Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

locked in lockdown

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος soco, στις 20 Μαρτίου 2022.

1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

2. Brt

Brt #ολαπολυ

ότι συνεννοήθηκαν τώρα αυτές, και πάνε για τρίο.

@Koproskylo μην σκας παιδί μου, το έχω φτιάξει εξελοφυλλο με τις φόρμουλες έτοιμες. Στήλη «τιμωρία», στήλη «βραβεία», στήλη «ολικό άθροισμα».  

Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2022
  3. soco

soco The master of your sοul

Μέρος 8

-Ελάτε Κορίτσια πάμε πάμε Τελείωσε το διάλειμμα. Θα σου κάνω μία ερώτηση Φαίη πόσο άνετα νιώθεις.

-Αρκετά.

-Τώρα αφού νιώθεις άνετα δύο πράγματα πρώτα κάθε φορά όπου θα μου μιλάς δεν τους παιχνιδιού θα πρέπει με απευθύνεις ως κύριο ή κάποιον άλλον τίτλο ο που δηλώνει ότι είσαι κατώτερη μου.Το δεύτερο είναι Αν είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα.

-Με το επόμενο βήμα εννοείτε κύριε; sex μαζί σας;

- Όχι’ ακόμα’ .Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει και εκπαίδευση σου ταυτόχρονα τα παιχνίδια οπότε θα είναι σαν μες στο σχολείο θα Μάθεις κάτι πράγματα και στο παιχνίδι του επόμενου session θα εξεταζεσαι.

- Μάλιστα κυρίε τι θα μου κάνετε δηλαδή;

- Το πρώτο και το βασικό ή να καταλάβεις ότι Όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται αρκεί να το θες εσύ .

-Μα Κύριε αυτό που θέλω εγώ είναι να είστε εσείς χαρούμενος.

-Λάθος απάντηση και κάποια τόσο μικρή και φρέσκια σε αυτό το χώρο Σημασία έχει τι πραγματικά θες κάτι το οποίο Στο είχα πει και στο τραπέζι.Και αυτό το λόγο παίρνεις ένα βαθμό ποινής.

-Μάλιστα κατάλαβα.

- Στο τραπέζι είπαμε τη λέξη ασφαλείας. Ποια είναι η λέξη ασφαλείας;

-Μπανάνα .

-Μπράβο πολύ καλά. Θες να δεις κάτι άλλο ή να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε. Επίσης ξέχασες μετά από τη λέξη’ μπανάνα’ να Πεις κύριε ή κάτι άλλο .Οπότε Άλλος ένας βαθμός ποινής για σένα.

- Αφέντη συγνώμη. Δεν θα επαναληφθεί.

-Το ελπίζω. Για σένα. Τώρα θα κάνουμε το πρώτο μάθημα Το οποίο είναι να μάθεις τα όριά σου αλλά όχι με κάποιο περίεργο τρόπο είναι απλή γυμναστική Αλλά εσύ θα μου λες πόσο μπορείς. αν τελειώσει το πρόγραμμα όπου Εσύ έχεις επιλέξει χωρίς να έχεις αποτύχει κάπου τότε έχεις πάρει μία νίκη χωρίς να χάσει η άλλη. Αλλά αν να αποτύχεις έστω και σε 1 τότε έχει ποινή Και αν θυμάμαι καλά είσαι μόνο μία μακριά από το να κοιμηθείς κάτω.

Εκείνη τη στιγμή και οι τρεις τους έφυγαν από το υπόγειο και πήγανε στο ισόγειο σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν διαμορφωμένο γυμναστήριο .

• Κυρίε πάω να φορέσω τα ρούχα της γυμναστικής και έρχομαι.

Η Λυδία πήγε στο δωμάτιο έβαλε ένα κολάν ένα μουστάκι και αθλητικά παπούτσια και πήρε ένα αντίστοιχο σετ για τη Φαίη.

