Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

loser

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 15 Φεβρουαρίου 2011.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: loser

Κοίτα να δεις περιγραφή το subidio!!!

2. kati

kati Regular Member

Σας ευχαριστώ όλους. Τόσο εκτενές λογοτεχνικό κείμενο είχα να γράψω από τις πανελλήνιες!

jorge1970 η καλή μαλακία είναι σαν το ουϊσκι, θέλει το χρόνο της για να ωριμάσει

Όσο για την ηλικία που ξεκινάνε να αυνανίζονται οι γυναίκες δεν γνωρίζω, εγώ όμως φαίνεται οτι άργησα, με αποτέλεσμα να καταλήξω αναπληρώνω έπειτα  

Τώρα που το σκέφτομαι, θα ανοίξω poll

Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2011
  3. Πολυ καλη η ιστορια σου. Εχω σχολια σε μερικα σημεια αλλα αργοτερα  

4. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Re: loser

Ο cornilios παρακαλείται πολύ να αποφύγει τα σχόλια!    

5. Απάντηση: loser

Νηματοθέτρια, να βάλω μιαν αγγελία σχετική με το τόπικ?

6. Animator

Animator Regular Member

Τον τίτλο του θέματος δεν καταλαβαίνω μόνο. loser με ποια εννοια;
    Κάτα τα άλλα ωραιο κειμενάκι.  

...
    Μαλακία - Φρικηπαίδεια

7. Ninevi

Ninevi Regular Member

Και μετά σου λέει ότι οι γυναίκες και δεν βλέπουν τσόντες και δεν αυνανίζονται. Κάνει και καλό στην υγεία, εύγε!
    (Για την κοινωνικότητα δεν ξέρω αλλά είμαι δηλωμένη μοναχική όσο και νάρκισσος, οπότε Ι don't give a fuck, κυριολεκτικά συνήθως).

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. DragonLady

DragonLady Regular Member

Ομορφο κείμενο kati μου , μπράβο !!!!!

---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:07 ----------

Ω ναι κάνει καλό στην υγεία , κυρίως στην ψυχολογική !!!!!

9. heeler

heeler Regular Member

Πολύ ωραία και ζουμερή αφήγηση kati!
    Εύγε! Πολύ ωραίο!!!

10. drop

drop New Member

Πάντως, έτερον εκάτερον..έχω διαπιστώσει πως όσο κα(υ)λύτερα ειναι τα γαμίσια τόσο η μαλακία πάει σύννεφο!!
    ποσο δικιο εχεισ

11. jorge1970

jorge1970 Regular Member

στην περίπτωσή σου ναι.

Σαν αγοράκι που ξεκίνησα νωρίτερα όμως, σου λέω ότι και οι "πρώιμες" μαλακίες μπορεί να είναι επίσης γαμάτες!
    Για την ακρίβεια, η πρώτη μου μαλακία ήταν και η καλύτερη ever! Δεν ήξερα ακριβώς τι έκανα μεν, αλλά ένοιωθα μια ενστικτώδη τάση να χαϊδεύομαι και η ηδονή της εκσπερμάτισης ήταν πρωτόγνωρη φυσικά αλλά και τόσο έντονη που δεν ξανάνοιωσα ποτέ κάτι παρόμιο έκτοτε   (κι ας το προσπαθώ πολύ ρε γαμώτο ...   )