Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Make my day!!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 30 Αυγούστου 2015.

1. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Ε, όχι. Για κανέναν!

2. RAIN

RAIN nefelibata

3. brenda

brenda FU very much

Δεν ξέρω αν είναι ξεκαρδιστικό ή θλιβερό, πάντως είναι πέρα για πέρα αληθινό, εκεί που η πραγματικότητα έχει την σαδιστικότερη αίσθηση του χιούμορ..  

4. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Και δεν είναι μόνο στην παραλία είναι παντου αυτό, βλέπεις παρέα πίνει καφέ και ο καθένας είναι στο κινητό του... dafuq γιατί βγήκατε για καφέ?

Και καλύτερα να μην πιάσω το θέμα στο εργασιακό κομμάτι (και δεν είναι για πιτσιρίκια αυτό)

5. lotus

lotus Silence

6. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

8. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

@Xarhs μόλις το είδα σκέφτηκα εσένα  

9. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Χμμμ ποιος είμαι σε όλη αυτή την φάση...  

Πατέρας: I think this is a great idea my ass...
    Παιδί: κανονικά θα ήταν στο κινητό να παίζει fortnite και δεν θα την είχε δει την χελώνα...
    Toby: leave me alone you fucking humans... (πάλι καλά που δεν με κάνανε σούπα)
    «Γυναίκα» Toby: Γιατί ήρθες τόσο νωρίς; Σε έδιωξαν από την δουλειά; Ποια σε έφερε; Δεν σου έχουν μάθει να χτυπάς την πόρτα;  
    Ο άλλος: Παρεξήγηση φιλαράκι εγώ την στέγη της έφτιαχνα, έμπαζε από πίσω...  

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

12. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member