• Αφέντη έφτασα και έφερα και μερικά πράγματα για την μικρή μας φίλη

• Έξοχα !
    Η Φαίη Άρχισε να Ντύνεται. το κολάν ήταν okay τα παπούτσια στο νούμερό της αλλά το μπουστάκι ήταν πολύ μεγάλο Οπότε αποφάσισε να μην το φορέσει.

- Πολύ καλά. Βγάλτε τα κολάρα σας και οι δύο.

-Για ποιο λόγο κύριε. Ο σκοπός του δεν είναι να το φοράω.

- Ναι είναι αλλά είναι πιο ασφαλές να κάνεις γυμναστική χωρίς αυτό .

-Ευχαριστώ κυρίε.

- Τώρα ξεκινά με διάδρομο. Πόσο μπορείς;

- 10 λεπτά στα 7 χιλιόμετρα με 3% κλήση

- Ωραία πάμε!

- 3,2,1, στοπ. Μπράβο τα έβαλες το ζέσταμα. Πάμε τώρα για στήθος.

- Μάλιστα κύριε. ότι επιθυμείς.

- Ωραία κάτσε στον πάγκο και πες μου τι πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις

- 3 σετ 10 επαναλήψεις με 20 κιλά μαζί με την μπάρα.

- Πολύ καλά να σου θυμίσω τώρα ότι αν δεν μπορείς και χρησιμοποιείς τη λέξη ασφαλείας Δεν υπάρχει τιμωρία .Ενω Αν σταματήσεις και δεν έχεις χρησιμοποιήσει τη λέξη ασφαλείας τότε θα υπάρξει τιμωρία.

-Μάλιστα κύριε. Πάμε! 1 ,2,3,

Στο τρίτο σετ στην πέμπτη επανάληψη φώναξε.

- Μπανάνα

Τότε ο Λάκης που ήταν από πάνω της όλη την ώρα πιάνει την μπάρα τη βάζει στη θέση της.

- είσαι καλά θες κάτι πες μου

- Όχι κύριε. Απλά ένιωσα μία αδυναμία .

- κανένα πρόβλημα θες να συνεχίσουμε ή όχι

- Ας αρχίσουμε αφέντη .

- Τσουλί πήγαινε να φτιάξεις κάτι να φάμε. Και θα φάμε όλοι στο τραπέζι.

- Μάλιστα κύριε πάω τώρα.

- Ωραία Αφού θες πριν κλείσουμε λίγο σανίδα Πόσο πιστεύεις ότι μπορείς;

- Ενάμιση λεπτό αλλά μπορεί και παραπάνω.

- Πες μου ακριβώς τι θες

-Ενάμιση λεπτό και μπορώ να ζητήσω επέκταση Κ.

-Είσαι σίγουρη για την επέκταση.

- Μάλιστα κυρίε.

-3,2,1 Πάμε.

-Είσαι στο ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα 10 ακόμα

- Θέλω να το πάω στα δύο λεπτά κυρίε.

- Είσαι σίγουρη.

- Ναι κύριε.

- Πολύ καλά έχεις 35 δευτερόλεπτα ακόμα.

Τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ήταν από τα πιο μακρά 30 δευτερόλεπτα της ζωής της μέχρι τα επόμενα.Λίγο πριν αρχίσει Ο Λάκης χαμογελαστός να αρχίσει να μετρά αντίστροφα η Φαίη ακουμπάει το γόνατό της στο έδαφος.

Μέρος 8 τέλος

4. Brt

Brt #ολαπολυ

Να πάμε για session, και να καταλήξουμε σε ώρα γυμναστικής. Μην τις βάλει να παίξουν κανένα μαντήλι όπως τον κόβω.

5. Vakhos

Vakhos Regular Member

Ντύθηκε Μπαρμπαγιώργος η Λυδία;.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αθλητικό μπουστάκι εννοεί, μάλλον.   

