Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Make my day!!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 30 Αυγούστου 2015.

1. n0mad

n0mad Dirty Forty

Νευρικό!

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

γαμησετα Εν τω μεταξυ εδω που μενω οι μισοι μιλανε αυτη την διαλεκτο και ο κολητος μου το ιδιο και εχουμε ριξει το γελιο της αρκουδας

3. espimain

espimain Contributor

Ουσιαστικά είναι βουλγαρικά  

4. HooF

HooF πεισματικά ακοινώνητος

καντε μια μεταφραση και σε μας ρε μαγκες !

5. thief

αν κανουμε μεταφραση δεν εχει ουσια χαχαχα ..... Βασικα δεν ξερω σαν διαλεκτος αν ειανι βουλγαρικα οπως λεει ο @espimain η Σλαβικα η οτι ειναι απλα
    ειναι μια διαλεκτος που μιλανε αρκετοι εδω στην βορεια Ελλαδα/Μακεδονια συνηθως .... αυτα μιλαμε και κυριως οι Σκοπιανοι τεσπα

ουσιαστικα σαν μεταφραση πρεπει να λεει << πω πω μανα < με θαυμασμο> τι ομορφη<ΑΝ γκουλεμα = ομορφη > γατα >>

6. thief

Εγω φερνω στο μυαλο μου πχ τον κολητο μου σαν Μεγα Αλεξανδρο να λεει αυτη την εκφραση @Berlin

7. espimain

espimain Contributor

Πω πω μάνα μου τι μεγάλη γάτα
    πω πω μάνα μου τι μεγάλη γάτα Леле мајка што е голема мачка

8. thief

μαθαμε και τι σημαινει Γκουλεμα χαχαχαχα και πιστεψε με σαν λεξη την χρησημοποιω σχεδον καθε μερα αλλα δεν ηξερα  

9. espimain

espimain Contributor

Λε λε  

10. n0mad

n0mad Dirty Forty

Αγνά καθαρά ντόπικα, aka ντοπιολαλιά.

11. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

12. lotus

lotus Silence