Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Νοεμβρίου 2010.

?

Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

1. Ναι, αμέ.

132 vote(s)
    68,8%
  2. Χλωμό.

60 vote(s)
    31,3%
  1. Απάντηση: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Νομίζω πως όχι, αν και έχω δει να συμβαίνει (σπάνια βέβαια). Ίσως να είναι και θέμα ιδιοσυγκρασίας και αυτοσυγκράτησης.

2. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Εσύ δηλαδή αν είσαι σε μονογαμική σχέση γενικά μπορείς κι αντιστέκεσαι στους πειρασμούς, φτάνει να μη σου πει κάποια πως σε θεωρεί φίλο, γιατί τότε δεν κρατιέσαι με τίποτε;  

3. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ναι, ένας άντρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι. Λέγονται fuck buddies.

Αν κάνεις σεξ με όλους, το σεξ παύει να αποτελεί μεταβλητή. Δοκιμάστε το. 

5. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Και βέβαια σε αντιλαμβάνομαι. Μ'έχεις για βλάκα;

Λέμε, δηλαδή, σα ζευγάρι: Οκ, έχουμε φίλους / φίλες, οπότε είναι πιθανόν να πηδιόμαστε, και δεν υπάρχει εξαπάτηση. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή σε τίποτα δεν πλησιάζει τη φιλία η οποία ΔΕΝ έχει το σεξ ως πρόσθετο κίνητρό της (θα έχει και διάφορα άλλα, surely).

Και τώρα με πήραν ένα τηλέφωνο απ'τη δουλειά με ένα εξοργιστικό νέο, και θέλω να βγω με το οπλοπολυβόλο να καθαρίσω μερικούς συνταξιούχους που βγάζουν βόλτα τα πεκινουά τους. Σας αφήνω να ψηφίσετε  

6. devine_sub

devine_sub Contributor

Καταγγέλλω διάκριση κλπ κλπ. Θα επικοινωνήσει μαζί σας ο νομικός μου σύμβουλος δια τα περαιτέρω.

Από τη στιγμή που δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας, ναι. Αλλιώς είναι ανώριμος και δεν ανήκει δίπλα μου. Δεν μπορεί / αξίζει να σταθεί δίπλα μου.

{Αυτό το "σε φυστίκωνε" δε μου πολυ-αρέσει. Άσε που, μπορεί να τον φυστίκωνα εγώ.}

Δε θέλω να εξηγήσω τι συμβαίνει στην επαρχία. Πάντως, εγώ έχω βγει έξω με τις φίλες του και δεν έχουμε καθόλου προβλήματα. Μια χαρά κοπέλες είναι. Κι εκείνος βγαίνει κάποιες φορές μαζί τους, και συνεργάζεται πολλές φορές ακόμα ... και κάποιες που μένουν Αθήνα του τηλεφωνούν όταν έρχονται κλπ.

Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ήταν κλεισμένος σε μοναστήρι πριν γνωριστούμε.

Όπως επίσης και κανγκουρώ.   Σύνελθε!

Ακριβώς το αντίθετο είπα. Οι σχέσεις, είναι μονογαμικές επειδή {ή για όσο διάστημα} το θέλουμε εμείς να είναι. Όταν πάψουμε να το θέλουμε, δεν έχει σημασία αν θα έχουμε φίλους ή μη: αυτό που είναι να συμβεί, θα συμβεί. Και η αιτία, δε θα εντοπίζεται στη φιλία, αλλά στη βαθύτερη ανάγκη για ... αυτό που δεν προσφέρει ο/η σύντροφος.

Δεν ξέρω αν πήρες είδηση ότι προκλήθηκε πανικός!  

{Θα έλεγα "οργασμός απαντήσεων" αλλά θα παρεξηγηθεί ...}

7. DocHeart

Nαι, έχω friendship fetish.

Μα όχι βέβαια, σεβαστέ φίλε μου. Απλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνω μαζί της για 2 καφέδες το μήνα και να μη μου περνάει απ'το μυαλό οτι μπορεί να φτάνει σε οργασμό δαγκώνοντας τα δάχτυλά της.