7. soco

soco The master of your sοul

Μέρος 9

Αφού πήγαν να φάνε .Ο Λάκης άρχισε να εξηγεί ότι έφτασε στο όριο

-Αφού Έφτασες στο σημείο να έχεις πέντε βαθμούς τιμωρίας μετά το φαγητό θα καταλάβεις τι σημαίνει.

-Θα περιμένω κυρίε.

Αυτά είναι στην τραπεζαρία και εκεί πέρα βλέπουμε ένα πιάτο πάνω στο τραπέζι και Δύο μπολ στο πάτωμα.Το ένα δεξιά και το άλλο Αριστερά από την καρέκλα.

-Το φαγητό είναι έτοιμο μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα κυρίε .

-Όλα καλά σέρβιρε όπως πρέπει.

Τότε εκείνη τη στιγμή βάζει φαγητό στο πιάτο και μικρότερες μερίδες στα δύο μπολάκια τι χάρτης δεξιά της καρέκλας γονατιστή .Τότε Λάκης κάνει νεύμα στη Φαίη να πάει να κάτσει αριστερά του και αυτή ακολούθησε την εντολή . Μόλις κάθισαν ο Λάκης Έβαλε χειροπέδες και στις δύο .

-Τώρα φάτε

- Τα χέρια μας είναι δεμένα χέρια κύριε.

- Με δεμένα χέρια θα φάτε.

Και τότε τρώγανε το φαγητό τους ο Λάκης με μαχαίρι και πιρούνι πάνω στο τραπέζι ενώ

τα κορίτσια γονατισμένα με τις φάτσες τους μέσα στα μπολ προσπαθούν φάνε χωρίς να λαιρόσουν. Μόλις ο Λάκης Τελείωσε το γεύμα τράβηξε ταυτόχρονα από τα μαλλιά και τις δύο.

-Τώρα η μία να καθαρίσει την άλλη που είστε χάλια ώστε να φάτε και γλυκό.Και τα κορίτσια ξεκίνησαν παθιασμένα να φυλάει η μία την άλλη όσο να καθαρίσουμε τα στόματα τους και να είμαι έτοιμη για το γλυκό.

-Είμαι καθαρή.

-Και εγώ

Εκείνη τη στιγμή ο Λάκης κατεβάζει το φερμουάρ του και Βγάζει το γλυκό

-Ξεκινήστε το Δεν ξέρω ποια από τις δυο σας θα φάει γλυκό Αλλά και οι δυο σας θα φάτε κάτι.

Από κείνη τη στιγμή και τα δύο κορίτσια παλεύουμε τα σώματά τους πια θα φτάσει πρώτη στο έπαθλο και να αρχίσει να το κουνάει.Χτυπιόταν και οι δύο για 5 λεπτά περίπου ώσπου ηλίθια έχοντας πάρει καλύτερη θέση έφαγε το γλυκό κανονικά και το κατάπιε γρήγορα γρήγορα για να μην πάρει καθόλου η άλλη .

-Μπράβο σου κουταβάκι σήμερα τελείωσα οπότε πάμε για ύπνο η μία να πάει πάνω που ξέρει ότι θα κοιμηθεί στο δωμάτιο η αλλη έρχεται μαζί μου τώρα κάτω για να κοιμηθεί στο κλουβάκι της .

Η ξεκινάει και πάει στο δωμάτιο.Και άλλοι τον ακολουθεί . με το που φτάνουν κάτω ο Λάκης κάθεται στο θρόνο Τότε έρχεται η άλλη.

-Σήμερα θα κοιμηθείς να στο κολλήσει αυτό εδώ πέρα στο Κλουβί που είναι μέσα στο πάτωμα χωρίς άλλο περιορισμό.

-Ευχαριστώ πολύ κύριε .

Τότε ο κύριος Τι βάζει μέσα στο κλουβί λίγο πριν κλείσει την πόρτα δίνει ένα Ενθύμιο ένα Γλυκάκι για να έχει κάτι για το βραδυ να τρώει.

Μέρος 9 τέλος