο υποθετικά έχω ζητήσει αποδέσμευση. Αν τα πάντα στο ποια είμαι εγώ ήταν ρευστά και μεταβάλλονταν διαρκώς αναλόγως συνθηκών - αν και εδώ κάποιος θα έπρεπε λίγο να πει κάτι για τις συνθήκες, τι εννοούμε με "συνθήκες" τον καιρό, την διάθεση, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά, όλα τα παραπάνω και μερικά ακόμα; Δηλαδή οι επιλογές μου είναι conditional upon whatever βρέξει ο ουρανός; - θα είχα πρόβλημα θεωρώ, τουλάχιστον με την μέση μου, συνέχεια να χρειάζεται να στρίβω, χα χα, και αν μέσα σε όλα τα αενάως μεταβαλλόμενα το μόνο σταθερό ήταν οι δικοί μου σκοποί ή οι ανάγκες μου, θα ήταν ο.κ. αυτό και μπράβο μου που θα ήμουν με ανοιχτούς ορίζοντες;