Δε σημαίνει οτι κάποτε θα το διερευνήσω. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, the sex thing is already out there. Με μένα και με σένα δεν είναι. Θέλω να σε δω γυμνό όσο θέλεις να με δεις κι εσύ, τουτέστιν καθόλου. Πίνουμε μπύρες για τις μπύρες. Ενώ εγώ και αυτή, πίνουμε μπύρες για τις μπύρες, αλλά και επειδή δε μπορεί να αντισταθεί στην τριχωτή πλάτη μου, ενώ κι εγώ ταυτόχρονα βρίσκω το ελαφρώς αλλήθωρο βλέμμα της αινιγματικό.

ΕΙΠΑ: Πάω για ύπνο.

8. KloKlo

KloKlo Regular Member

Έχω και εγώ τον ίδιο πόνο αγαπητέ μου..και φιλία άντρα-γυναίκας υπάρχει μόνο μαζί και με σεξ.... χωρίς αυτό εγώ απαντώ κατηγορηματικά ΟΧΙ.
    Που είναι καλέ το όχι;΄
    ¨Ενα ''χλωμό'' χλωμό είδα και το πάτησα η καψερή, ενώ θέλω να πω ότι φιλία μεταξύ των 2 δεν πιστεύω να υπάρχει....χωρίς σεξ φυσικά...Πάντα στην μια ακρούλα του φτωχού μυαλού τους σκεύτονται το πως θα σε καταφέρουν να σε ρίξουν στο κρεβάτι....Άρα.. ψηφίζω το όχι.... Πόσο είναι τώρα το σκορ; 

9. devine_sub

devine_sub Contributor

Σόρι, με γυναίκες δεν συνεργάζεστε στη δουλειά σας; Εκεί δεν παίζει το ίδιο;  

Είναι το πιο χαζό επιχείρημα που έχω ακούσει ποτέ! Επειδή κάποιος έχει καύλες και σκέφτεται πώς φτάνει σε οργασμό η απέναντι ... ξεκόβει για να μη μπαίνει στον πειρασμό;

Μήπως να κλειστείτε σε κανένα μοναστήρι;
    Μήπως να βάλουμε κι εμείς μπούργκα για να μην σας εισάγουμε εις τον πειρασμό;

Θέλω να πω κι άλλα, αλλά θα επιδείξω αυτοσυγκράτηση ...  

10. DocHeart

ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ!

Ορίστε, το happy end μιας "φιλίας"...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. DocHeart

12. Seduction

Seduction Regular Member

Μέχρι κάπου στα 30 μου, ήμουν ένθερμος υποστηρικτής της άποψης που σαν γενικό κανόνα έθετε πως είναι αδύνατο να υπάρξει αληθινή, γνήσια και βαθειά φιλία μεταξύ αρσενικού-θηλυκού, αν δεν έχει προηγηθεί ερωτική σχέση ή ερωτική πράξη.

Αργότερα με το πέρασμα των χρόνων, κατάλαβα ότι μπορεί να υπάρξει, μεταξύ ώριμων και συνειδητοποιημένων ανθρώπων . Είναι δύσκολο όταν υφίσταται μεταξύ τους έλξη, αλλά μπορεί να συμβεί. Το έχω δει σε οικεία πρόσωπα και το έχω βιώσει.

Να μην λησμονούμε όμως πως η αυθεντική φιλία σημαίνει μοίρασμα της ζωής, αμοιβαιότητα και συνοδοιπορία, έννοιες καθόλου εύκολες να ακολουθηθούν και να υπηρετηθούν σωστά σε βάθος χρόνου. Τα αρκετά μη κοινά ενδιαφέροντα που υπάρχουν μεταξύ αρσενικού και θηλυκού δυσχεραίνουν μια τέτοια εξέλιξη.

Παρ’ όλα αυτά, είμαστε και σε αυτό το ζήτημα, αυτό που επιλέγουμε σε συνδυασμό με το κατά πόσο μπορούμε να το υποστηρίξουμε.